Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in razmišljava za naprej. Namen sem imela počakat da bo tamal star 1 leto, potem pa akcija. Samo včasih se mi zdi, da bo takrat še tako mali, jaz se bom ful z novorojenčkom ukvarjala, no pa očka tudi, se mi zdi, da on ne bo dobil toliko pozornosti, novorojenček pa tudi ne... Kako je pa s tem?
Meni se to zdi prav fino, ker dlje kot je ta prvi sam, bolj se navadi, da se vse okoli njega vrti in težje potem sprejme, da mora pozornost staršev deliti še z enim otrokom. Ampak tako je samo moje mnenje in moja izkušnja.
. . .v prvo sva bila na IUI, upam da v drugo bo šlo ponaravni
se žal neuspešno trudiva 5 mesecev
. Upam da kmal rata ker sem že mal nervozna. Ni mi jasno kako je v pvo ratalo TAKOJ, brez kašnega natančnega računanja plodnih dni, ovulacijskih testov,...sem bila prepričana da bo v drugo tud takoj. Zdej se pa sprašujem kako se komu lahko nosečnost "ponesreči"
. Močno upam da čim prej rata, ker nisem več rosno mlada