|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Dvigovanje po 3. porodu
14.2.2012 16:48:03   
Roberta69
Vsi pravijo, da se je treba po porodu paziti, več kot jih je za tabo, večja naj bi bila možnost poškodb, kot so npr. povešena rodila, uhajanje urina, itd. v kasnejšem obdobju. Kako ste tiste, ki ste imele še kakšnega relativno majhnega otroka, ki ga je treba še velikokrat dvignit, sfolgale? Jaz se nekaj trudim, da našega 15-mesečnika ne dvigujem, ampak je kar težko. Dragi je sicer doma in ga potem dvigne namesto mene, ampak je to velikokrat ful zamudno in zoprno... Skratka, koliko časa je pa potrebno tako pazit? Ker 9 mesecev, kolikor lezeš narazen, kot pravijo nekateri, bo bolj težka user posted image .

_____________________________

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Dvigovanje po 3. porodu
14.2.2012 20:15:32   
tix
jaz sem sicer po drugem porodu imam pa 19m, ki ga je če ne drugega vsaj previjat treba in dvignit. Sem se prvih 14 dni res pazila, sem ga dvignila ko sem prišla iz P in se res nisem dobro počutila, zdej ga pa že dvignem normalno, sicer pazim da vedno stisnem mišice med. da upam, da si ne škodujem preveč

(odgovor članu Roberta69)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Dvigovanje po 3. porodu
15.2.2012 10:17:06   
lily32
Jaz sem (po 2. porodu) pazila en dober mesec. Sem večji punci rekla, naj zleze na kavč in sem jo kar tam previla. Za umivanje v kopalnici, si je prinesla pručko ipd. Sem ji razložila, da je nekaj časa ne morem dvigovat. Če se je hotela potolažit ali pocrtat, mi je zlezla v naročje, ko sem sedela ...

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Dvigovanje po 3. porodu
15.2.2012 11:09:09   
beti 1
Ti imaš sicer dodatno tveganje, ker imaš vse tri user posted image  zelo skupaj. Izogibanje dvigovanju takoj po rojstvu lahko prepreči delno poslabšanje stanja. Največ, kar lahko za svoje zdravje in stanje tam spodaj narediš pa so redne keglove vaje, vaje za trebušne in hrbtne mišice in pa seveda pravilen način dvigovanja. Ob vsakem napenjanju, se pravi dvigovanje, kašljanje,... najprej stisneš mišice medeničnega dna in globoko trebušni mišico in šele nato dvigneš breme, kašljaš,... Težja bremena dviguješ iz počepa, kar velja tudi za otroke. Se pravi počepneš toliko, da otroka lahko primeš dovolj blizu sebe in se potem dvigneš z nogami. Pa vso težo poskušaš vedno držati čimbližje sebi, izogibaš se dvigovanju s stegnjenimi rokami, ali podajanju preko mize,... ob čemer moraš stegniti roke.
Če ti redno izvajanje Keglovih vaj ne laufa priporočam japonske kroglice, ali pa prav za ta namen narejene uteži, mislim, da so Femina.

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Dvigovanje po 3. porodu
16.2.2012 10:38:22   
beti 1
Aja, Roberta, oglasi se kaj na Januarčkih, te vse pogrešamo.

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepša voščila za mamo
Ravno takrat, ko potrebujemo navdih za čestitko, ki bi jo radi namenili mami, se nam rado pripeti, da ostanemo z izprazn...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?