Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
E-bay - naročilo iz USA 17.1.2010 21:15:42
|
|
|
|
zvezdica05
|
Strašno sem se zagrela za en Old navy otroški pustni kostum, cena s poštnino vred bi bila okrog 25€. Ker še nikoli nisem naročala iz Amerike, bi prosila tiste, ki imate s tem kakršnekoli izkušnje, da mi napišete: - V kolikšnem času lahko pričakujem paket? - Nekaj sem zasledila okrog carine oz. ddv-ja, pa mi ni čisto jasno... Kot sem razumela, naj bi paket, ki prispe v Slo, prestregla slovenska carina, njim preko maila dostavim potrdilo s Paypala o vrednosti plačila in nato plačam še 20% ddv-ja, če je vrednost manjša od 150€. Je to tako? A obstaja kakšna varianta, da se vsem tem ddv-ceremonijam izognem? Npr. da je označeno, da je gift, ali pa kaj takega... - Če ima še katera kakršenkoli nasvet, dobrodošla
|
|
|
|
|
RE: E-bay - naročilo iz USA 17.1.2010 21:18:49
|
|
|
|
rija
|
ddvju se izgoneš, če paket naročiš v Avstrijo
|
|
|
RE: E-bay - naročilo iz USA 17.1.2010 21:35:12
|
|
|
|
zvezdica05
|
Kam pa?? Nikogar nimam tam, jst bi pa rada točno to Old navy muco... Kako dolgo pa običajno traja vse skupaj - od naročila do dostave?
|
|
|
|
|
RE: E-bay - naročilo iz USA 17.1.2010 21:57:33
|
|
|
|
zmajaz
|
Poštno ležeče na eno pošto.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.