Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Želim ti srečno ter lepo
). V Postojni ti poleg tega, kdaj in kako se dozira EA, povedo precej o samem porodu, fazah, bolecini in predvsem o razlicnem pragu bolecine pri posameznicah. Sama EA deluje na principu se sprejemljive bolecine (in ne nulte bolecine), saj mora biti boelcina vsaj toliko prisotna, da te spodbuja k rojevanju, tako da EA ne pomeni porod brez bolecin, ampak z minimalnimi, ki pa so bistveno manjse od naravnih, vsaj tako pravijo tiste mamice, ki so rodile na oba nacina.
, popadke sem gledala na CTG-ju, s partnerjem sva se hecala. In hvala bogu, da sem se tako odločila, ker je moj porod trajal od 10.30, ko sem prišla v porodno sobo do 19.17, ko se je rodila najina
. Jaz pravim, če imaš kratek porod ni problema to zdržat. Samo, če traja tako dolgo (so bile še druge komplikacije) kot moj pa je EA super!!