|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En mičken žalostna
23.6.2005 19:16:54   
Pikapolonica
Pa sem rekla, da ne bom primerjala, preveč brala revij in od Tie karkoli pričakovala...

Potem pa gremo danes na cepljenje in je zdravnica (pa ne naša izbrana pediatrinja) kar naprej nekaj težila, če Tia že to, pa če že ono, in kako to da ne, pa da naj jo spodbujam (kot da ne bi bila jaz fizioterapevtka po poklicu in tega v igri počela že tri mesece) pa bla bla bla bla bla in bla!!!

Kako naj jo prisilim v karkoli, če pa NE PRENESE položaja na trebuhu. Če v trenutku ko se preobrne na trebuh začne besno kričati in udarjati z rokico po tleh in enostavno NOČE niti sekunde "preživeti" v tem položaju.

Eh, naj gre vse skupAJ V TRI KRASNE (PA ŠTE TE ČRKE ZRAVEN)! BO ŽE BOLJE...ENKRAT...

Tko, zdaj grem pa borovničevec delat. Se ga bom pa napila. Enkrat...

lp, :pika:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   En mičken žalostna
23.6.2005 19:23:23   
Anonimen
Kako pa si jo na slikanje pripravila? :)- Govorim o sliki, ki jo imaš poleg opisa.
Ti kar pogumno, saj veš, da eni dosežejo določene "cilje" prej, drugi kasneje. Sploh pa, če z njo v igri utrjuješ gibe, ki bi ji pomagali pri osvajanju določenih motoričnih spretnosti.
Zdravnici pa drugič povej, da naj ti konkretno pokaže, kako jo pripraviti do tega, da bo nekaj minut na trebuhu. Pa naj praktično izkaže svojo teorijo!

(odgovor članu Pikapolonica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   En mičken žalostna
23.6.2005 20:02:10   
Martina8
Helou!
Otroc so si različni, zato se ne sekiraj če dohtarca teži.Če bi bli mulčki taki kot piše v knjigah,pa kar mislijo zdravniki,da bi mogli vse počet, me res zanima kaj bi blo..:zmeden2:

pa nč ne bod žalostna,ker maš prou luštno bejbo:duda::bravo:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   En mičken žalostna
23.6.2005 20:06:28   
HuAnita
A Tia še ne zna poštevanke?!!! Halo?! Pa bi že morala znati...;)
bejš, strah od dohtarjev. Že počasi znorevam na ft, pa to ne, pa to ja, pa kaj, če nekaj hoče delati, nečesa pa inti pod razno, naj jo silim, ali kaj?:zmeden2: Zdaj samo kimam in ful nedolžno gledam, mislim si pa: babnica, v rito me piši!:ups:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   En mičken žalostna
23.6.2005 20:40:41   
BONI*
Pikapolonica, jaz sem prepričana, da tvoja Tia skriva ogromno talentov, ki se sedaj še niso uspeli pokazati.
ljudje smo si različni. Eni so rojeni atleti ali pa hribolazci, ali pa....drugi pa rojeni veleumi, umetniki,... Tvoja Tia je pač Tia, ki ne mara ležati na trebuščku (mimo grede, jaz npr. ne maram stati na glavi:zmeden2:), bo pa mogoče zato med prvimi shodila, prva znala abecedo, pa poštevanko,...
Čez nekaj let pa bomo mogoče lahko brali v časopisih in poslušali na TV, da je ta in ta Tia razvila nov patent...

Lp,Boni

Ps: na sliki zgleda prava mala navihanka

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   En mičken žalostna
23.6.2005 22:18:40   
Gina
Kaj pa vem...meni se zdi, da je ležanje na trebuhu zelo pozitivno zato, ker krepi hrbtne mišice, vratne mišice, ker otrok razvija ravnotežje, iz tega položaja se postavi na vse štiri, nauči se obrniti....pa še polno reči. Mogoče se bo čudno slišalo, samo jaz bi jo vseeno, čeprav tuli, dajala na trebušček. Kaj pa potem, če tuli! To dela zato, ker tega ne mara. Če nekaj ne maraš, se nočeš niti naučit. Če ne probaš, nimaš možnosti se naučit. V bistvu ji ne pomagaš, če se ti smili. Mora ti biti zdravje pred njenim jokom. jaz bi jo vseeno dajala na trebuh. Bi se slej ko prej naučila držat svoje telo v tem položaju in vse ostalo, kar je povezano s tem, čeprav ji ne bi bilo na začetku všeč. Ampak čez čas bi bila pa vesela, ker se je sama obrnila in ponosna nase, čeprav je še mini. In potem bi se postavila na vse štiri in tako naprej. V bistvu ji ravno s tem najbolj pomagaš. Če samo sedi, ne more vsega tega na tak način osvojit. Kaj pa vem. No, to je le moje mnenje.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   En mičken žalostna
24.6.2005 0:09:56   
piščanc
Tjaša tud ni marala bit na trebuhu, pa nikoli se ni plazila...sam smo imeli super pediatrinjo in sploh ni nič omenjala, da je kaj narobe

je pa zelo lepo sedela, tako pokončno, nič sključeno (no saj še zdaj), premikala se je pa z ritko po tleh, po eni nogi, shodila pri enem letu,... zdaj je pa normalna 4-letnica ki rada riše, piše itd.

tako, da če ne mara bit na trebuhu je ne dajaj več kot je potrebno pri vsakdanji negi, naj uživa v otroštvu

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   En mičken žalostna
24.6.2005 9:00:28   
Pi-kica 1
Nič se ne sekiraj, če noče biti na trebuhu. Tudi moj Samo noče, pa zato ni nič narobe. Meni je v razvojni ambulanti še posebej rekla, naj ga ne silim na trebuh, če tega ne želi. Naj ga sicer položim, ko pa začne kazati znake neugodja, pa ga naj obrnem nazaj.

Sedaj se zna že sam na trebušček obrnit. Obrne se, pol pa se začne pritoževati. Jaz ga obrnem nazaj na hrbet, on pa spet na trebuh in spet začen jamrat. Pa se tako igrava...

LP

Pi-kica

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   En mičken žalostna
24.6.2005 9:01:49   
Pi-kica 1
Ja, sta pa Tia in Samo skoraj enako stara...:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   En mičken žalostna
24.6.2005 11:54:01   
cukrmali
nas tudi ni maral bit na trebuscku. tako je sele pri 14 tednih prvic pasel kravce. se prejsnji teden je jokcal vsakic ko se je prevalil na trebusek in ga je bilo treba it pobrat. ta teden pa je nenadoma pogruntal kako se siba po vseh stirih, kako se vsede, kako se vstane ob stolu ali omari, skratka vse - cez noc! ga nisem nikoli silila v nic, cesar sam ni hotel. nikoli ga nisem postavljala na noge... treba jim je samo pustit cas. aja, nas bo star 10 mesecev drug teden.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   En mičken žalostna
24.6.2005 12:32:25   
ribica.
Ne sekiraj se. Naša vita tud ni marala bit na trebuhu. Še ko so cepili in je morala ležat na trebuščku ji je blo totalno neugodno in se je drla. Pa nam noben ni težil zarad tega.

Sploh pa, otroci so si res tako različni. Eni so ful gibčni eni pač manj in pozneje skapirajo. Naša mala je tud bolj okorna, stopnice so ji totalnem problem (21 mesecec), še en robnik jo vrže s tira. Prav te dni sem jo začela samo dajati na tobogane, ker prej ni bila dovolj stabilna, ji je kr nekam glavo nazaj neslo. Ampak je pa pri govoru daleč spredaj, pravi mali genij.

Tako da, ne skrbi, vsak ima svoje talente.

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   En mičken žalostna
24.6.2005 13:04:46   
Janeja

Ti se nič ne sekiraj ... tudi pri nas imamo eno pediatrinjo, ki ima posvetovalnice in je mamice ful strah, ker vedno nekaj najde ...

Jaz bi vse skupaj preslišala, ker če Tiina pediatrinja, ki jo pozna, ne dela panike in ni zaskrbljena tudi tebi ni treba bit.

Kar lepo se drži tiste svoje prve odločitve in daj Tii čas ... boš videla, še prehitro ti bo pokazala kaj vse zna, pol se boš pa pritožvala, da jo moraš lovit ... :)-

LP :rozica:

(odgovor članu Pikapolonica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?