|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 9:37:53
|
|
|
|
Anonimen
|
Če je eden jajcevod prehoden lahko normalno zanosiš. Kdaj, je pa odvisno od vsake ženske posebej. Vidva vsak drugi dan slončkajta, pa bo.
|
|
|
|
|
neprehoden jajcevod 11.4.2008 9:58:38
|
|
|
|
barbaraj
|
Ja pa zanima me a je ovulacija povezana z neprehodnim jajcevodom. Ker so mi ugotovili da nimam rednih o. Ali je ovulacija neodvisna od tega? Hvala
< Sporočilo je popravil Eja RR -- 11.4.2008 12:45:26 >
|
|
|
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 10:03:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim, da ovulacija nima nič s prehodnostjo jajcevodov. Če imaš neredne ovulacije pravtako lahko zanosiš. Ti se samo sprosti, pa bo. Lahko pa greš do ginekologa in boš dobila hormonsko terapijo za uravnavanje ovulacije.
|
|
|
|
|
RE: NEPREHODEN JAJCEVOD-ZANOSITEV!! 11.4.2008 10:11:37
|
|
|
|
malagala
|
Mene pa zanima, kako še lahko diagnosticirajo neprehodnost jajcevodov? Je to lahko razvidno iz hormonskih testov, UZ ali samo s HSG? Zaradi težav z zanositvijo sem bila na krvnih testih, ostranili so mi pregrado (samo to in ne še kak drug poseg), dobila sem terapijo s Klomifenom (hodim v MB) in to je to...Nič govora o kakih neprehodnih jajcevodih, možnih izrastkih ali kaj podobnega. Je to na vrsti kasneje ali so med temi posegi že ugotovili, da je z drugimi zadevami vse OK? Hvala za pomoč!
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiMotnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
SLUŽBAnataly33Ali ste zaposleni?DA (
57%)

NE (
43%)
Število vseh glasov: 119Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!