|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
11.6.2009 14:22:34   
vanilla
Ma, saj bom doktorirala iz iskanja primerne lokacije...
Sem prebrala že vse forume, prebrskala po različnih agencijah... Saj ne rečem, da se ne najde, ampak problem je, ker je vseeno boljše it nekam, ko ti že nekdo lahko reče, da je res v redu in da ne kupuješ mačka v žaklju.

Torej, julija greva z najino takrat 2-mesečnico na morje za max en teden, ker ima moj en teden dopusta takrat. Na malce večji dopust pa bomo šli septembra za dva tedna. No, za takrat bom že nekaj našla, bolj me skrbi, kam iti zdaj za teh nekaj dni.
Ne bi se rada zdej nekam ful vozila v južno Dalmacijo al pa na otoke s trajektom, ker je le premalo dni vse skupaj. Ker pa sva iz prejšnjih let navajena dopustovanja v tujini in ful oddaljenih destinacij, mi je zdaj zelo težko najti nekaj blizu. Torej: šla bi nekam bližje (ne v SLO), apartma ali hotel (vseeno), obvezna je "debela" senca na plaži, da bo naša mala lahko skos zaščitena pred soncem, saj bo itak samo ležala v vozičku ali na tleh.

Kam torej? A ste bli kje, kjer vam je bilo prijetno, ko ste imeli tako majhnega dojenčka, ki se še ne more igrat z igrali, niti v vodi... Pa da je dojenček bil lepo zaščiten v naravni senci, vi pa ste tudi imeli kaj od dopusta (v redu morje, dober apartma oz. hotel)??? Hja, pa da je cena normalna (ne bomo zdej za en teden plačevali ne vem kaj... Bomo raje za september prišparali user posted image ).
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
11.6.2009 14:30:17   
MAŠKA
Moje mnenje: pri dveh mesecih lahko greš skoraj na konec sveta z otročkom.user posted image Ker samo spi. Mi smo bili pri njenih dveh mesecih v Banjolah pri Puli, celo pot je spala, na plaži spala v vozičku, pila pri meni in na flaško, skratka otrok je funkcioniral kot doma.
No, Banjol res ne priporočam, ker je beden kraj za dopust, drugače pa s tako malim otrokom lahko greš kamorkoli. Res pa da jaz ne bi šla s tako malim na avion in fajn je da je to kraj, da je kakšna zaupanja vredna zdravstvena ustanova blizu za vsak slučaj.

Pa če o kraju sprašuješ: meni je bil Umag zelo všeč, ker je blizu, ogromno sence, soliden hotel (Sol Garden), res pa da ni bil zelooo poceni.

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 11.6.2009 14:31:54 >


_____________________________



Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
12.6.2009 0:00:25   
skuštrana
Kaj pa Krk?

_____________________________

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
12.6.2009 7:50:03   
livia
Predlagam Lošinj.
Sicer gremo mi tja letos prvič, tako da še ne vem kako je. Sem pa tudi jaz v prvi vrsti iskala senco. Kar jo baje Lošinj ima ful.

Drugače smo bili mi s toliko starimi v Kranjski gori, pa Čatežu in Lignanu, samo rekla si, da ne slo. No, Lignano ni v slo, samo nima sence.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
12.6.2009 9:01:10   
vanilla
Hvala punce... No, saj vse te destinacije imam v mislih, sam bi rada kakšno preverjeno al pa priporočeno lokacijo oz. konkreten apartma/hotel.
livia, kam točno pa greste na Lošinj?

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
12.6.2009 11:05:09   
livia
Mi gremo v Bučanje v apartma od Krke. tam oddaja apartmaje ful slovenskih firm. Pokliči, če ima kdo še kaj frej.
Pokliči:
PSK Krško, Telekom, Kompas mts, Perutnino Ptuj, Vlado RS, Mercator, Lisco, Zavarovalnico Triglav, Krko, Občino Krško,.... to je kar sem jaz preklicala. Verjetno pa ima še kdo.
Kar se privat oddaje tiče imam dva kontakta Toni Kos 041-811-313 in Janez Šerjak 041-760-199.
Upam, da ti rata.
Lp, Maja

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: En teden dopusta z 2-mesečnico - KAM?
16.6.2009 19:14:11   
Anonimen
Mi smo lani šli z 2 mesečnim dojenčkom na Rab.Blo je zakon,nobenga problema,ker je itak samo spala.user posted image user posted image

(odgovor članu livia)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?