|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:03:38   
AiMa
Saj vem. Je bilo že napisano. Ampak jaz vseeno ne morem mimo tega, ker me bo vsak hip konec!!
Povejte mi, drage moje, kako je pa pri vas?

S fantom sva se preselila (saj najbrž veste, ko sem tok na dolgo pa široko razglabljala o tem,da se najina dela v stanovanju nikamor ne premaknejouser posted image )v spodnje nadstropje njihove hiše. Sva si vse lepo uredila, popolnoma pripravljena, da začneva skupno fino življenje. In se je zalomilo. Moja ljuba tašča (zato sem tudi opustila šport, opisan  nagradni igri v Lepotnih drobtinicahuser posted image ) se je odločila,da sem jaz pri hiši zato, da postorim vsa dela. Ta dela, mimogrede, niso potrebna. Jaz osebno ne bi nikoli sadila rož zaradi sosedov, ona jih (čeprav pravi, da ne). Jaz, ko pridem iz službe utrujena in naveličana vsega, ne skočim takoj v kmečko haljo,da grem lahko okopavat njivo ali sadit drevesa. Pač nisem takšna.
In še nekaj mi je potegnilo živc, matkurja (nočem preklinjat, verjemte, ampak moramuser posted image )..V nedeljo, kot vsako poprej..greva z mojim na kavico. Ker sva bla prejšnjo noč zunaj, spiva do pol enajstih, nato se počasi k sebi spravljava,da greva na omamni napitek v prijetnem sončnem dnevu. Vse lepo in prav, zgoraj cela familija zbrana okrog hiše, vsi se delajo,da so full zaposleni. Midva se odpeljeva, smo že prej razčistili najin odnos do nepotrebnega dela pri hiši (ne rečem,da bi imeli živino ali kaj takšnega, ampak radiča za v smeti pač ne bom vzgajala). In pride moj včeraj po mene, slabe volje kot še nikoli. Po dolgem pregovarjanju mi končno pove,da so doma imeli isto debato o najinem odnosu. Je rekla moja T, da se obnašava kot bi živela v bloku???In da smo družina in da mora ona vedeti,kaj se z nama dogaja (najini prepiri). Popenim. Po kratkem predahu pove,da je rekla,da greva lepo na kavico, se mava fajn, oni pa garajo. In, da če že tolk rada hodiva na kavice, naj to storiva ob 6 zjutraj, da bova pol lahk še delala. V nedeljo,ko je moj edini prosti dan!Mislim,halo????

In jaz resno...Vsem vam..KDO JE TU NOR?

Prosim..karkoli rečte,sam ne,da ma prav..ker..jaz sem tista, ki bo to preživljala še naslednjih 20 let- pa zdrži, če morešuser posted image


_____________________________

AiMa


Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:12:11   
pety78
Ja, veš kaj, če si sprejela njenega sina in njeno streho, boš morala pa še kaj postoriti okoli hiše. A ni fajn, da imate domač radič, pa da so lepe rožice okoli hiše? Mislim....jaz tudi ne bi prenašala snaho, ki bi lepo kofetkala, pa se martinčkala na sončeku, jaz bi pa mogla delat. Ja, pa ja!

Grablje v roke, pa na vrt. Kaj se pa to pravi te moderne snahe....nič ne bi delale...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image




_____________________________



(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:19:02   
2 Sraki
Res je bed takole živet, tud midva sva v bistvu na istem. Vendar že od vsega začetka strogo, kot se le da, ločujeva najin in njihov način življenja. Na glas poveva vedno nazaj, če kdo oporeka najinemu načinu življenja. Če se bosta sedaj pustila, bosta sužnja celo življenje.

Meni je pogosto težko, ker sem večinoma jaz samo doma, mož pa je itak cele dneve v službi, vendar se ne dam. Če hočem imeti mir se zaklenim v stanovanje in me ni, pa tudi če se kdo na trepalnice postavi.

Glede rož in solatke, pa sem pojasnila, da do rož mi itak ni, če pa jih hoče ona met naj pa jih kar sadi. Če bi bilo po moje, bi bila okrog hiše samo trava, kakšno drevo in cipresa ali grmovje. Tud moja tašča je čist nora na rože in jih redno 3-4x letensko vse ven zmeče in na novo nasadi, pa resnično ni tako majhna površina. Na balkon pa dam raje jagode, kot pa da bi po nepotrebnem zalivala rože, ki še smrdijo po vrhu. Solate pa se pri naši hiši tako malo poje, da je čisto vseeno če jo kupim v trgovino. Itak pa je pravilo tako, ko nikjer drugje nimajo solate, je tudi doma ni, ko pa jo imaš doma pa jo povsod talajo in ponujajo.

Vsekakor pa je boljš ta prva zamera, kot pa ta zadnja. Naredita red sedaj, sej vem dobila sta stanovanje in to je res veliko vredno, vendar cena za katero ga oni "prodajajo" je prevelika. Problem je že sedaj, kaj šele bo, ko se bodo na veliko vmešavali v vzgojo vajinih otrok, ko bosta tako daleč!

Pa srečno in bodita trdna v svojih odločitvah!

lp

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:20:10   
pety78
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mal sem se hecala, no!

Ne vem, kaj ti naj svetujem. Ne se sekirat za njeno blebetanje ali pa....stran.


_____________________________



(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:20:15   
lejci86
to jaz poslušam vsak dan, čeprav vse naredim...user posted image

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:23:14   
AiMa
Ja, draga Pety78, zaradi takšnega mišljenja kot ga podajaš tu,sem jaz dejansko sprožila to temo..Sej prav, da poveš, zato konec koncev tole tudi je. Ampak..ne morem. Jaz nisem za takšne stvari pa pika. Sej se bova odselila..Dam raje ves denar pa se mam fino, kot pa,da mi preostanek življenja greni nekdo, ki je svojega že dodobra zagrenil...Noče postati ona..Na srečo, tokratuser posted image

(odgovor članu 2 Sraki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:23:15   
maruškaŠ
Lepo se vsedite skupaj in jima lepo razložite, da vajino življenje je vajino. Njihov način življenja pa je njihov način in ne vajin. In da kljub temu, da živite čisto blizu, ne živite skupaj in tako se njih ne tiče vajino življenje, vaju pa njihovo ne.

Vztrajno, trdno in takoj. Sicer ne bo nikoli konec, samo še slabše bo.

(odgovor članu lejci86)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
17.4.2007 13:24:06   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu pety78)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:24:07   
AiMa
uf, Pety78! Zdele pa si me prestrašlauser posted image

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:26:01   
Dream
Ne strinjam se glih s tem, da si sedaj podrejen familiji, če si se pač preselil v njihovo hišo!!! Sama sem dokaj na istem, pa niti enkrat samkrat še nisem slišala pripombe. In mimogrede si midva privoščiva kavico tudi ob sobotah... Poleg službe hosim še v šolo, tako da imam časa bolj nič kot sploh kaj, vendar česa takšnega res ne bi prenašala. Ne vtikam nosu v vrt, ker dejansko nimam časa, da bi za kaj skrbela. Imam rožice, to je pa zaenkrat tudi vse. Vem, da me čaka en košček vrta, če bom želela. Ampak: zakaj je treba noreti zato, da tekmuješ s sosedi??? Kakšno je zadovoljstvo ob tem? Ta "čustva" so mi žal popolnoma neznana, ker nikoli nisem in nikoli ne bom tega delala. Kadar delaš, delaš. Ko lenariš, lenariš. Življenje gre prehitro mimo, da bi se ukvarjala s takšnimi neumnostmi. Crknit od dela pa tudi ne mislim, sem še premlada (delat znam pa na vrtu res vse, ker sem se tega naučila doma).
Na kratko: ne prenesem bedarij, ki jih hoče nekdo vsiljevati!!!

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:35:20   
facka
najbolj neumno mi je mnenje, da je potrebno zaradi nekoga drugega počet stvari, pa če se ti jih ljubi ali ne. sej sosedje ne bodo bolj zadovoljni, če boste meli celo bajto ovešeno z rožami in cel vrt založen z raznorazno zelenjavo. Jst stanujem doma, pa sem moji mami tut povedala, da mi vrt ne leži in da raje pospravim celo hišo. Rože imam, samo v tem ne pretiravam, ker tudi v tem ne uživam ne vem kako. Ona pa tudi kar naprej nekaj sadi, pol pa jamra, ko je treba skoz nekaj pospravljat, plet... Midva kosiva, imamo res precej, samo po košnji se mi pa tut ne da cel popoldan še s škarjami okol letat in obrezovat.
Nismo vsi za vse.


_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:38:18   
facka
nalin, mislim, da ne razumeš, to so taki ljudje, lahko ji spedena celo bajto v nulo, pa mislim, da bi blo več vredno, če bi šla štihat na vrt al pa neki plet.

_____________________________

"Posadil bom drevo zlata"
(komentar našega 7 letnika, da mu ne bo treba služit denarja)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:48:07   
Dream
Se strinjam...

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:48:11   
arielca
AiMa, pomembno je, da sta ti in tvoj fant enakega mnenja. In da vztrajata pri svojem. Nikakor se pa ne strinjam, da bi zdaj iz hvaležnosti, ker živita pri njegovih doma, morala opustiti svoje navade in podrediti lastno življenje njegovi družini. Vidva imata svoje življenje in če tebi vrt ne paše, ti pač ne paše. Pika. Ker v končni fazi očitno tudi tašči ni v veselje, če ves čas išče nekoga, ki bo delal namesto nje.
Najbolje bi bilo, da se vsedete in pogovorite. Ker se iz nedložnih radičev in rožic lahko razvije grd prepir. Mogoče pa tašča išče pozornost ali si želi vajine družbe in ne ve, kako bi se vama približala.

_____________________________

Jaz v svetu, svet v meni živi!
Skoraj že spim, a svet je! Svet se ne zdi!
Slišim rimo, kako govori:
pred rojstvom te ni bilo,
po smrti te ne bo,
a zdajle si.

(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 13:50:30   
Taula
Ne strinjam se glih s tem, da si sedaj podrejen familiji, če si se pač preselil v njihovo hišo!!!


Jaz tudi ne. Predvidevam da si sama plačujta stroške in kuhata.  Razloži ji da živita vidva svoje življenje in oni svoje. Da bom pa jaz razlagala in skorajda prosla za dovoljenje kam grem..sej nisem otrok. Tašča ne razume da ni več ona šefica familije.

Če ne gre drugače se odselita ker bo vedno huje tečnarila, posebej ko bodo otroci.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu facka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 14:10:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lejci86

to jaz poslušam vsak dan, čeprav vse naredim...user posted image


Evo tako je bilo pri nas. Še za njeno staro mamo sem poskrbela, na koncu pa ničvredna. Kur* jo gledauser posted image Kar naj sama sadi rožice za sosede. Jaz posadim nekaj zelenjave, in tist kar mislim, da mi prov pride.Če je ogromno plevela pa mislim, da njo ne briga.Sej ima svoj prag za pometat.

Moj nasvet:IGNORIRAJ!Nej reče kar hoče za nobeno ceno se zaradi tega ne kregaj s tvojim. Tvoj edini + je on, zato morata držat skupaj. Njemu razloži, pa bo.

Pri nas je T hodila na obiske ko sem bila 6 mesecev noseča, en otrok pa šele malo čez leto dni star, in čakala, da je dobila mojega na samem, potem pa mu je možgane oprala. In on naprej do mene, da kakšen da imava, da je potrebno pospravit. Čeprav rizično noseča, z nobeno pomočjo, sem pospravila nato pa 3 tedne strogo ležala.Raje ne pomislim, kaj bi lahko bilo.AMpak vseeno mislim, da je to moralo prit, ker mi je gospa T postala g.user posted image  in od že začetnega skorajda ničnega spoštovanja(me pač ni sprejela, ji je bilo ful hudo, da sem k njihovi hiši prišla ne samo s kovčki pač pa tudi z možgani-povrh vsega pa jih znam še uporabljat, kar jih prejšnja snaha ni znala)pristala na sploh nobenem spoštovanju le še na toleriranju 6 x na let.Kaj več pa mi na misel ne pride.

Vseeno nič ne govori, le delaj po svoje.Saj jo boš tako najlažje odpikala.Ker če se boš z njo kregala, bo le še slabše.Ti ji v vsem pritrdi, delaj pa po svoje. Meni je to najbolje.

(odgovor članu lejci86)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 14:27:06   
Felicity
Nisem brala vseh sporočil.

Kot prvo, če hočeš mir, ga v taščini hiši zlepa ne boš dobila. Žal.

Drugo, če se ne boš prilagodila ti bo težila, in če se boš prilagodila, ti bo najverjetneje še vedno težila in še več dela naložila.

Jaz ne bi delala okrog hiše, pa naj govori kar hoče. Briga me. (Reči da imaš alergijo na zemljouser posted image )

(Pa tudi v hiši s taščo ne bi živela. Ampak če nimaš druge možnosti.)

Srečnouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 14:38:20   
lex
Jaz pa sem prvo pomlad vprašala če lahko nekam posadim ene rože, pa je rekla da ne, ker bosta okolico že sama urejala. Pa naj jo user posted image , edino rože ji zalijem ko je na morju, pa moj kakšno travo pokosi. Aja pa lani sva 100 metrske ciprese ven vrgla in vse grmovje, tam ima zdaj tamali igralni kotiček (drugač tak ne bi smelauser posted image ). Jaz se naredim francoza. Sem včeraj mimogrede ujela, da s tamalim en dan ne morema bit doma, če mojega ni doma. Ja jaz mam tudi mojo mamo, pa prijateljice. Pa še v knjižnico sva šla po nove knjigice. Meni gre pri enem ušesu not, pri ta drugem pa ven. Naj dela, jaz si bom že okoli svoje hiše uredila okolico po svoje. Ko meni paše se zbašem ali v avto ali pa pešaka udarim in grem.

< Sporočilo je popravil lex -- 17.4.2007 14:40:42 >


_____________________________

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu Felicity)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 16:01:19   
soncek.djukelica
z svojo zgodbo si mi obudila slabe spomine! pravzaprav sem čist raz... user posted image  ker si men spomnila na mojo bivšo taščo! imela sem službo, vrt(velik) pa še vsa ženska dela sem morala opravljati,ker je moj bivši imel dve levi roki! user posted image  v bistvu, tako ga je ona naučila! ona pa celi ljubi dan doma in ji včasih ni zneslo opravite vsega v enem dnevu! user posted image
moj nasvet je takle! izbori si nedeljo! tega ti ne more nihče vzeti, ker je to gospodov dan! user posted image user posted image user posted image  in delaš! user posted image
vse ostalo lahko komot opraviš čez teden! user posted image user posted image user posted image  
od rožič,do vrta....pa skušaj ugotoviti,kaj bi ona želela od tebe,da narediš! user posted image

_____________________________

Dvojna mamica sem!:)

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 16:34:52   
Anuška79
Moje mnenje:

Jaz mislim, da te ne more prisiliti v sajenje rož in urejanje vrta, če tega ne želiš, je pa normalno, da od VAJU (tebe ali svojega sina!!!) pričakuje, da bosta npr. pomedla stopnice, dvorišče in ob večjih delih okrog hiše vsaj nekoliko poprijela za delo. Ne zdi se mi pa smiselno, da pričakuje, da jo bosta o vsakem vajinem premiku obveščala in spaševala za mnenje. Pa tudi: če ti paše pomedi dvorišče v soboto, pa si vzemita nedeljo frej.

Bistvo: kompromis. Nekaj morata prispevat, ni pa vama treba vsega, kar ona zahteva.

(odgovor članu soncek.djukelica)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 16:52:51   
tanikaa
Mi živimo pri mojih v svojem štuku. Že takoj na začetku sem jasno in glasno povedla, da je zemlja za krta in ne zame. Da kak dolgo misli in lahko, da naj mama dela na vrtu. Jaz pa ne bom. Ker v prvi vrsti se mi ne da, po drugi strani pa ne vidim smisla v tem. In nikoli ne pričakuje od mene, da bi jaz delala na vrtu ali pa da bi sadila rože. Mislim, da bi jo kap, če bi me nekega dne videla z motiko v roki user posted image .

Edino  kar midva narediva je to, da vsak teden pokosiva travo. Ekola in to je vse. Če je hiša njihova to še ne pomeni, da je moje življenje njihovo. Amen. Zavedam se, da je nekaj potrebno postoriti okrog hiše (pomesti in podobno sranje) vrt pa nikakor ni nuja. Še manj pa rože.



_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Anuška79)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 16:59:58   
Strawberrie Cherrie
Jah, men gre tole vmešavanje tut ful na živce!
Ne samo v smislu kaj vse je potrebno okoli hiše naredit - jaz imam tiste 4m2 vrta čez glavo dost, in za tist pa za svoje rože mislim skrbet, moj pokosi travo, to je pa to. Ostalo lahko ima ravno kakor hoče, na začetku sem se ful nekaj sekirala, sedaj mi je pa ravno...vse tja do Afrike....ker dopovedat se ji itak nič ne da, glava jo pa vsak dan tolk boli, ker ima obrabljene vretence, jaz jo pa lepo prosim, naj jaz obesim njene cote, pa zalijem in posadim rože, pa nič noče in potopano dela sama. In naj kar lepo izvoli, samo potem naj jamra komu drugemu - sem se ponudila, ni hotela in kaj naj zdaj!
Mi je pa prejšn teden skor film poknu, ker mi ni dala ljubega miru - za vsako stvar kam gremo, kdaj gremo, kdaj pridemo - evo smo se mal užgal, pa zdaj se zaklepam v stanovanje, pa me pusti na miru.
Preprosto.

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 17:13:00   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: london_paris


Preprosto.




Kot pasuljuser posted image user posted image

_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 17:31:19   
lemavrica
Predlagam ti da se usedeta s taščo in ji povesta svoje stališče.

Zato bi pa jest zelo težko živela v isti hiši kot njegovi starši. Ker tam pa vem da bi bila non stop pod nekim pritiskom da moram nekaj delat. Sem že doživela ko sem bila za vikende pri njemu. Na koncu sem skoraj celo hišo jaz popucala. In še zdaj ko pridemo tja misli da sem taxi in me kar določi kam jo bom peljala. Jeseni ko so jabuka misli da bomo kar prileteli tja in jih pobirali. ja sevede, ko da nimava svojega živlenja. Pa tud če bi bila tam bi probala to drugače uredit.

V naši hiši sta včasih ble tud dve družine, naša in pa še moja prababica. Ampak nikdar ni noben nobenga teroriziral da mora delat na vrtu. Zakaj bi si pa pol tašča lahko to dovolila. V tej temi spet ne razumem kako lahko eni mislite da je tašča skor polbog ki si lahko dovoli skoraj vse.



_____________________________

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...


(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Ena besna o moji tašči...
17.4.2007 17:34:53   
caillou
To je normalen davek, ki ga boš plačevala dokler boš pod njeno streho. Pa kaj hudiča mislite, da se bodo ljudje prilagajali na vaš način življenja, če pa svojega živijo že šestdeset letuser posted image ?

Pa včasih res čisto nič ne premislite, preden naredite usodni korak ?

Sama osebno nikoli ne bi šla živet na kmetijo, ker nisem človek za to. To mi je jasno že od davno. Če bi se pa slučajno zaljubila v krepkega kmeta, bi se pa stoprocentno prilagodila navadam, ki jih živi njegova familija. Pa ne moreš špilat mestne damice, če so navade teh ljudi drugačne ? To ne gre.

Težko ti bo, če se ne boš prilagodila, seveda s pogovorom, da bi bilo krasno, če bi se tudi oni lahko malo tebi. Če ne bo šlo to dvoje skupaj, je boljše da gresta s fantom popolnoma na svoje.

Pa brez zamere, samo to tako je.


_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu AiMa)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?