|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Februarčice 05
6.2.2006 12:10:47   
*goldfish*
Ja za boga milega, kje pa hodite?

Nič se ne čujemo, nič si nimamo za povedat,...Kaj za enega vraga pa se to pravi?

Pa ravno ta mesec našim malčkom v rit prasne 1 svečka, mi pa si nimamo nič za povedatuser posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=735729&mpage=1&key=februar%E8ice&#783408

user posted image  user posted image  user posted image


< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:27:02 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: februarčice 05
6.2.2006 14:54:21   
Ani 2
Tukaj je še ena ki pogreša klepet februrčic,že pred časom sem odprla temo vendar je bil slab klepet.
Ja res ,naši malčki bodo ta mesec pihali svojo svečko na user posted image ,joj kako hitro je leto okrog a ne.Mi se že pripravljamo na slavje roj.dne ki ga bomo slavili v soboto in nedeljo.
Ravno danes pa je Maj shodil in sem ful vesela,kaj pa vaši februarčki a že hodijo?
Lepo praznujte in se imejte radi user posted image .

Lp.Ani 2

< Sporočilo je popravil katrin -- 2.2.2007 14:27:25 >

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
6.2.2006 15:44:13   
alenkapk
Naš valentinček še ne hodi, šiba jo po vseh štirih kot ena  mala strela. Na noge se postavlja, pa malo prestopa. Je kot velik, suh je kot prekla. Včeraj smo celo prespali noč, predvidevam, da je danes ne bomo  user posted image . Še ta teden sva skupaj doma, naslednji teden sledi uvajanje v varstvo user posted image . Praznovali bomo bolj skromno.

LP vsem februarčkom!

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
6.2.2006 16:04:57   
*goldfish*
Očitno bova sami klepetali!

Malo sem user posted image   user posted image , ker se tako slabo odzivajo te naše februarčice.

Ja tudi naš hodi že nekaj časa, vsepovsod ga je polnouser posted image ! Posode pa kar letijo po kuhinji in naša uboga psička se več nima kam skriti, ker jo non-stop vlači in ji depilacijo delauser posted image .

Tudi mi bomo pihali svečko na žuru, ne bomo imeli kaj velikega. Prijatelji, pa babice in dedki in to je to.

Lepo praznovanje vsem in fanj se mejte!


(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
6.2.2006 17:30:04   
valči
Evo mene,tudi jaz pogrešam naše klepete.Naša Lara je imela eno leto v petekuser posted image ,včeraj je upihnila prvo svečko,smo praznovali.Rokico je takoj porinila v torto in jo poskusila,kakšna je.Hodi že in to od 25.1.,ko je pediatrinja to potrdila.Takrat je po tri korake delala,pa je rekla,da je to že hoja.Torej je bila stara 10 dni manj,kot leto.Sedaj pa že gre po celem stanovanju,jaz pa tako ponosnauser posted image Taka zlata je,ja tudi njen bratecuser posted image ,ki jo ima tako rad.
Je že vse edino zvečer še spije flašo čokolinota,noč prespi v celem kosu že od drugega meseca starostiuser posted image user posted image user posted image user posted image .Čeblja že po svoje.V vrtec pa hodi že en mesec in vsi smo zadovoljni..Javite se še ostale.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
6.2.2006 18:27:31   
sezam
Jaz sem že skoraj en mesec v službi, tko da za RR ostane bolj malo časa. Ponavadi enkrat na dan mal prečekiram (proti večeru ali zvečer).

Naša bo pihala svečko na user posted image konec meseca. Res je hitro leto naokroguser posted image .

Sama še ne hodi, bi pa skoz hodila, če jo eden drži za roki user posted image . Pa zadnji teden bi po vsem plezala, pa sama vstajala, pa se kotalila,... Pa vse jo zanima, kako se na štedilniku kuha, kaj je v predalih in v pečici, pa kdo je prišel, sam da nekje kaj zaropota,.... user posted image  Je pravi firbec user posted image . Imamo 5 zobkov, 6. pa mislim da bo tud kmalu. Celo noč rednko prespi, ponavadi se zbudi, da dobi dudo. Skoz tud nekaj čeblja. Pa na sploh je srčekuser posted image . Sem prov ponosna nanjo. Poseben še ko se stine, kar zelo rada počne. Je prava lizikauser posted image .

Drugače se pa čuva doma pri tašči. Se zelo razumeta, tako da sem jaz brez skrbi v službi. Pa še zjutraj jo lahko pustim v postelji user posted image user posted image .

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
20.2.2006 9:28:33   
Lu
Dan!

Ja punce a si res nimamo kaj povedat? Res škoda da naša tema ne obradi sadovuser posted image

Skratka. Moja princeska jutri praznuje svoj 1.roj.dan user posted image  Joj je šlo hitro tole leto naokoli. Malo smo že včeraj praznovali z starši, malo bomo pa še na pustno soboto s prijatelji, če bo seveda zdrava. Namreč ni minil 1 teden, da mi je spet nekaj zbolela. Obe sva bile bolne 14 dni. Sem mislila, da se mi bo zmešalo. Skoz notri, vročina, slabo počutje. Groza. No čez vikend je pa Maja začela kazat iste znake kot pred 3 tedni. Močno kašlja, iz noska teče, ... Nič fajn. Imamo pa v sredo zopet pregled pri zdr. in cepljenje. Samo če bo bolna jo verjetno ne bodo cepili, ali pač? Katera mogoče ve?

In kako je kaj z vašimi sončki? Naša je prava raziskovalka. To mora vse videt, prijeti, sprobati. Pa saj tako mora biti. Hodi že skoraj. Se me čisto sama drži za prste in samo hodimo in hodimo. Nima še tistega občutka, da bi se me spsutila. Ampak ji res ne manjka veliko. He, he, o tej hoji se mi zdi, da govorim že celo večnost. Ampak res dolgo zraja, a ne. Kako je pa kaj z hranjenjem? Naša je nora na meso. Je čisto po atu, se hecamouser posted image  Drugače pa ima tudi zelo rada skutke in govejo juhco. Tudi sadje še kar gre. Ne gre pa kakšen brokoli, krompir,riž. No bo že. Še ni panike.

Tako. Naj bo to za zdaj dovolj.

Upam, da se še katera februarčica ´05 javi.

lp

_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
20.2.2006 23:40:38   
tily
živ

mi pa smo v soboto pihali 1. svečko user posted image . Je bilo zelo lepo, čeprav v krogu domačihuser posted image , saj ta mali niti porajtal ni, kaj se dogajauser posted image , kaj je ta torta, ki mu tudi ni šla dol, čeprav je bila zelo dobrauser posted image .

Jemo že vse, najbolj mu gre zelenjava za razliko od Lu.
Hodimo pa že od 10 meseca in pol, pa tudi telovaditi zna.user posted image
Mami pa se user posted image  pripravlja na odhod v službo -še kratka 2 tednauser posted image .


(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
21.2.2006 21:43:09   
Ani 2
Ojla!

No 1. rojstni dan je že za nami,smo ga fajn praznovali in naš tamali je dobil za user posted image  v glavnem za oblečt ,midva z dragim pa sva mu kupila poganjalec Berchet in pa seveda tortico v obliki medvedka ,smo se šli slikat in Maj je super poziral -kakšna škoda da nimam digitalca da bi lahko pokazala slike.

Maj sedaj že prav hodi in je pravi mali raziskovalec,saj ga prav vse zanima,najraje v kuhinji zlaga posodo user posted image ,pol pa iz previjalne meče cote,rad gre v kopalnico in najbolj se mu sveti WC ščetka,sedaj sem jo morala že skriti user posted image ,pol pa tv.daljinec,mobitel...,jah kaj čemo naši malčki so radovedni user posted image
Zelo rad je skoraj vse,sedaj je pa hrenovka tista ki jo z veseljem poje in zraven seveda pire z korenčkom-njami.V glavnem mu skušam pač dajati tisto kar jemo mi,če pa slučajno ni nič takšnega pa mu naredim kaj posebaj.
Sedaj sem mu začela počasi uvajati alpsko mleko in ga je dobro prenesel,tako da sedaj še do konca porabim adaptirano in začnem z pravim.

Toliko za enkrat in javite se kaj,pomlad bo kmalu tu ku-ku.

Čao Ani 2

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
22.2.2006 8:10:08   
k1
se še midve pridruživa, čepravi bi morale biti aprilčice user posted image .

mi smo svečko  user posted image   že upihnili. 2 dni smo imeli zabavo. en dan sorodnike, drugi dan prijatelje z otroci.  enka je le enka, ni kaj.

naša je že blizu vaših, čeprav je "po pravem" stara 10m. hodi ob opori z rokami, plazi, kot da ma raketo v ritki, skratka, sem mislila da je samo naša tako radovedna user posted image , pa vidim, da imate vse enake težave. točno ve, kaj lahko in kaj ne, ampak tisto kar ne sme, je najboljše. žlobudra kar nekaj po svoje, tu in tam se da kaj razumet, ostalo pa moram prepustiti domišljiji.

ima že delovne navade user posted image : perilo za obesit mi iz košare meče po tleh.

glede spanja - čez dan nič! na mojo žalost, če imam srečo, jo zmanjka 1x po 15 minut in to je to.  zvečer pa brez problema zaspi že pred 19 uro. celo noč pa tako spi že od 4m.

imamo "samo" 2 zobka, pa še tadva sta prišla 14d pred prvim rojstnim dnevom. bogve, si bomo učakali še ostale?user posted image

kar pa se zdravja tiče, pa smo hb zdravi, mogoče 2x rahli prehlad, to pa je tudi vse.

kdaj greste delat oz. že delate user posted image ? jaz imam porodniško do konca marca, ker sem toliko prej rodila (živim v upanju, da mi podaljšajo za 3m). me je pa groza, ko pomislim, da ne bova več toliko skupaj.

toliko od naju, pa javite se večkrat, da malo vidim, kako naša napreduje v primerjavi z vašimi.

lp! user posted image




(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
22.2.2006 13:30:51   
Lu
Ojla!

Tudi mi smo preživeli prvi roj.dan user posted image  Ga bomo praznovali pa še v soboto za prijatelje, če bo seveda punca zdrava. Spet mi je zbolela. Danes je dobila antibiotik.user posted image  Upam, da bo čimpreje zdrava.

Drugače pa jaz delam že od 16.1.06. Sem mislila, da bom lahko do danes doma, pa ni šlo. Bomo pa poleti več na morju user posted image  Drugo leto pa sploh, ker sem včeraj ugledala user posted image  user posted image user posted image  Maja bo prav vesela, ko bo dobila bratca ali sestrico. Naša ima tako rada otroke, da je kaj. Prav fajn.

Drugače pa še vedno NE hodimo, malo manjka, daljinci, mobiteli, playerji so aktualni tudi pri nas. To mora vse pretipkat. Nove igrače so dobre za 5 min. Zelo rada ima knjigice. Zdaj je zelo aktualno, da jih sama lista-tiste z trdimi listi.

Koliko pa kaj že povejo vaši user posted image ? Maja kar nekaj čeblja. Zdaj dober teden se mi pa zdi, da poskuša že kaj ponoviti za mano. Kakšno besedico. Mislim, da bo na veliko čebljala, ko bo začela user posted image  Vsaj zdaj je tako videti.

Punce javite se še kaj.



_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu k1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
23.2.2006 18:59:08   
sezam
Mi imamo pa danes 1. leto. user posted image  Tortico smo imeli že v nedeljo - z domačimi, s prijatelji pa verjetno šele naslednji teden.

Iskrene čestitke tudi vsem ostalim, ki ste že in ki še boste praznovali 1. rojstni dan. Res zelo hitro je leto naokoli. Sploh ne dojamem, da je res.

Drugače pa slab teden hodimo damo ob eni roki in pa naštudirali smo, kako se kobaca naprej. Seveda, če pa hočemo biti samo na nogah in je treba priti do kavča, mizice, ... da lahko vstanemo. user posted image  Sploh nima več obstanka, da bi malo sedela in se igrala ali gledala knjigico. Pred kratkim to ni bilo problem.

Imamo že 6 zobkov.

_____________________________

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
24.2.2006 8:02:32   
dana
Se javljamo tudi mi.

Tudi mi smo že praznovali, in sicer 14.2. - valentinček.

Sicer pa naš še ne hodi sam, če ga pa za rokico držim pa tako hiti, da sam čakam kdaj bo na tleh. Najrajši pa hodi po vseh štirih.

Če hočem da pusti stvari pri miru moram zapreti vsa vrata v stanovanju, ker je v vsakem prostoru nekaj kar mu je všeč user posted image .

V kopalnici rad gleda v stroj, potem cunje zlaga in z njega, mal v školjko pogleda; v spalnici mu je všeč radio-budilka in jo vrti toliko časa, da je kabel že čist navit; v dnevni sobi so mu pa najbolj všeč jaslice (ki še vedno stojijo) - mal backe prestavlja, mah je po celi dnevni, tako da je vedno kaj.

Rad ima tudi knjige, ampak ne svojih s trdimi platnicami, ampak tiste, ki ji bereva midva. Jih tako fino lista zraven se pa smeje. Če so pa še slikce noter je pa sploh fino.

Tako da je res lepo gledat otroka kako napreduje pa vsak dan kaj novega pogrunta.

Mejte se, ko bo kaj novega se pa oglasimo !

dana user posted image

(odgovor članu sezam)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
1.3.2006 17:10:52   
*goldfish*
Tudi mi smo upihnili svojo 1. svečko na torti v soboto. Smo naredili pravi žur. Mali pa je kar užival. Torta je bila nogometna žoga in še preden smo jo razrezali in se poslikali jo je celo poslinil in polizal, svečko pa je kar prijel (še dobro da od vsega tega navdušenja ni nič začutil, ko je prijel gorečo svečko).user posted image

Mali je postal pravi user posted image . Ko je kregani se dela da joče in dela smešne grimase, pol pa opazuje če ga kdo gleda, da potem to nadaljuje, če pa ga nihče ne gleda, pa kar odneha. In zna že pokazati svojo trmo. user posted image

Pravkar pa gleda Telebajske in celi čas s prstom kaže na TV in uuuuu dela in v prikolici od traktora sedi kot kak user posted image .  Sam zleze v prikolico in iz nje. Če pa se mu prikolica malo vzdigne, potem pa se jezi nanjo in žuga proti njej. user posted image  

Aja, pa neko novo foro ima, ko je pri kom v naročju takoj prime za uho in uhan začne tako vlačiti, da ga včasih komu tudi iztakneuser posted image

Februarčice 05 se še slišimo kaj! Fanj se cartajte s svojimi sončki!

lp, mana_t

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
1.3.2006 17:26:18   
*goldfish*
Aja, kako pa kaj zgleda posvetovalnica pri 1 letu?

Jo naslednji teden imava in ne vem kaj naj pričakujem!

In  kakšne so kaj mere in kg vaših enoletnikov?



(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
2.3.2006 7:25:19   
dana
Midva sva imela ravno včeraj cepljenje, pa stethan in zmerjen je bil. Ni bilo pa nič testov ali kakega drugega preverjanja.

Je jokal ko dež ko mu je tisto injekcijo zapičil v ramo.

Drugače ima pa 10260 g, dolg je pa 77,5 cm.

lp dana in user posted image

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
2.3.2006 21:38:24   
Ani 2
Ojla!

Midva sva posvetovalnico pri enem letu že imela,ni pa nič drugače od ostalih pregledov kot so bili vsaki mesec in pol na dva meseca,sedaj pa ga imava komaj oktobra.
Prvo so ga stehtali in zmerili in nato pregled pri pediatrinji+pikec,ki ga je zelo dobro prenesel in čisto malo zajokcal.
Velik pa je 81cm in težak 11300g user posted image .
Pa dobro opravite pregled user posted image !

Čao in user posted image  kaj!

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
3.3.2006 10:32:49   
*goldfish*
jezus, kako sta vajina otročka težkauser posted image   user posted image   user posted image

naš, če ima 10 kg sem jaz....papež user posted image   user posted image   user posted image

zdaj je spet začel nekaj driskat in bruhat, upam da se nas ne bo kaj prijelo. kaka virozica, ali kaj takega.

bom pa vsekakor poročala, kako bomo opravili pri pediatrinji!

< Sporočilo je popravil mana_t -- 3.3.2006 10:37:56 >

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
5.3.2006 13:22:42   
*goldfish*
Me se bolj slabo beremouser posted image   user posted image   user posted image


Ja, naš mali pa je staknil virozo. Samo pogleda hrano in že driska. user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

V torek imamo posvetovalnico, in mislim da od pikeca ne bo nič! 

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
6.3.2006 12:18:35   
dana
Nič hudega, če ne bo dobil pikice. Smo mogli mi tudi za en teden prestaviti ker je bil prehlajen. En teden gor ali dol.

Upam, da se bo čimprej pozdravil !

lp dana

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
9.3.2006 17:31:55   
*goldfish*
Se oglašam!

So se moje slutnje uresničile, od pikeca ni bilo nič. Je ubogi malček tako bolan.
Zraven driskanja je še začel noro pokašljevati. Zdaj je začel izkašljevat in potem še ubožček ne zna izpljunit tistega sranja...pa izbruhne včasih z hrano...user posted image . Upam da se bo zlizal in da nam ne bo treba spet hoditi na inhaliranjeuser posted image

...pa še zobek ga mantra....user posted image

Naj vam še mi izdamo mere: lahki smo (samo) 9,1 kg, veliki pa 77 cm.

PA SE ŠE KAJ BEREMO!!!!

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
10.3.2006 7:45:21   
dana
Saj vem da kakšnega super recepta proti kašljanju ni, pa vendar sva midva ful zračla stanovanje, vlažila zrak (s polaganjem mokrih brisač na radiatorje) pa v vrelo vodo sem dala timijan, meto pa se mi zdi da še kamilice, potem je pa to vdihaval (kolikor je pač lahko), pa se je stanje počasi izboljševalo.

Tako, da upam da čimprej neha kašljati, ker je kar hudo gledat tako majčkenga, ko se tam davi.

Kar se pa kilogramov tiče, sem jaz tud mal komplicirala, ko sem pediatru omenila, da naj bi otroci do enega leta potrojili porodno težo - tako bi naš moral imeti skoraj 13 kg ima jih pa 10, pa je rekel, da vseh stvari, ki v knjigi pišejo pa ne moremo vzeti za sveto. Pa še to, če je kot otrok bolj droben, tudi kasneje najbrž ne bo debel. Tako da se nič ne sekirat.

lep dan kljub dežju user posted image

dana

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
10.3.2006 11:40:32   
Ani 2
Ojla!

Joj mana_t,upam da se bo tvoj user posted image  kmalu pozdravil,pikeca pa boste pač kasneje dobili.
Tudi moj Maj je bil pred kakšnim tednom bolan,on pa je tako bruhal in je bil na dieti,sedaj pa je že ok. .

lp.user posted image

(odgovor članu dana)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
10.3.2006 19:12:44   
Lu
Naša je bila tudi dobrih 14 dni bolna. Se je pazila kar pri babi in ko se je že pozdravila, mi je začela v nedeljo zvečer spet smrkat. Na pregledu smo bile 22.2, cepljena ni bila in vprašanje kdaj bo. Je rekla zdr. da mora biti otrok vsaj 3 tedne zdrav. No izgleda, da mi kar še ne bomo.

Lep vikend želim.


_____________________________

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu Ani 2)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: FEBRUARČICE 05 - KJE STE?????
10.3.2006 22:34:03   
*goldfish*
Mi je zdravnica rekla, da pikec lahko počaka do 18 muser posted image  

Pa valda ne bomo tako dolgo čakali, kajne Lu?user posted image

Stanje pri nas ni kaj boljše, razen da je včeraj ponoči lepo spal, sploh nisem vedla da imamo bolnikauser posted image  Od 8 zvečer pa do 5 zjutraj je spal kot top, potem je nekaj pokašljeval in nato še potegnil do 8 zjutraj. user posted image  
Prejšnje noči pa sem mislila, da me bo konec, na vsakih par minut jok, kašljanje,....user posted image

Sem v eni knjigi prebrala, da fanj pomaga pri kašlju, če vdihavaš evkaliptus. Pa sem kupila to olje in kurila zvečer kot nora. Zdaj pa ne vem če to res pomaga.user posted image   Pa tudi zdaj kurim in cela spalnica je ena ...ko vdihneš.....te v bronhije še gane.user posted image  
Ampak zdaj zvečer je tudi fanj zaspal, brez problema, prejšnje dni pa sem predno je zaspal do 3X preoblačila posteljnino, ker ga je ful dražil kašelj in je vedno bruhnil zraven.

Smo danes hodili preventivno k zdravniku, ker se sliši neko hropenje. Pa je zdravnica rekla, da ma čista pljučka in da se mu gnoj, katerega še ne zna izpljuniti, vozi po grlu. Tak da hvala bogu, ni bronhitisa.user posted image user posted image   3x trkam po lesu!


lp
mana

(odgovor članu Lu)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?