|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Fit-fit ali Otelo Domžale?
11.11.2008 9:03:43   
Jagodka27
Živjo!

Ali je katera iz domžalskega konca in že obiskuje telovadbo za nosečnice? Kako se vam zdi telovadba v Fit-fitu in kako v Otelu? Ne vem namreč kam bi šla, pa me zanimajo vaša mnenja, izkušnje...?

Hvala!

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Fit-fit ali Otelo Domžale?
11.11.2008 9:38:38   
principessablu
nevem kako je v otelu,jaz sem hodila lansko leto v fita in sem bila full zadovoljna,letos pa men se zdi še niso začel,vem pa da zbirajo prijave,lp

(odgovor članu Jagodka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Fit-fit ali Otelo Domžale?
11.11.2008 10:54:45   
_katja_
principessablu: super, da ti je bila vadba lani všeč user posted image

Pred kratkim sem govorila s Fit Fitom in so še zbirali prijave. Mislim, da se je treba prijavit. Imajo pa letos novo vaditeljico, ker gre lanska, upam, da čimprej rodit user posted image

metamarolt: pojdi pogledat na eno uro v vsak center, pa boš videla katera vadba ti bolj ustreza. Predvsem je pa časovna razlika, vsaj lani je bila vadba v Otelu kasneje, bolj proti večeru, v Fit Fitu pa bolj popoldne.

lp
K

(odgovor članu principessablu)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Fit-fit ali Otelo Domžale?
11.11.2008 12:24:58   
zojaB
Jaz sem hodila najprej v Otelo, pol sem pa zamenjala in šla v Fit-fit, tam mi vadba ni bila všeč in pa tudi nosečke sva bili samo 2. Ti pa priporočam Otelo, meni osebno je tam boljše. Vadbo pa je vodila izkušena babica, ki je drugače zaposlena v ZD Domžale.

LP

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Fit-fit ali Otelo Domžale?
11.11.2008 21:53:50   
Medeja75
Jaz sem spomladi hodila v Otelo. Ja, k tej izkuseni babici... Ne vem no, ampak meni ni bilo vsec. Pa menda je se precej drazje kot FIT FIT. Ne vem sicer kako je v FIT FIT, ampak tale babica v Otelu glih ni najbolj v mladih letih in ne vem, koliko gre kaj s casom naprej. Se mi je zdelo ko kaksna Jane Fonda telovadba v bolj pocasnem posnetku. Ze muziko ima eno tako cudno, domaco.
No, verjetno se mi je pa zamerila tudi zato, ker po mojem mnenju ni cisto nic naklonjena kaksnim novitetam. Ona zelo rada deli nasvete... In enkrat je razlagala, kako je lezeci porod definitivno najboljsi, pa tako... Ja caki mal.. Za dohtarje pa res!

(odgovor članu zojaB)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Fit-fit ali Otelo Domžale?
16.11.2008 10:38:48   
Jagodka27
Hvala punce za nasvet.

Medtem sem spet (že drugič) krvavela (noseča sem 14t) in so me hospitalizirali. Odkrili so hematom v maternici, kar pomeni, da moram ležati in očitno se lahko pod nosom obrišem sploh za kakšno telovadbo...user posted image . No, sicer pa vse za malega notri... Bo že šlo tudi brez telovadbe... Bom pa prebrala malo več knjiguser posted image !

Lep pozdravček vsem in še zame telovadite, tiste, ki boste se je boste udeleževale!

(odgovor članu Medeja75)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?