|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GH za sabo
5.1.2009 14:24:31   
Alči
kako pakirate GH , ko greste za več ur na sprehod, po trgovinah, v glavnem ko boste več ur z doma?Jaz mojemu dajem sedaj sadno-zelenj-žitne kašice, pa me zanima kako je najbolj simpel rešitev.....Jaz bi mu to kar doma pripravila(namešala vse skup) pa spakirala v zato namenjene lončke in vzela s sabo....saj to lahko stoji par ur ane? Ker eni pravjo da pol rata postano pa tko, men se pa zdi da je to preveč kompliciranja no ....Raje mu dam sveže skuhano doma, pa tut če pol stoji nekaj časa, kot pa da bi mu dala frutke raznorazne...Kaj delate ve?

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GH za sabo
5.1.2009 14:28:35   
rija
se mi ni dalo toliko komplicirati....je pač dobil gotovo sadno kašico....simpl....smo pa meli vedno kakšno žličko v torbi.



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GH za sabo
5.1.2009 14:52:03   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: rija

se mi ni dalo toliko komplicirati....je pač dobil gotovo sadno kašico....simpl....smo pa meli vedno kakšno žličko v torbi.




Jaz mislim, da bomo enako počeli. Saj to je le en obrok na dan, ostale pa boš lahk komot dala sveže skuhano in domače. Pa tudi vsak dan ne hodite najbrž za več ur, tak da tudi ni nujno, da vsak dan dobi kupljeno kašico, če ste že tako proti temu, a ne?

Drugače pa sem že videla, da so v takih primerih kupili banano, jogurt, kake kekse in so strgali banano z žličko, zagrabili še malo jogurta in so imeli svojo svežo kašicouser posted image , pa še kak keks v roke in je malica bila pohrustanauser posted image


< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.1.2009 14:53:20 >

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GH za sabo
5.1.2009 17:52:47   
kristinaj
jaz naši dam in našemu bom dajala kar frutkove ali hippove sadne kašice, zelenjavnih pa ne ker so zanič....

_____________________________

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GH za sabo
5.1.2009 18:18:23   
kajajaka
IZVIRNO SPOROČILO: rija

se mi ni dalo toliko komplicirati....je pač dobil gotovo sadno kašico....simpl....smo pa meli vedno kakšno žličko v torbi.




slišat je enostavno, ja... ampak v praksi se pri nas ni obneslouser posted image .
Kupljenim kašicam (razen frutek jabolko) niti ust ne odpre - pa kdo bi ji zameril, saj jaz tudi ne bi to jedla...user posted image
Zadnjič je eno uro tulila v avtu do doma, ker ni hotela niti kupljene kašice, niti mleka (ki ga odkar je GH ne mara več...)
No, doma smo zelenjavno juhico naredili, pa je bil mir. Naslednjič bom pa sadni kompot skuhala in pretlačila - takšen lahko stoji par ur, pa še mrzel se lahko je... Upam, da bo ok.user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GH za sabo
5.1.2009 19:11:37   
Jelcy
Mi jemo sadne kasice zjutraj, takrat pa se ne gremo ven, ker je v tem obdobju zjutraj premrzlo. Kosilo mu skuham preden gremo, raznorazne zelenjavne kase, jih takoj vroce dam v aventove loncke (tiste ki sem dobila pri prsni crpalki) in dam v aventovo termo torbico. V roku 2 ur, to kaso poje, seveda je takrat tudi primerna temperatura, s sabo imam pa le slincek, zlicko in robcke. Edino mesa ne dam zraven ko gremo kam, ker se mi zdi da je meso dosti bolj obcutljivo kot kuhana zelenjava.

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GH za sabo
5.1.2009 19:18:12   
Lona76
Jaz skuham sadni kompot, ga pretlačim in dam v Aventov lonček. Kompot lahko je tudi mrzu, saj ga tudi mi jemo takega.
Mi je pa všeč tudi ideja Jelcy. Nisem nikoli pomislila na to, da bi dala vroče v posodico in bi bilo čez 2 uri ravno prava temperatura. Mogoče kdaj poskusim. Več glav več veuser posted image

(odgovor članu Jelcy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GH za sabo
5.1.2009 19:58:12   
Alči
ja , hvala vam, bom tudi jaz pakirala za s sabo tako kot ste napisale nekatere, roče v lonček, pa tisti 2 urii tudi lah počaka v lončku, pa je. user posted image  Še to.....nič ne mara pit, ne vode, ne raznoraznih čajev, edino jabolčni sok mu gre....A veste za kak dober čajček. Poskusili smo z bebe čajem, komarčkovim , pa planinskim, pa malo hibiskusa....pa noče, pristal bi na vodo s sladkorjem, tega mu pa nočem dajat zarad cukra.

_____________________________

Freedom is just another word for nothing left to lose!!!

(odgovor članu Lona76)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: GH za sabo
5.1.2009 21:00:39   
Naja31
V tej vmesni fazi dokler še ne more jesti hrane po restavracijah smo za kosilo vedno doma. Pač tako splaniramo vse obveznosti. Popoldansko malico pa dobi Hippovo sadno kašico,takrat nismo skoraj nikoli doma.    

(odgovor članu Alči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: GH za sabo
5.1.2009 22:04:59   
Jelcy
Tudi moj noce pit nobenega caja, vodo obcasno. Mu pa zato dajem Hippove in Frutkove sokce, razrecene z vodo. Osebno se mi zdi dosti boljse to od caja.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?