|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 12:44:22   
žabica 22
Uporabnice obeh vozičkov bi prosila če mi lahko poveste kako ste zadovoljne z GT3 in Quinnyem (plusi in minusi). Ne morem se odločiti katerga bi kupila, ker me prodajalke v Bc niso prepričale za nobenega bi rada slišala mnenja. Upam da me prepričate ve, katerega izbratiuser posted image . Zanima me kako je z gumami pri quinnyu, ker mi je zadnič prodajalka v Bc rekla da baje zelo rade pokajouser posted image . Kako se vam obnese na različnih terenih, ali se vam zdi  pretežek za zlagati?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 12:52:01   
katrin30
Žabica,

Tudi midva sva gledala ta dva vozička. Predlagam, da greš v pikapolonico in vzameš Jane, podoben GT3, vendar lažji, zloži se bolje...če pa že moraš med tema dvema zbirati pa ti predlagam GT3...drugače sva pa diplomirala iz vozičkov...

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 12:54:42   
Ploha
Zelo zadovolna s quinnyam.

+
- lahko vodljiv
- dno se čist poleže
- otrok je lahko obrnjen proti "šoferju" ali kontra
- velika kolesa, za različne terene

-
- težek, ampak mene to ne moti (razen zdaj, ko sem noseča)
- veliko prostora zasede v avtu, ampak to je pri meni, k mam res majhen avto

pa zihr je še kaj, pa se ne spovnem...itka pa tega GT3 ne poznam...

Da pri Q. rade pokajo gume, pa prvič slišim, no lahko da...pri nas še ni (dobro leto uporabe)...sem pa kupila rabljen voziček.


< Sporočilo je popravil Ploha -- 25.5.2010 12:55:53 >

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 13:44:07   
žabica 22
katrin30 jaz bom tudi vsak čas doktorerala iz teh vozičkov user posted image
Ploha hvala za mnenje.

Še kakšno mnenje prosim user posted image .

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 14:37:52   
Špela30
Mi imamo Q.freestyle 3XL, super voziček, lahko vodljiv, udoben za otočka, čisto se poleže, malo težji je res, a jaz ga z lahoto dam v avto in iz njega...
GT3 na poznam.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 16:52:25   
strela77
Tudi pri nas smo pred kratkim delali doktorat iz nakupa vozička. Moje mnenje je, da kupi tistega, ki ti najprej pade v oči in ima tisto, kar iščeš. Midva sva se po enodnevnem premisleku odločila za Q. freestyle 3XL. Je zelo lahko vodljiv, prostoren, enostaven, pa zelo nama je bil všeč. Iskala sva pa voziček, ki ima velika napihljiva kolesa in bremzo na ročaju. Preizkusila ga pa še nisva, bo potrebno še nekaj tednov počakati, do najhujše vročine user posted image . LP

(odgovor članu Špela30)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
25.5.2010 19:52:20   
buškolinka
Jaz sem se se tudi odločala med tema dvema (in pa še Bebeconfort-om) in me je ravno prodajalka v Baby centru prepričala, da je Quinny veliko boljši...edini minus je njegova teža (ki pa gre na račun kvalitete, ker je baje edini voziček na tržišču, ki ima ogrodje železno)...glede velikosti in avta...stestirano: Quinny gre (brez snemanja koles) v enem kosu v mojega Modusa.

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
26.5.2010 9:29:11   
žabica 22
Je zmagal Quinnyuser posted image , mojmu je ful všeč sva ga včeri  naročila v BC. Sva ga hotela kupiti ampak so nama hoteli dati "razstavni eksponat" pa ga nisva hotela vzeti ker je bil popraskanuser posted image (se mi pa zdi čudno da nimajo nič na zalogi), zato čakamo na novega user posted image . Čez približno 14 dni ga dobiva. Vzela sva pa rdečo barvo.

buškolina midva sva tudi gledala bebeconfort, samo ima preveč velika kolesa. Kar se tiče pa PP Gt3 se mi pa zdi da je v primerjavi z Quinnyem malo preveč plastičen.
strela77 tudi midva bova morala še malo počakati, želim vama čim boljše vozičkanje user posted image .

Hvala za mnenja oz. povedane izkušne user posted image .

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
26.5.2010 15:05:10   
buškolinka
user posted image user posted image user posted image  za odločitev in nakup
sicer pa imava tudi midva rdečega user posted image

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
4.6.2010 7:34:08   
j.urska
Jaz sem ravno včeraj gledala voziček Quinny, GT3, pa še Mutsy in Maxi Cosi. Najprej sem izločila GT3, v prvi vrsti se mi ni dopadlo, da je toliko plastike, in ko ga zložiš zavzame veliko prostora. Quinny se mi res dopade, v vseh pogledih, pa še vse košare Drimi pašejo gor, ni nujno da maš ravno Drimi freestyle. Ogrodje je aluminijasto. Kolesa gredo z lahkoto dol. Meni se ne zdi težek. Skratka, verjetno bom vzela tega, čeprav tudi Mutsy in Maxi Cosi nista slaba.

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
4.6.2010 7:52:15   
žabica 22
j.urska ne bo ti žal če boš vzela quinnya, midva ga imava že doma in sva prav zadovoljna komej čakava na prvo vozičkanje user posted image . Drugače pa če ga boš kupovala v BC pojdi v BTC ker tam punce največ vedo. Jaz sem ga kupovala v BC na Celovški in niso vedle da ima 2010 nove feltne in mi je prodajalka trdila da ni razlike oz. sploh vedela ni da obstaja razlika user posted image . 2009 ima še stare feltne-aluminij-železo 2010 ima pa plastične tri krake- luškane v zlati barvi. Nisem vedela tega dokler mi ni ena prodajalka tega povedala. Ker drgače na Celovški 2010 tega modela nimajo razstavljeneg.

(odgovor članu j.urska)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
4.6.2010 9:43:37   
j.urska
jaz sem bla na Rudniku, pa sem gledala tega z zlatim podvozjem. drug teden ga bom šla kr iskat. prodajalka je bla informirana, kar mi je podala informacij, se mi zdi, da je kr mela pojma.
bom šla še v BTC enkrat usput, za štihprobo, pa da vidim, kaka bo razlika v predstavitvi. sem pa že čisto ziher, da bo moj tale voz ;)

(odgovor članu žabica 22)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
10.6.2010 8:58:45   
j.urska
user posted image user posted image user posted image  Quinny je že moj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu j.urska)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
10.6.2010 11:39:42   
barika
Definitivno quinny. user posted image Super zadovoljna, lahko vodljiv, sedež se obrne v obe smeri in se čisto poleže (ne rabiš košare), zraven dobiš adapterje za maxi cosi lupinico. Velika streha, pa kamot lahko dam gor še buggy board za starejšega brata (če peljem oba, ga lahko vodim z eno roko). Mene njegova teža ne moti, kamot ga zložim in dam v avto, vidim pa, da ga ima ena v bloku  in ga ima zloženega v kuferamu od twingota user posted image user posted image user posted image (gume dol, ogrodje v kuferamu, sedež pa na zadnjih sedežih) facauser posted image user posted image user posted image


(odgovor članu j.urska)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
11.6.2010 14:42:10   
TamaraJ
Jaz sem kupila GT3 kivi zelenega in sem presrečna. Testiran zaenkrat še brez lastnika (domači test vse točke), pa tudi sama super priporočila sem dobila od uporabnic. Je pa večji in težji od Quinniya in rabiš večji prtljažnik. Moj brat in njegova punca imata pa Quinny freestyle 3 in sta tudi super zadovoljna.

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
13.6.2010 18:32:05   
archie
eno vprasanje imam glede Q. Freestyle 3 xl. Dobila sva ta vozicek (samo s sportnim delom). Ali morava sedaj kupiti se kosaro? Lupinico ze imava (maxi cosi). Prejsnja lastnica nama je rekla, da je ona imela hcerkico v sportnem delu ze od vsega zacetka. Da je dala spodaj podlogo, novorojencka pa v zimsko vreco in to je bilo to.
Ali je to pravilno? Ali morava res kupiti se kosaro?


_____________________________

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
14.6.2010 8:02:56   
TamaraJ
Jaz tudi nisem uporabljala kosare, pa se je Timi rodil oktobra. Moj mali nečakec pa se sploh ni hotel voziti v kosari in se je drl. HB sta imela kosaro sposojeno in sta jo hitro tudi vrnila. Mislim, da se Quinny spusti skoraj v ležeči položaj, dodaš malo debelejšo odejico spodaj in je to ok. Ne vem, vse je stvar presoje. Jaz bom tudi tokrat brez košare. Predvsem zato, ker se GT3 tudi spusti v skoraj popolnoma lezeci polozaj.

_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
14.6.2010 13:04:20   
j.urska
IZVIRNO SPOROČILO: archie

eno vprasanje imam glede Q. Freestyle 3 xl. Dobila sva ta vozicek (samo s sportnim delom). Ali morava sedaj kupiti se kosaro? Lupinico ze imava (maxi cosi). Prejsnja lastnica nama je rekla, da je ona imela hcerkico v sportnem delu ze od vsega zacetka. Da je dala spodaj podlogo, novorojencka pa v zimsko vreco in to je bilo to.
Ali je to pravilno? Ali morava res kupiti se kosaro?



Jaz sem naročila košaro, ker imam občutek, da je v njej lega novorojenčka vseeno boljša kot pa v spuščenem športnem delu. Pa ni ga treba podlagat, ker je košara res super oblazinjena in vse. Pa še če zaspi, ga lahko kar v košari prineseš v hišo (kar si za športni del težje predstavljam). Gledam tudi iz tega vidika, da imam rok oktobra. Je pa odvisno od lastne presoje, vsekakor. Moji argumenti so pač plod mojega razmišljanja (ker izkušenj še nimam) in mojih planov za jesensko zimsko vozičkanje. Dopuščam si pa možnost, da mi košara ne bo prišla prav, tak pač je ... pa saj je to taka roba, ki se dobro prodaja na Bolhi ipd.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
14.6.2010 13:13:11   
archie
IZVIRNO SPOROČILO: j.urska

IZVIRNO SPOROČILO: archie

eno vprasanje imam glede Q. Freestyle 3 xl. Dobila sva ta vozicek (samo s sportnim delom). Ali morava sedaj kupiti se kosaro? Lupinico ze imava (maxi cosi). Prejsnja lastnica nama je rekla, da je ona imela hcerkico v sportnem delu ze od vsega zacetka. Da je dala spodaj podlogo, novorojencka pa v zimsko vreco in to je bilo to.
Ali je to pravilno? Ali morava res kupiti se kosaro?



Jaz sem naročila košaro, ker imam občutek, da je v njej lega novorojenčka vseeno boljša kot pa v spuščenem športnem delu. Pa ni ga treba podlagat, ker je košara res super oblazinjena in vse. Pa še če zaspi, ga lahko kar v košari prineseš v hišo (kar si za športni del težje predstavljam). Gledam tudi iz tega vidika, da imam rok oktobra. Je pa odvisno od lastne presoje, vsekakor. Moji argumenti so pač plod mojega razmišljanja (ker izkušenj še nimam) in mojih planov za jesensko zimsko vozičkanje. Dopuščam si pa možnost, da mi košara ne bo prišla prav, tak pač je ... pa saj je to taka roba, ki se dobro prodaja na Bolhi ipd.



saj pri meni je pa ravno to problem, da nimam nobenih planov user posted image in nacrtov. Da si sploh ne predstavljam, kako bo (to bo najin prvi otrok) in zato sem se bolj zmedena in neodlocena...

hvala za mnenja!!


_____________________________

16.9.2010 se nama je spremenilo življenje... :)

(odgovor članu j.urska)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: GT3 ali Quinny freestyle
14.6.2010 13:46:56   
j.urska
Eh, saj za mene bo tudi vse skupaj novo user posted image . Čeprav za voziček sem pa ful spraševala, kake karakteristike rabim za kakšen teren. Pa kaj je pomembno pri jesenskih dojenčkih in take finte.
Mogoče vprašaj kakšno prijateljico, ki ji res zaupaš in ti bo pomagalo, da se boš lažje odločila.

(odgovor članu archie)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





3 pogoste stvari, ki pri nosečnici povzroč...
Pretirano nekritično sprejemanje informacij v nosečnosti lahko vodi v razvoj tesnobe. Kako preprečiti, da se pojavi stra...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?