|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Glasbena skupina na poroki
15.12.2006 21:37:30   
Darči76
POzdrav vsem!

Prosila bi za pomoč oz. za nasvet: katero skupino iz območja 02 (Štajerska, Pomurje) bi mi priporočili za poroko?
Imela bova ca. 150 svatov. In želela bi, da muzikantje pripravijo tudi kak dober ("okusen") program.

Hvala!

_____________________________

Don't be afraid that your life will end,
be afraid that it will never begin.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Glasbena skupina na poroki
16.12.2006 14:13:56   
*alja*
Pri mojih sorodnikih so igrali Celjski vitezi ( niso iz 12 območja ), pa je bilo super!




_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu Darči76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Glasbena skupina na poroki
30.7.2012 14:30:11   
Frenk2
Pri mojih je igral OBJEM, blo je enkratno veliko dobre glasbe, igric tako da smo se fanj naplesali in nasmejali. Zasedba 1A.
L..p..
Frenk

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Glasbena skupina na poroki
30.7.2012 18:55:12   
gsatalema
pri nas pa so igrali ansambel Štajerci. Imajo program cel dan, igranje orgel in petje v cerkvi.... Vredni vsakega evra user posted image

(odgovor članu Frenk2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Glasbena skupina na poroki
3.9.2012 10:24:19   
MarijaM
Pri izboru glaseben skupine je bilo naju najbolj strah, ker res nisva vedela, kaj lahko pričakujeva. Ker sva se prav tako odločala na osnovi predlogov in nasvetov na forumih je prav, da svojo izkušnjo tudi sama povem. V juliju smo imeli poroko in lahko rečem, da če bi morala še enkrat izbirat ansambel, bi izbrala ravno to. Nama so igrali na forumih najbolj priporočljivi Folk idoli. Ko sva se obrnila na njih naju je prepričal že prvi sestanek, zabavno, nasmejali smo se in takoj sva bila za. Lahko povem, da sva bila zelo zahtevna, imela zapleten protokol, veliko želja glede glasbe. Ker moj mož ni ravno plesalec sva najin otvoritveni in prvi ples naštudirala na izbrani melodiji. Ti dve melodiji sva želela spustit s CD plošče, pa so predlagali, da skladbi odigrajo oni, ker je to bolj pristno, če že je ansambel na ohceti. Skratka, skladbi so se dodatno naučili in nama pričarali lep večer. Svatje so bili izjemno zadovoljni, spraševali, kje sva jih našla. Res, bogat izbor glasbe, odlična izvedba narodno zabavne n zabavne glasbe, vse v živo in res znajo naredit žur, kot se spodobi. Problem je le, če imate bolj malo prostora, ker jih je šest in ogromno inštrumentov in nasploh opreme. Ko smo mi prišli v gostišče smo mislili, da nas čakajo Rolling Stonesi user posted image . Jaz jih res priporočam in povem iskreno, da na tako dobro poročno slavje zaradi omejenih finančnih sredstev niti pomisliti nisva upala. Folk idoli ravno poceni niso, so pa zagotovilo, da bo poročna zabava res dobra. Kar pa je najpomebneje - držali so se slehernega dogovora, časovnih terminov, igrali pa so do pol sedmih zjutraj user posted image .

(odgovor članu gsatalema)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?