|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Gosta hrana + AM
17.11.2008 14:55:06   
xerox
Kdaj ste nehale dojit oz dajat AM po GH za kosilo? Oziroma koliko naj bi pojedel user posted image , da mu niste več dale AM?
Ker moj 6,5 mesečnik,ko mu dam GH ful zagreto je, potem pa kr odenkrat noče več in se mi zdi, da poje premalo, pol mu pa nardim še približno 90 ml AM in vse popijeuser posted image  P mi je pa rekla, da naj za kosilo dam samo GH.
In kaj naj zdajuser posted image ??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 15:06:05   
ZvezdicaZaspanka
Jaz sem mojima dvema na začetku vedno dala po GH še AM. Včasih sta spila čisto malo, včasih nič, včasih pa tudi 150-180 ml, pa čeprav sta prej ful pojedla. To ni nič narobe in kolikor vem se priporoča dajanje mleka po obroku, ker gre šele za uvajanje in dojenček še vedno najbolj potrebuje mleko. Torej ti kar daj še AM čez GH in naj poje kolikor mu paše.

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 15:10:04   
memole80
Normalno, ne moraš od danes do jutri kar prešaltati na GH, ne da bi še kaj dojila oz. dodajala AM. MIslim, da je prav da prve dni uvajanja GH ponudiš otroku GH in da ga še podojiš. Je pa tudi res, da bo se treba tega dojenja odvaditi. Naša poje od 60-90 g hrane in ji mleka ne ponudim več, tudi zato, ker se bo težje naučila piti drugo tekočino, pa še mislim, da je dojko potrebovala bolj za tolažbo. Na začetku mu daj GH in pol še stekleničko, kmalu pa bo začel vse bolj jesti GH in mleka ne boš potrebovala več. Po enem mesecu, naša zvezdica je kot velika. Za malico zmaže celo banano. :)

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 15:12:09   
memole80
Aja...pa ne se sekirat, če ti ne poje 150 g kašice. To je odvisno od otroka do otroka. Jaz se sploh ne sekiram. Očitno potrebuje manj kot ostali, sem pa sigurna, da je sita, saj ko poje, niti dihati ne more, pa še kupček podre. :)

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 16:33:26   
SpeliG
Pri nas je trajalo kakšne tri tedne, da ji je obrok GH popolnoma zamenjal eno flaško. Takrat, ko je pojedla približno 200 ml sadne ali zelenjavne kašice je bila sita za cca 3 ure, kot ji je prej zadoščala ena flaška mleka..Je pa odvisno kaj je, če je manj nasitno je lačna že prej, včasih kasneje, težko je posplošit. V malo več kot mesecu dni sva uvedle dva obroka.

(odgovor članu memole80)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 17:28:04   
miškamaška
V začetku, ko sem uvajala sem mu vedno dala še AM. Ko je pojedel pa kakšne 120 ml kašice, pa nič več.
Pa naš je bil tudi tak, da je začel zagreto jest, potem pa kar konec. Sem ugotovila, da mu je dolgčas. Zdaj ima pa svojo žličko, pa dobi tudi svoj majhen kupček, da lahko sam je z rokicami. Od začetka je itak samo packal, zdaj pa že nosi sam v usta.user posted image

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Gosta hrana + AM
17.11.2008 19:19:25   
boco
Pri nas je tudi tamala prvi mesec po GH še vedno popila okol 100 ml mleka. Sploh če sem ji dala GH takrat, ko je bla zelo lačna, je zelo hitro izgubila voljo do odpiranja ust in je začela glasno protestirat, tako da ni bilo drugega izhoda kot flaška. Zato sem ji potem začela dajat GH že kakšne 2 uri po zadnjem obroku, tako da še ni bila preveč lačan in na tak način je kar hitro ugotovila, da se da z GH tudi nasitit želodček. Ko pa je to ugotovila pa ni bilo več problemov. Za obrok mi je takrat pojedla okoli 150 -190 g kašice, kar ji je zadostovalo za približno 3 ure.
Tako, da mu mogoče probaj nekaj dni zaporedoma ponudit GH, ko še ne bo povsem lačen, pa boš videla, če bo kaj pozitivnega odziva. Drugače pa po mojem ni nič narobe, če mu daš še AM. 

(odgovor članu xerox)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodbe malih junakov: Roditi bi se morala ...
photo
7. 11. 2019, ob 9.34 se je rodila naša Klara, v 25. tednu nosečnosti, težka 730g in velika 34cm. Teh podatkov si nisem m...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?