|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   HOTEL ISTRA, ROVINJ, CRVENI OTOK
23.5.2010 0:33:28   
rija
Če bo koga slučajno zanimalouser posted image

Mi smo bili in smo ful zadovoljni. Zdaj, ko se ni bilo zunaj za kopati....za poleti ne vem, ker so cele družine orjaških meduz, ki se mi itak zdijo, da jih v Rovinuju ne zmanjkauser posted image

Hotel je krasen, lociran na otoku, do kamor vozi vsako uro konkretna ladjica, prevoz je seveda vključen v ceno in traja ca. 15 minut. Avto pustiš na celini, mi smo ga kar v marini na ograjenem parkirišču.

Sobe so velike, vse z balkonom, čiste in vse imajo pogled na morej.

Hrana je tudi dobra, edino kar sem pogrešala pri teh 4 zvezdicah je bilo malo več in predvsem bolše izbire pri zajtrku. Pri salamah, pa ne da sem strašen ljubitelj, je bilo vsak dan na voljo samo 4 vrste poceni salam ala pariška, mortadela, ...nobenega pršuta in malo boljših stvari, ki sem jih vajena v isti kategoriji.
Pa kava. Samo filter kafe. Nobenega espresso mašina user posted image

Večerje solidne, ničesar ni zmanjkalo....pijača vključena v ceno.

Kar je za pohvaliti, predvsem če so majhni otroci, je ogromna igralnica z super igrali, ki je hotel nima nikjer oglaševane na spletu in ne v katalogih. Menda je nova. Prav tako mini klub za dve starostni skupini.

Notranji bazen ima malo premrzlo vodo za moje pojme, zrak pa je čisto dovolj topel .
Zunanji bazeni krasni in dovolj veliki in za vsakogar.
Welness je lep, pa vendar nič posebnega. Dve finski savni in dve turški, pa prekrasen počivalni prostor z vodnimi posteljami. Sicer pa zelo moteče, da je lociran v sredino hotela, tako, da te lahko nešteto ljudi opazuje s svojih balkonov direkt v savne in prostor za počivanje. Nobene intime, kar bi sicer rešili z eno navadno zaveso.
Masažni bazen pod pričakovanji, mamo menda doma kar boljšeuser posted image

Osebje je neverjetno prijazno in ustrežljivo.

Otok kot tak je divjina. Nikjer nimaš nič. Hvala bogu. Vsaj ne loviš malega dol z vseh štandovuser posted image

Imajo pa tudi lepo zunajje otroško igrišče, sposojo koles in surfov in čolnov. Kar nekaj sprehajalnih pok in ribjo restavracijo v prečudovitem ambientu.

Na otoku niso dovoljene domače živali, po moje zato, ker je otok pravi mali rezervat fazanov in galebov, ki jih srečuješ na vsakem koraku.

Mi smo bili zelo zadovoljni z celotnim dopustom, ampak kot rečeno.....bomo poleti mahnili kam drugam user posted image

pa še par fotk.....

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

_____________________________

...vox populi...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: HOTEL ISTRA, ROVINJ, CRVENI OTOK
23.5.2010 9:16:48   
krtek 1
V tem hotelu sem letovala pred 20.leti še kot otrok.Takrat je bil res luksusen,spomnim se da smo tam prvič imeli ruski bife.Pred približno tremi leti sem ga obiskala z svojo družinico (izlet iz Rovinja) in se mi ni zdel več tako vauuu.Zdaj ne vem,če so ga v teh treh letih kaj obnovili,ampak očitno so ga morali,ker mislim da je imel prej tri zvezdice.Drugače je pa v sezoni kar drag,če se ne motim?

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: HOTEL ISTRA, ROVINJ, CRVENI OTOK
23.5.2010 10:17:05   
rija
ja, mora da je totalno obnovljen, ker noter je res super moderno pohištvo....

po njihovem uradnem ceniku je PP na noč na osebo 1500 kun ali čez 200 euruser posted image

samo je drugače ceneje seveda....

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: HOTEL ISTRA, ROVINJ, CRVENI OTOK
24.5.2010 9:23:43   
lonja
Rija, a za oglasit se nazajgrede pa ni blo časa user posted image ??? No, vseeno ti hvala za tele info, veš, odkar smo mi prodali naš mobilni domek, so nam tudi kar nekako bližje hoteli user posted image , pa sej me razumeš, a ne?

V glavnem, fajn zgledajo tele stvari za otroke, meni je čedalje bolj pomembno tudi to, da imaš vsaj tistih nekaj minutk mir in ti misli lahko odplavajo drugam user posted image .

Upam, da se vidimo v začetku julija, ko bomo locirani zelo blizu user posted image . Če pa vas prej pot zanese, pa sej veš, Welcome!!!

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: HOTEL ISTRA, ROVINJ, CRVENI OTOK
24.5.2010 12:21:31   
rija
Lonja....smo vas imeli v mislih in planuuser posted image  
Potem pa smo šli čez Pazin v Opatijo na tortico in pico, pa se je mali še kopal, pa smo bili pozni. Tamali je v Opatiji mrknil in spal skoraj do Maribora....

Za julij pa definitivno kava.....user posted image  obvezno. Vi ste itak prvi na spisku.....user posted image  se mi pa zdi, da bomo ves naš dopust kar po kavicah hodili, glede na to, koliko naših prijateljev je v tistih koncih v istem terminuuser posted image



_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu lonja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?