Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Punce zadnjič sem delala test baby check,ker mi je zamujala :hudicek: in je pokazal negativno. Danes je bil 38.dan in sva šla z možem v Avstrijo in kupila sem podoben test CB in ne boste verjeli po vseh mukah,ambulantui za neplodnost,neprespanih noči SEM SREČNA VESELA NOSEČKA!!!!! :nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka::nosecka:Postala bom srrečna mamica in moj zlati možek srečni okča.:bravo::bravo::bravo::bravo:. Jutro zjutraj bom poklicala G in se naročila na pregled in upam,da bo vse ok. LP in vsem,ki se borite z istimi mukami kot sem se jaz 19.mesecev želim in vam svetujem prosim vas ne obuzpat saj boste kmalu vse v 9nebesa.Moje sanje o pikici in vozičku na treh kolesih so se uresničile. Hvala vam za vso podporo,ki ste mi jo v tem težkem času nudile,svetovale,... VSEM ŠE ENKRAT ISKRENA HVALA IN PO PREGLEDU SE ODSELIM NA FORUM PRVIČ NOSEČA VAM VSEM STARIM BORKAM IN PRIJATELJICAM PA ŽELIM ČIMPREJ,DA SE TAM SREČAMU IN DA BOSTE VSE KMALU ZAGLEDALE :modri::modri::modri: KOT SVA JIH DANES MIDVA Z MOŽEM!!!!!!!
:bravo::bravo::bravo:Čestitke, ful sem vesela zate!!!!!:bravo::bravo::bravo: Sem ti rekla, da bo ti uspelo!:sloncek::sloncek::sloncek::kuza::kuza::kuza::muca::muca::muca::muca::darilo::darilo::darilo::rozica::rozica::rozica: Pazi nase in na :duda: in bodi v 9nebesa!!!! Lp, Eva 20t in :duda:
Iskrene, res iskrene čestitke:bravo::bravo::bravo:, prav iz srca tiželi. In da bi ti bilo ful slabo in čim manj sekiranja(se hecam). Želim ti enga, ali pa mogoče dva lepa:duda::duda:,pa ne pozabi na nas. Še enkrat čestitke:bravo:
Čestitam :bravo::bravo::bravo: ti draga prijateljica!! Tvoje sanje so postale resničnost...Želim, da bi bili naslednji meseci najlepši za vaju z možem. Naj tvojo mlado družinico čuvajo :angel::angel::angel:
Moja hči (23 mesecev) uporablja dudo samo ponoči, ko gre spat. V vrtcu so jo od dude odvajali s popoldanskim počitkom, zato mislim, da je čas, da se dude popolnoma znebimo. Kako ste otroku pomagali, da se je znebil dude?