Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Hipp1 v mullerju in Hipp1 v intersparu 20.5.2009 14:44:19
sahary
tudi jaz uporabljam hipp1 ampak iz mullerja, mislim da je bolj kvaliteten plus tega se grudice skor ne nardijo al pa težko...pa se mi zdi da mala dosti lažje kupčka podre kot pri onem iz špara tud pamperske hodim v mullerja kupovat, opazna razlika,kot bi mel papirnate če jih kupim kje drugje
RE: Hipp1 v mullerju in Hipp1 v intersparu 20.5.2009 17:19:39
kajajaka
Jaz sem tudi pristašica Mullerja- kupujem njihove robčke, njihove plenice, pamperske (nemške) in mleko - sem kupovala Hipp1 (roza pakunga), sedaj je to Hipp Plus. Staro mleko je bilo super, sedaj so pa nekaj menjali recepturo in ga naša mala ni hotela več piti (res je bil čuden okus, govorim pa o mleku Hipp 3) in sedaj kupujem Milumil 3- pa je tudi Mullerejv boljši kot ta iz Pikapolonice- se lepše raztopi, ni grudic.