|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Histeroskopija???
18.9.2006 10:58:11   
ZalaTM
A je katera bila na histeroskopiji??? Ne abraziji,...ampak histeroskopiji,...jaz imam namreč v maternici še vedno en del posteljice,...pa sem ze imela 1krat abrazijo,....pa niso dobro odstranili,...sedaj bi šla raje na histeroskopijo, kjer menda pogledajo zadevo z neko cevko preko UZ,...in to odstranijo,...pa me je strah,....a ktera ve če to kaj boli???

hvala M.

_____________________________

12.7.2006 - se je rodil najin sonček Gašper, 24.10.2008 pa je k nam prišla še princeska Nika
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Histeroskopija???
12.10.2006 13:04:35   
Alisa
ZalaTM kolikor vem od kolegice je rekla da je podobno blo kot če delaš splav, sicer ne vem kako to zgleda. Je pa potem imela malo krčev tako kot pred men.

(odgovor članu ZalaTM)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Histeroskopija???
12.10.2006 15:14:29   
mml
Jaz sem bila na histeroskopiji, sicer zaradi diagnostike, ker nisem mogla zanosit in so jo delali skupaj z laparoskopijo. Je pa podobno kot pri abraziji. Histeroskopijo delajo v splošni anestziji, razširijo maternični vrat in potem uvedejo poseben inštrument s kamero, da vidijo, kaj je v maternici in potem lahko odstranijo zaostali del posteljice ali pa pregrado ozirom miom...Skratka nič posebnega. Če je vse OK in si na programu zgodaj zjutraj, greš lahko domov že proti večeru, sicer pa naslednji dan

_____________________________

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Alisa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





16 razlogov, zakaj si boste zaželeli še en...
Če še kolebate ali bi otroku rodili bratca oziroma sestrico, si poglejte te fotografije - prepričani smo, da se boste ta...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




ime
ela23

Katero ime vam je lepše?

Gal (25%)

Filip (34%)

Luka (41%)


Število vseh glasov: 138

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!