Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

) sva pa ob poskusni voznji nečakinje bila navdušena nad lahkostjo, stabilnostjo,..pa lep je ful..
), sva pa naredila temeljit research o vozičkih in mene je Mutsy nazadnje najbolj navdušil glede praktičnosti. Športni del se obrne v obe smeri, je za vse terene, športni del ima full položajev (tudi ležečega) in je enostaven za zložit. Nama je pa tudi všeč. Je pa res, da je kar velik, tako da po moje ne gre v vsak avto.
ampak, ker sem vedela, da hočem le tega nisem preveč komplicirala...
... moram še probat. No saj ni zdaj, da bi bil tako kompliciran za zložit, sam čez komot ga ni
.
, kar pa se tiče vozička samega, po mojih izkušnjah ne potrebuješ dežnega pregrinjala zanj. Prav tako ne potrebuješ baze za maxi cosi lupinico. Ko se zverziraš (kar pa se zelo, zelo hitro), lahko lupinico pripneš z varnostnim pasom samo z enim potegom, pa je prav tako zelo varna.