|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Hotel Pinija - Petrčane
29.3.2009 21:52:25   
Ekaz
Razmišljamo, da bi šli letos v Petrčane - hotel Pinija. Ima kdo kakšne izkušnje. Kakšen je hotel, hrana, čistoča. Imamo leto in pol staro punčko - je soba dovolj velika za posteljico, kakšni so balkoni, plaža, je kaj sence. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
30.3.2009 6:44:50   
abi
Soba  je klasičnih dimenzij tako da posteljico lahko stisneš ob svojo posteljo, Hotel ima 4 zvezdice tako da je urejen. Z hrano in čistočo sem bila zadovoljna balkon je klasičen a sploh ne premajhen. Ob hotelu imajo veliko igrišč in tudi za malčke je poskrbljeno z raznimi programi. Ker leži v borovem gozdičku tudi na sami plaži najdeš senco user posted image . Petrčane so mi ostale v lepem spominu.

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
30.3.2009 7:30:23   
nbiba
Bili v tem hotelu lani avgusta za štiri dni. Hotel je res nekaj prenovljen, vendar bolj tako, tako- poceni varijanta.  Postelje nove, ko se pa nanjo vsedeš pa škriplje kot da je stra 10 let. Mini bar je prazen, tako lahko notri daš svojo pijačo, televizor majhen plazma, po tleh so ploščice, balkon neobnovljen.

Hrana je samopostrežna zjutraj in zvečer (za opoldan ne vem, ker nismo imeli naročeno kosilo). Hrana je bolj tako, tako. Na izbiro je še kar, samo okusno pa ni kaj prida. Malo me je tudi zmotilo, da prideš za mizo, katera ima umazan prt, pa tudi krožniki niso najbolj čisti. Jedilnica je ogromana, kajti hotel je kar velik. 


Na celotni plaži je le ena restavracija z hrano (no plus kafič pod hotelskim bazenom kjer dobiš kako pico). Mi smo tukaj jedli le prvi dan (bolj zanič hrana), potem pa smo hodili v mesto (vas) v restavracijo Liburna kjer pa je res odlična hrana.
V celem mestu oziroma jaz pravim kar vas je samo ena slaščičarna, eden market, eden kafič in ene štiri restavracije, ter nikjer niti enega štanta !!

Mi smo se odpočili, vendar dopusta v ta kraj in ta hotel nebi več ponovila. Na desetdnevnem dopustu smo letos že bili, tukaj pa smo šli le za štiri dni, ker pa nisem nikjer drugje dobila prosto, smo sprejeli hotel Pinija, ki pa je v primerjavi z drugimi hotelu dosti poceni. Ponavadi hodimo v boljše hotele in vsaj malo večje kraje, da se vsaj kaj dogaja. Če imate radi bolj mir in niste zahtevni z hrano in namestitvijo bo tole kar uredu. Mislim, da bodo morali še kaj postoriti, da bodo lahko upravičeno imeli 4*.

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
30.3.2009 15:39:33   
Anja25
 Se strinjam z nbibo.
Bili smo lani julija v tem hotelu, pa mislim, da ne bomo šli nikoli več.
Res, da je nekaj prenovljeno (kao), res socialna varianta. Hotel drugače velik, okolica lepa, čistoča pa obupna. Okoli hotela smrdi po kanalizaciji, sobo smo mi dobili umazano (na mizici še polno prahu, krogcev od kozarcev, kjer je bila očitno sladka pijača - sok), ogledalo še vse od otroških prstov, po tleh vse popackano in smetno, skratka poden od podna. Smo šli na recepcijo prosit naj nam pospravijo, in da ne bo zgledalo, da smo to nardili mi, se za nas še zmenili niso.
Hrana slaba, prti in mize umazano. Vsa hrana mrzla, tudi če so stresli sveže pečen krompir v posode, kjer gostje jemljejo hrano, je bil mrzel. Pohano, pečeno meso MRZLO.
Vode za tuširat ob večerih je velikokrat zmanjkalo, če pa je že bila, je bila ob veliki porabi temno rjava. Brisače, ko si se obrisal dobesedno rjave. Smo jih nesli na recepcijo pokazat, ker smo se pač ustrašili, da od take vode lahko tudi zbolimo, nas je receptor odpravil z besedami, da za to vejo, da je pač stara napeljava in ob povečani porabi vode, se iz cevi začne luščit rja.
Skratka na hotel pinijo same kritike in tudi meni ni jasno kje so dobili 4 *.

Tako, zdaj pa je odločitev pač vaša
LP

(odgovor članu Ekaz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
30.3.2009 19:47:24   
nbiba
Anja25,
točno tako kot si rekla.
Ko gledam po katalogu in na internetu slike sob in hotela ne morem verjeti, da so videti na sliki tako prefektno, v resnici pa skoraj katastrofa.
Če se nebi prepričala sama nebi verjela. Vse bi bilo uredu, če bi hotel vrednotili z 2*in ne z 4*.
Vem kaj pomeni hotel 4* na Hrvaškem. Imamo precej preizkušenih in vrednih te ocene.


(odgovor članu Anja25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
5.4.2009 18:00:24   
abi
Opla, očitno se je z leti zadeva poslabšala, jaz sem bila leta 2000 in 2003 - takrat je bilo še o.k.

_____________________________

Vse dobro,
* a b i *

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
13.4.2010 14:13:38   
Abbey
zdaj ste pa še mene odvrnile od tega hotela user posted image

(odgovor članu abi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
15.4.2010 10:46:06   
matejast
Bla tam pred tremi leti. S hotelom še kar zadovoljna, tud plaža bi bla za otroke primerna, sam mene je fuuul motilo, da je tab "vas" čist brez življenja. Do mesta se praktično ne moreš sprehodit ob morju, ker maš sam glavno cesto, sladoledar sam eden (zanič!) in nič se ne dogaja. Ne priporočam.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
11.7.2010 0:26:55   
Abbey
Evo, jaz sem se danes vrnila iz Pinije, tako da če katero kaj zanima naj me kar vpraša....na hitro pa....hrana enkratna, toliko izbire še nisem videla, ostalo pa..obupno. Najprej so nas nabrisali za balkon, plačali smo 63 evrov za balkon ki gleda na morsko stran, pridemo tja so bile pa itak vse sobe z balkonom, razen enih par manjših...

okoli hotela umazanija, kozarci, čiki, odpadki, bljak, fuj, voda umazana, nekaj je plavalo v njej, sladoledar totalno zanič, tamala je bruhala po tistem sladoledu...tam je tuga, nimaš kaj početi, če si navajen večjih mest, na recepciji te ne šlivijo pet posto, če se kaj pritožiš, mojemu je vode zmanjkalo ko je bil ves našamponiran...pa so mu rekli, desi se, čekaj, da prođe..itd...

drugače pa kot sem rekla, hrana super, vedno čisti prti, pa animacija za tamale je bila čudovita, ob 10h miniklub, ob 17h aerobika,ob 20h spet ples za tamale, celo eno diplomo je dobila naša in bila vsa presrečna, no otroci so se zabavali, bazenčič še kar, samo majhen je, na sliki je večji....

prve par dni bi kar domov ušla, no potem sem se pa navadila, vrnila se pa ne bi več nazaj

(odgovor članu matejast)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
11.7.2010 0:31:36   
Abbey
aja še to, igrala nikakva, socialistična, res takšne sem imela v OŠ, potem pa jih nisem nikjer več videla, ene stare palice ki smrdijo po železu, vrtiljak tako visok, da če tamal pade si razbije glavo, na tleh kamni, ki pa so tako veliki, da so že male skale, če tam pade..adijo glava, gugalnice pa tako nizke, da ne moreš sedeti na njej, temveč stati, tako da če kdo reče, da so tam dobra igrala, se je gladko izmislil...

muzika naglas do 3h zjutraj, trenutno imajo nek festival in nabijajo kot norci, tako kot če bi imel v sobi zvočnike, no festival traja do 11.7., pri nas tamali sploh niso mogli zaspati, seveda te na agenciji o tem ne opozorijo...in še in še...dali smo pa čez 1000 evrov, res ni bilo vredno

< Sporočilo je popravil Abbey -- 11.7.2010 0:33:45 >

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
11.7.2010 22:38:31   
JAPE
Škoda za vaš dopust!
Sicer pa hvala, da si to delila z nami. Nam vedno prav pridejo take informacije!

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Hotel Pinija - Petrčane
17.7.2010 12:23:34   
Anonimen
Tukaj imaš še več ocen:

http://www.booking.com/hotel/hr/pinija.en.html?aid=311984;label=pinija-7*76pAu1pMmTusTnVnx_IQS4074086953;ws=&gclid=CJ_o7I6r8qICFU4s3wodAWurkQ

(odgovor članu Ekaz)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?