Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Vedno le v zadnjem hipu, kamp, jadrnica, itd., letos pa bi šla bolj na "ziher". 
Sicer odvisno kje, jaz sem bila v mestu Hvar, gužva nenormalna, plaže totalno brez veze-še posebej neprimerne za otroke. Zvečer nisi nikjer mogel dobiti mize za večerjo!! Sem imela kužka s sabo in ga dobesedno nisem imela kje prošetat kaj šele da bi šli na plažo z njim.
Tam je FUL italijanov, ker pridejo z trajekti - samo sekajo jadransko morje in jim je ful blizu in poceni pot.
Ja, privat hiša v zalivu s petimi vikendi domačinov, dvoji oddajajo, samo žal ne morem dati kontakta ker smo tako zmenjeni.
(3. mesec) sva šal na Korčulo v mesto Korčula na varianto all inc. A se nama ni obneslo - v glavnem nisva bila zadovoljna s hotelom. Drugače pa je mesto kot tako znimivo, plaža tam je zbetonirana. Sva pa vsak dan rentala kolesa in raziskovala otok in moram reč, da sva našla take plaže, da stani in gledaj. Res so zelo težko dostopne, a se splača.