|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   I'coo Targo Country
10.4.2008 8:54:28   
belinka
Zdravo!

Jaz pa bi prosila za nasvete oz. pomoč glede vozička. Nakup in izbira primernega (cenovno in po lastnostih) vozička je bolj naporna kot sem si kdaj mislila. Ampak, ker se je treba odločit za enega, bi rada prosila za par nasvetov oz. izkušenj z vozičkom I'coo Targo Country.

Nisem namreč še zasledila pogovora o tem vozičku - mi je pa kar precej všeč. Samo, ker bi rada izvedela še kakšno mnenje iz ˝prve roke˝ vas prosim, za morebitne izkušnje, nasvete.

Kako je vodljiv, se prva kolesa obračajo, se da poležat do vodoravnega ali je potrebna košara, se ročaj da obrnit v obe smer,...? Pa če ve kdo, če ga imajo v kakšni slovenski trgovini, ker še ponavadi vseeno rada kaj v živo vidim, preden kupim, pa ga do sedaj še nisem videla nikjer.

Hvala vam za vse podatke!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: I'coo Targo Country
10.4.2008 9:25:39   
cofek
ne vem, če ti bo kaj pomagalo - sem pa našla tole:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1441938
http://www.baby-land.cz/en/index.html?pod=/en/_i329016-stroller-i-coo-targo-country.php

lahko pa pokličeš še sem:
http://www.semwa.si/products/Otroki-vozi-269ek/Shopper/Otroki-vozek-Targo-Country-Rebel-Princess1.html

bi skoraj morali vedet vse informacije...

lp,t

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: I'coo Targo Country
10.4.2008 10:02:05   
Taula
Poglej v Ariel.

_____________________________

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)



(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: I'coo Targo Country
10.4.2008 10:40:16   
rozica984
Jaz sem se zanimala za Pocco city, in ga imajo v kranju v Qulandiji v Baby centru, kjer je bil na začetku ariel, zdaj je pa Baby center prevzel. Ne vem pa, če imajo ravno tvoj model.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: I'coo Targo Country
10.4.2008 18:39:13   
sedmica
Tudi jaz se zanimam za ta vozek, pa ga nisem še v nobeni trgovini zasledila, je pa rekla v Baby centru v Kranju da ga bodo dobili čez kak mesec.



(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: I'coo Targo Country
10.4.2008 18:46:31   
sedmica
Tukaj je še stran kjer si lahko ogledaš vse o teh vozičkih.
www.hauck-group.de/en/produkte.asp?

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: I'coo Targo Country
16.4.2008 18:47:02   
talytha
Jaz sem ta isti voziček dva dni nazaj kupila v Arielu v BTCju. Men je bil najbolj všeč in tudi bivša sošolka mi ga je priporočila ker je z njim zelo zadovolna. Na žalost ga v BTCju ne boš več dobila ker se je ariel združil z baby centrom in bodo imeli sedaj tam večinoma oblekce. So pa rasposlali te vozičke po drugih arielovih trgovinah in tudi nekaj drugih tako da bizkusi v mariboru če si s tam kje ker meni je prodajalka rekla da jih oni gor pošiljajo. Je pa tako, gledala sem jih tudi preko neta. Za del v katerem otrok leži in športni del sem plačala 390 € (gotovinski popust 5% ) , lupinice nisem jemala. Na netu pa sem videla ceno nekaj manj kot 600€ samo za športni deluser posted image  
Je pa res zelo zelo lahek, fajn se zloži, kolesa se dajo stran-če maš slučajno bolj mali partljažnik, otročka lahko gledaš ali pa imaš obrnjenega stran od sebe....men je fajn.

Upam da sem ti bila v kakšno pomoč, ker vem da zgubljaš živce. Jaz sem bla prepričana da bom diplomerala iz teh vozičkov!!!

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 8:23:16   
belinka
Hvala za odgovore.

Samo nekaj bi se vprasala. Kaj to si dala 390 EUR za športni del + trda košara? In pa, glede koles - sprednjih velikih, kaj se dajo lepo obracat (ker po opisih iz interneta sicer vidim, da se dajo obracat), samo me zanima ce se komaj vidno obracajo ali normalno in je vozicek lahko vodljiv?

Hvala za vse informacije! Res je naporno izbrati ˝pravi˝ voziček!

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 11:25:12   
sedmica
Talytha, tudi mene zanima kako. da je bil voziček tako poceni, ali zato ker so jih razprodali. Jaz sem se zanimala v Kranju v bivši Arielovi trgovini pa se da te vozičke naročiti, tako da sedaj čakava da dobijo Targo Country RSB, da si ga greva ogledati ker po slikah nama je najbolj všeč. Me pa tudi zanima kako je s sprednjimi kolesi, pa porav lahek ni piše na netu da okoli 15 kg. lp

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 12:03:20   
vianne
Do sedaj sem gledala le trikolesnike.... me je pa sedaj prav navdušil tale I'coo Targo Country in sicer v barvi Olive Mars.
In za tole ceno bi ga tudi jaz kupila, vendar bi verjetno vzela še lupinico zraven. Koliko je bila pa cena za vse tri izdelke (športni del, lupinica, košara)?

Tale cena je pa res neverjetna.... skoraj za neverjet!

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 15:47:59   
vianne
Vas bom kar na tejle temi vprašala za nasvet oz. mnenje.

A se splača kupiti 3 v 1 voziček. Ker ne vem koliko se lupinico uporablja na vozičku. Verjetno jo več ali manj rabiš za v avto. Ali se splača potem kupiti lupinico posebej ... npr. maxi cosi ki je sedaj še v akciji, posebej pa komplet (športni del vozička in košaro)npr. I'coo targo country?

Hvala za odgovore!

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 15:54:53   
sedmica
Midva sva bila 3 tedne nazaj v arielu v btc pa nama je prodajalec rekel da se pri njih ne da nič naročit, da se lahko kupi samo tisto kar se v trgovini vidi. Niso imeli kompletov in ko sem rekla če zraven pride še košara in lupinica mi je rekel da ja samo da on ne ve katera lupinica. Tako da ga nisem potem nič več spraševala in sem šla v Kranj vprašat kjer se pa da naročiti.


(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 16:22:32   
talytha
Ja midva sva imela res srečo s to ceno, ker je bilo toliko ceneje ker praznijo trgovino. Kako pa da taka razlika v ceni pa tut meni ni najbol jasno, sem samo vesela da sem ga za tako poceni dobilauser posted image
Sprednja kolesa se obračajo vse na okrog. Danes sem od kolegice malčka mal prevažala (ima isti vozek) in meni je bil lepo vodljiv, veliko bolj ko takšni ki imajo dvojna kolesa. Ja ma pa skupaj 15kg-mislila sem samo ogrodje da je lahko, no pa tudi tako se mi 15 kg ne zdi težko (mogoče ker sem bivša vojakinjauser posted image user posted image ) . Jajček pa mislim da je ene150€-ne me za besedo držat, res ne vem točno kolko je. Jaz ga nisem jemala ravno za to ker ga mislim imeti samo za v avto in ga bom vzela v paketu ki ga dobis za rojstvo otroka od socialne.

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 16:25:10   
vianne
Malo brskam pa sem našla na italijanskem ebay-u tole ponudbo
I'coo targo country za 329,00 eur
pa me zanima ali je že katera kupovala na tale način. Je varno? Pa koliko pride približno poštnina in način plačila?

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 16:27:05   
talytha
aja se to sem pozabla! Če pa hočete komplet je pa verjetno res bolše da ga naročite. Držim pesti da boš imela srečo z nakupom in cenovno ugodnostjo! Sej verjamem da enim je res vseeno ampak nekateri si pa res ne moremo privoščit vozeka za 800€user posted image   mislim kje je pol še vse ostalo

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: I'coo Targo Country
17.4.2008 18:22:16   
vianne
Pa še nekaj me zanima.... verjetno bi ga kar preko spleta naročila vendar bi ga rada prej v živo videla (je po taki ponudbi kot je zgoraj omenjena le še en dan). A potem ta voziček (če prav razumem) je bolj malo verjetno da ga bom kje v slo. trgovini še videla? Če je tako bo bolj težko s to "predstavitvijo" v živo user posted image

(odgovor članu talytha)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: I'coo Targo Country
28.4.2008 18:38:41   
vianne
Naj samo delim informacijo z vami. Sem naročila voziček I'coo targo country v olivno zeleni barvi kar prego e bay-a za ceno 356,00 eur skupaj s poštnino. In sicer športni del in košaro. Mislim, da se splača malo pobrskati po spletu ker se da dobiti tudi bolj poceni ponudbe kot pri nas. 

(odgovor članu vianne)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: I'coo Targo Country
30.4.2008 13:47:59   
sedmica
Živjo!
Vianne, ali imaš voziček že doma, jaz še vedno čakam, da ga v baby centru v Kranju dobijo, da si ga grem pogledat ( targo country RSB ), ker po slikah mi je daleč najbolj všeč , samo preden ga kupim bi ga res rada videla. Če ga imaš ali lahko kaj več napišeš. Hvala

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: I'coo Targo Country
30.4.2008 19:21:39   
vianne
IZVIRNO SPOROČILO: sedmica

Živjo!
Vianne, ali imaš voziček že doma, jaz še vedno čakam, da ga v baby centru v Kranju dobijo, da si ga grem pogledat ( targo country RSB ), ker po slikah mi je daleč najbolj všeč , samo preden ga kupim bi ga res rada videla. Če ga imaš ali lahko kaj več napišeš. Hvala



Meni je voziček zelo všeč. Upam, da se bom spomnila vse napisati:
* napihljive gume, ki se zelo komot staknejo in nataknejo (komentar od mojega: kot pri formuli, celo imajo profil in alu platišča user posted image ). Je pa v redu da so gume napihljive in ne tiste plastične ki se hitro uničijo na bolj razgibanem terenu. Zraven sem dobila tudi pupmo oz. zračno tlačilko
* potisni ročaj je nastavljiv in oblazinjen
* kombiniraš lahko obe strani vožnje otroka oz. rahko ga imaš obrnjenega proti sebi ali kontra (pri športnem delu in košari)
* nastavljiv naklon košare; čisto raven ali rahlo dvignjen. Ravno tako je nastavljiv naklon športnega dela vendar se ga ne da ravno spustiti v ležeč položaj
* teža je cca. 15 kg
* sprednja kolesa so med seboj povezana (kot pri avtu), ko voziček krecaš levo ali desno se kolesa avtomatsko usmerijo v pravo smer - obe hkrati.
* nastavljiva opora za noge  - več stopenj
* nastavljiva višina športnega dela in košare
*  zavora zadaj
* hitro zložljiv vendar ni za majhen prtljažnik
* nakupna košara

... še kaj bi se našlo vendar se sedaj ne spomnim. Upam, da sem ti bila v pomoč in želim ti uspešen nakup.



< Sporočilo je popravil vianne -- 30.4.2008 19:22:41 >

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: I'coo Targo Country
1.5.2008 19:44:57   
sedmica
Meni je voziček zelo všeč. Upam, da se bom spomnila vse napisati:
* napihljive gume, ki se zelo komot staknejo in nataknejo (komentar od mojega: kot pri formuli, celo imajo profil in alu platišča ). Je pa v redu da so gume napihljive in ne tiste plastične ki se hitro uničijo na bolj razgibanem terenu. Zraven sem dobila tudi pupmo oz. zračno tlačilko
* potisni ročaj je nastavljiv in oblazinjen
* kombiniraš lahko obe strani vožnje otroka oz. rahko ga imaš obrnjenega proti sebi ali kontra (pri športnem delu in košari)
* nastavljiv naklon košare; čisto raven ali rahlo dvignjen. Ravno tako je nastavljiv naklon športnega dela vendar se ga ne da ravno spustiti v ležeč položaj
* teža je cca. 15 kg
* sprednja kolesa so med seboj povezana (kot pri avtu), ko voziček krecaš levo ali desno se kolesa avtomatsko usmerijo v pravo smer - obe hkrati.
* nastavljiva opora za noge - več stopenj
* nastavljiva višina športnega dela in košare
* zavora zadaj
* hitro zložljiv vendar ni za majhen prtljažnik
* nakupna košara

... še kaj bi se našlo vendar se sedaj ne spomnim. Upam, da sem ti bila v pomoč in želim ti uspešen nakup.



Najlepša hvala za opis, sedaj pa sploh komaj čakam da ga vidim v živo in mislim da mi bo tudi tako všeč.user posted image

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: I'coo Targo Country
5.5.2008 10:15:16   
belinka
Sedaj sem tudi jaz naročila in dobila voziček ( v barvi Black Red Flower).In sicer preko spletne podaje na
eni nemški strani (foryourbaby). Skupaj s poštnino je stal 336,10 EUR (športni del + košara).

Sicer nisem ravno zaupala v to spletno nakupovanje, a cena in ponudba sta me prepričali za ta način nakupa. In vse se je izšlo OK.

LP

(odgovor članu sedmica)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: I'coo Targo Country
7.5.2008 4:27:33   
eeeee
belinka. Zanima me če maš mogoč link s strani kjer si kupila voziče ko js ne najdem.

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: I'coo Targo Country
7.5.2008 7:46:54   
belinka
Spletna stran je http://www.foryourbaby.de/, za te vozičke -country (športni del+košara) pa http://www.foryourbaby.de/index.php?cat=c101_Kombiwagen-inkl--fester-Wanne.html&sort=&XTCsid=6829695b3571de33901fa8aa38331f98&filter_id=37 (zgoraj so city, spodaj pa country). Je pa cena 379 EUR, ampak, ko sem se registrirala, pa je cena padla na 319 EUR (tako, da je skupaj s poštnino prišlo 336,10EUR).

Upam, da sem kaj pomagala.

(odgovor članu eeeee)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: I'coo Targo Country
7.5.2008 8:42:25   
eeeee
SUPER SI. ZNIMA ME ŠE KK DOLGO SI ČAKALA DA TI GA DOSTAVIJO IN ALI JE BARVA ODSTOPALA OD BARVE NA SLIKI.

(odgovor članu belinka)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: I'coo Targo Country
7.5.2008 13:45:56   
belinka
Jaz sem ga naročila v petek popoldan (v soboto plačala na banki - nakazilo), plačilo je bilo izvedeno v torek, v četrtek zvečer je bil voziček predan prevozniku, v torek pa dostavljen. Ni ravno takoj, meni je bilo pa dovolj hitro.

Drugače pa se mi zdi barva kar realna. Jaz nimam nobenih pripomb, mi je lep.

(odgovor članu eeeee)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Celodnevna avantura za bodoče starše in ml...
Pomlad prinaša sveže začetke in nove avanture, zato je popoln čas za Baby Expo, edinstven dogodek, ki združuje vse, kar ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?