|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IVF - Reš - Leonišče
20.3.2008 11:33:56   
gupika
Pozdravljene!

Včeraj sem prišla domov iz bolnice. Imela sem laparoskopijo in so mi odstranili en jajcevod, drugi pa tudi ni glih najbolj. Uglavnem rekli so mi, da se kr pripravim za IVF. Dr. Tomaževič in dr. Požlepova oba zelo fajn zdravnika, nimam kej za rečt.

No potem sem šla v Lavnišče se naročit h enemu od njiju, vglavnem kjer bom prej na vrsti. Sestra, ki tam naroča, katastrofa. Sem čist brez besed, nesramnost pa taka. Me je kr zamorilo.

Vglavnem naročena sem šele Junija pri dr. Požlepovi. Zanima me ali je to nasplošno velik za čakat. In ko pridem na ta pregled, ali se potem zadeva hitreje odvija. Kakšni so potem postopki? Res pa je da so še počitnice, poletje pa to.

Razmišljam še o dr. Rešu, vendar bi tam bilo vse samoplačniško, ker moja ginekologinja mi ne da napotnice, saj sem kao že v postopku. ALi bi bila tam res tok hitrej na vrsti?

Sama ne vem kaj narest. Sj najbrž same veste, da bi rade, da zadeve hiter tečejo.

Lp

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 20.3.2008 21:35:37 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 12:25:14   
mismis
Pozdravljena Gupika

kot jaz razberem iz tvojega posta, so tebe šele naročili na prvi pregled in posvet. To pomeni, da imaš še dolgo pot pred seboj, in sicer najprej bo potrebno narediti nekaj testov, kot npr. odvzem krvi za preverjanje hormonov, odvzem krvi za pregled spolno nalezljivih bolezni, tvoj partner bo moral iti na spermiogram...To bo potem vsa dokumentacija, ki jo morajo dati še na konzilij, ki ti odobri ali zavrne postopek. Ko dobiš enkrat pošto od konzilija, se naročiš na postopek, kjer dobiš številko in nekje okvirni mesec.

Pri Rešu bi bila kot praviš samoplačniško, vendar pa bi morala ravno tako pred postopkom imeti vso to dokumntacijo. Ko pa imaš zbrano dokumentacijo, boš pri Rešu definitivno hitreje na vrsti samoplačniško. res pa je, da postopek stane od 1500 EUR naprej, potem so pa tu še zdravila, ki si jih moraš sama kupiti

Upam, da ti bo ta odgovor kaj pomagal pri odločitvi

_____________________________

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 12:40:52   
Abra
gupika, center, kjer se zdraviš lahko vedno menjaš. Če bi se odločila za Reša, ti mora tvoja G dat novo napotnico, s tem pa seveda stara propade. Tudi pri Rešu opraviš vso diagnostiko, gre pa pri njemu vse precej hitreje. Pa pri njemu ni konzilija, ker je sam. Če so težave mehanske narave in zanositev sploh ni možna, bi najbrž junija bila pri njemu že v postopku ... ni pa nujno, vse je odvisno od preiskav. Če se boš odločila, naberi vse izvide, ki jih že imaš in jih nesi s sabo.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 12:42:02   
gupika
Mismis hvala za odgovor.

Spermiogram že imam. Zanima me ali se velik čaka za odvzem krvi za preverjanje hormonov in odvzem krvi za pregled spolno nalezljivih bolezni?
In kako kaj delujejo čez poletje?

Hvala in Lp

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 12:46:01   
gupika
Abra tudi tebi hvala za odgovor.

Tudi če dobim napotnico od svoje gin., je prvi IVF samoplačniški. Mal sem na tesnem z denarjem, ravnokar sem kupila stanovanje. Sama ne vem kako naprej.

Lp

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 12:59:24   
Abra
Jaz sem pri Rešu imela dva iVF, pa nisem nobenega plačala. Od lani ima od ZZZS odobrenih več postopkov, zato je tudi samoplačnikov manj. Nič ne navijam za Reša, pišem zato, ker so to stare informacije. Včasih je bilo pa res tako, kot si prej napisala.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 13:06:09   
nena m
Jaz sem najprej na kliniki opravila 4 postopke (Reš takrat še ni imel koncesije) in se mi je od čakanja že mešalo. Čakaš, čakaš, čakaš... Potem sem šla samoplačniško k Rešu in tam gre res vse zelo hitro. Pa še uspelo nam je. Jaz bi se vsekakor odločila za Reša, sploh zdaj ko ima koncesijo.

lp

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 13:24:48   
ANIME
Sicer ne vem kakšni so postopki na ginekologiji. Oktobra mi je moja ginekologinja napisala napotnico za HSG in v novembru predlagala spermiogram in napisala tudi meni napotnico (takoj mi je predlagala dr. Reša).

Datum za spermiogram sva dobila en mesec po klicu. Ker je bil rezultat blizu katastrofe, ga je čez en mesec še enkrat naroči in tudi ta izvid ni bil nič boljši. Konec januarja sem že začela s špikanjem in začetek februarja imela punkcijo in ET.

Sicer je dr. Reš malo poseben ampak jaz imam z njim zelo pozitivne izkušnje, razen par nesporazumov (katerim se zdaj veselo smejem) je bil meni osebno zelo všeč. Danes imam ravno pregled.

Želim ti čimprejšjo nosečnost!!!!

_____________________________

Kot pravi pregovor: Be careful what you wish for.
03.10.08 sva dobila kar dva razgrajača.

(odgovor članu nena m)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 14:05:59   
gojska
iz mojih izkušenj ti vsekakor priporočam Reša.
Reš ne dela samo samoplačniško, ampak se zmenita enega plačaš, drugega na zavarovalnico in tako naprej. Moreš pa vedet, da je prvi najcenejši saj začnejo z manjšo dozo zdravil.
Potem je prednost Reševa ekipa, vedno so eni in isti, in hitrost. Ko si naročen si tudi na vrsti, nikoli po nepotrebnem ne zgubljaš časa v čakalnicah. Ko začneš postopek se odvija izredno hitro. Reš lahko deluje včasih tudi malo grobo, ampak je v redu človek in ga lahko brez kakršega pomisleka pokličeš tudi sredi noči. Če si takrat v postopku rečeš samo tukaj gupika in točno ve kdo si.
Tudi jaz sem nekje vmes imela dvome in sem hotela probat v Leonišču, pa sem se premislila in mi ni bilo nikoli žal.
Vse preglede in postopke(6) sem opravila brez ene ure odsotnosti v službi. To mi je takrat veliko pomenilo, saj nisem imela namena razlagat vesoljnemu svetu kako pa kaj.
Srečno in pogumno
gojskauser posted image user posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 14:24:01   
gupika
Punce hvala za odgovore.

(odgovor članu gojska)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 15:51:22   
rokapi
Tudi midva z možem sva se odločila (po enem neuspelem postopku na GK in precejšnjem čakanju) za dr.Reša, kjer nam je uspelo.

Greš po napotnico k svojem ginekologu, poveš, da si želiš menjave klinike, do česar imaš vso pravico. Potem in pri Rešu opraviš vse, lahko tudi preiskave. Ni treba iti samoplačniško. Kar izvidov imata do sedaj, napravi kopije in jih nesi s sabo.

Najmanj kar je, ti priporočam, da se telefonsko takoj naročita na posvetu/pregledu pri Rešu in se potem odločita kako naprej. Drugo mnenje ne škodi, predvsem pa so čakalne vrste mnogo, mnogo krajše.

Pri meni je bilo tako, da sem bila prej v novem postopku IVF pri Rešu kot sem dobila termin za naročanje za pregled na GK...., kje šele termin za IVF...



(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 16:08:05   
gupika
Ja sem se kr naročila pri dr. Rešu. Že aprila sem naročena. Prvo bom šla najprej samoplačniško, potem bom pa videla kako naprej. Najbrž bom potem šla po napotnico. Mislim da ne bi smel bit problem.

Lp

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
20.3.2008 21:14:35   
rokapi
Nama je na pregledu dr.Reš sam predlagal, naj prineseva napotnico, ko sva hotela samoplačniško in sva do takrat izkoristila šele 1 postopek prek zavarovalnice.

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: IVF - Reš - Lavnišče
21.3.2008 7:19:48   
vita80
Tudi midva sva bila včeraj pri dr. Rešu in moram rečt, da je šlo vse ful hitro. Naročena sva bila v dveh tednih z napotnico seveda. Bomo videli kako se bo odvijalo, zaj v torek imam Hsg, on je pa imel včeraj zelo dober izvid, tako, da je problem pri meni.
Imam dobro mnenje.

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: IVF - Reš - Leonišče
21.3.2008 23:53:11   
n74
Pozdravljene!

Tudi jaz imam podoben problem, čakalne vrste na Leonišču me ubijajo, tudi jaz sem že razmišljala o dr.Rešu. Vendar imam zelo zoprno situacijo, moj izbran ginekolog je namreč dr.Drobnič iz Leonišča, ki je specialist za neplodnost in mi je zelo uredu, on tudi nima nič s čakalnimi vrstami. Kaj bi ve naredile v mojem primeru? Dr.Drobniča pa že ne morem prositi za napotnico k drugem specialistu! Ali je mogoče že katera naredila kaj podobnega?

Lp

< Sporočilo je popravil n74 -- 21.3.2008 23:54:12 >

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: IVF - Reš - Leonišče
22.3.2008 14:08:50   
rokapi
Napotnico za Zdravstveni zavod Dravlje (IVF ET) ti lahko napiše tvoj osebni zdravnik, ni treba, da ginekolog.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: IVF - Reš - Leonišče
22.3.2008 18:39:25   
n74
Hvala rokapi, tega pa res nisem vedela. Mogoče se res opogumim in naredim ta korak. Upam, da tudi osebni zdravnik ne bi preveč kompliciral pri pisanju napotnice. Vedno sem bila prepričana, da je to naloga izbranega ginekologa. In kdo te potem spremlja do konca nosečnosti, dr.Reš ali izbrani ginekolog?

Lp

(odgovor članu rokapi)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: IVF - Reš - Leonišče
22.3.2008 21:53:53   
jenyj
Jaz sem napotnico za dr. Reša dobila od svojega osebnega zdravnika. Sicer raje vidi, da je od ginekologa, vendar je tudi od osebnega v redu. Jaz sem imela s svojim ginekologm probleme, ko me ni zdravil primerno - po prenehanju jemanja tablet svoje menstruacije nisem dobila, prav tako so mi jajčniki spali. Za mnenje, ali me zdravi pravilmo in ali bi bile potrebne še kakšne dodatne preiskave, sem zaprosila dr. Pušenjaka na forumu ginekologija. Ko mi je ta zatrdil, da me zdravi popolnoma napačno in da s tabletami, ki mi jih je predpisal ne bom nikoli zanosila, sem zaprosila svojega osebnega zdravnika za napotnico.
Med tem pa sem zamenjala tudi ginekologa. No sedaj sem na klomifenu 1. ciklus in ravno te dni čakam ali bo menstruacija prišla.

Uf, sedaj sem se pa razpisala.

Srečno vsem skupaj!

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: IVF - Reš - Leonišče
22.3.2008 22:02:14   
pajčolanka
Še ena Reševka. Kaj naj rečem. Res je da Reš včasih čvekne kakšno bolj tako tako izjavo ampak midva sva bila z njegovim delom zelo zelo zadovoljna. Vse dela zelo hitro, je nežen in vedno na voljo. In ni nepotrebnega čakanja. V celem postopku od prvega pregleda dalje sva plačala le nekaj čez 30€ za ene tablete. Vse ostalo na napotnico. Sva pa dobila nekaj časa nazaj informativni račun za icsi...skoraj 1700€ Meni je zakon in takoj bi se spet odločila zanj. Aja napotnico mi je dal moj G vendar sem sama rekla kam želim iti. jenyj klomifen je klasika pri Rešu, s tem vedno začne, vmes pa ti dela druge preglede.

n74 pri Rešu si tako dolgo da vidi srček otročka. Mene je sedaj še naročil na nuhalno svetlino, ostalo pa smo pri Rešu zaključili.

Ampak res no, ta naš ata Reš je zakon. user posted image

< Sporočilo je popravil pajčolanka -- 22.3.2008 22:04:22 >

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: IVF - Reš - Leonišče
23.3.2008 18:31:32   
gupika
Pajčolanka....

Nisem čist najbolj razumela. Ali si teh 1700 eur morala plačati ali ne? Ali se da zmenit, da je vse na napotnico al kako?

Lp

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: IVF - Reš - Leonišče
24.3.2008 8:03:55   
pajčolanka
ne ne to je bil samo informativni izračun ki ga dobiš domov...je bil pa to postopek ICSI vse je plačala zavarovalnicauser posted image

(odgovor članu gupika)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: IVF - Reš - Leonišče
25.3.2008 12:39:43   
miklarom
user posted image zdravo! zanima me, če katera ve, ali je že potrjeno uradno za 6. brezplanih poskusov
IVF. namreč meni so iz ministrstva za zdravje poslali, da bo sprejeto v uradnem listu v najkrajšem
času. pa me zanima , če mogoče to katera ve.
zanima me pa tudi, koliko se plača samoplačniško pri dr. Rešu. v bolnišnicah to stane 2.500 evrov.


_____________________________

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pajčolanka)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: IVF - Reš - Leonišče
27.3.2008 10:45:23   
pogum
Pozdravljena, še ena Reševa na forumu.
Tud midva sva imela težave tako da sva odšla k Rešu z napotnico od moje g.
So nama naredili preiskave in že po štirinajstih dneh sva bila vključena v prvi ICSI postopek.
Prvič me nato obiskala user posted image , tako da sva rabila nekaj časa za ponovni pogum.
V februarju ponovno šla - obakrat preko zavarovalnice - na že drugi ICSI postopek ter na ET pri Rešu.
Tokrat se je pokazala user posted image  in bila že enkrat pri Rešu na kontroli. Drugi teden imam spet kontrolo in upam, da bo vse OK.

Tudi mene zanima, koliko časa te še Reš spremlja - ali celo nosečnost ali do določenega trenutka.

Vsem na forumu želim veliko poguma ter uspeha ter odločitve za še več user posted image !


(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: IVF - Reš - Leonišče
27.3.2008 13:48:09   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: pogum


Tudi mene zanima, koliko časa te še Reš spremlja - ali celo nosečnost ali do določenega trenutka.



Pogum, na naslednjem UZju ti bo dr. Reš rekel SREČNO in od tedaj naprej si pri svojem ginekologu.

(odgovor članu pogum)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: IVF - Reš - Leonišče
27.3.2008 21:48:39   
n74
IZVIRNO SPOROČILO: jenyj

Jaz sem napotnico za dr. Reša dobila od svojega osebnega zdravnika.


Oj,

sem poskusila srečo pri svojem osebnem zdravniku, pa ni uspelo, pravi, da je to stvar ginekologa.user posted image
Kako je vam uspelo prepričati zdravnika, da vam je napisal napotnico? Ali je moj res takouser posted image  zoprn?
No, če ne bo drugače, bo tudi Leonišče ok, bo že prišel moj čas....

Srečno, punce

(odgovor članu jenyj)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?