|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   IZRAČUN ZANOSITVE
8.2.2016 16:50:39   
vrtnica81
Prijatelj me je prosil za en nasvet oz. pomoč, pa mu v celoti ne morem pomagati.
Skratka, njegova bivša ga je obvestila, da je 11.1.2016 rodila njegovega otroka. On malo dvomi v to, da bi bil otrok njegov, saj sta zadnji spolni odnos imela 10.3.2015.
Sicer bo itak naredil test očetovstva, ampak vseeno sem s obrnila na vas, če ve kdo kaj več o tem. Na otrocarije.si sem našla neke izračune, ko lahko vtipkaš datum poroda in dobiš datum med katero ovulacijo bi se pač mogel zgoditi spolni odnos (v tem primeru mi je izračunalo od 10.4.2015 naprej), če želiš zanositev.
Mislite, da obstaja verjetnost poroda 11.1.2016, če se je zadnji spolni odnos zgodil 10.3.2015? Nekako me to ne prepriča....
Prosim za kakšnokoli pomoč.

lp

< Sporočilo je popravil vrtnica81 -- 8.2.2016 16:52:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: IZRAČUN ZANOSITVE
8.2.2016 21:19:07   
Stella83
Jaz osebno mislim, da ne. Na otrocarijah je potrebni datum ovulacije 20.4., če bi želela roditi 11.1. Torej SO 10.3. odpade.

Tudi, če je rodila čez rok (reeees max 14 dni), bi bila ovulacija lahko 6.4. Glede na to, da spermiji lahko preživijo max 5 dni, bi bil potreben SO 1.-2.4. Ok, to je ob idealnih pogojih. Pa, če ji damo še 14 dni kar tako malo za rezervo, še vedno narobe hodi 6 dni. Po moji logiki je tvoj prijatelj težko oče tistega otroka. Še vedno najbolj zanesljiv je test očetovstva. Pa sporoči, kako se je razpletlo.

(odgovor članu vrtnica81)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: IZRAČUN ZANOSITVE
8.2.2016 21:54:27   
Lanika007
TOČEN izračun NE OBSTAJA! To bo potrdil tudi vsak ginekolog. Vsaka nosečnost je drugačna, prav tako tudi vsako telo, zato je tudi PDP (predviden datum poroda) okviren in izračunan na podlagi zadnje menstruacije ženske + na podlagi nekih STANDARDNIH meritev in izračunov.
Mislim, da je resnično težko izračunati točen datum zanositve, je pa možno izračunati OKVIREN datum.

Predlagam, da tvoj prijatelj odšteje pač tisti denar za test očetovstva. Vem, da test ni poceni, ampak mislim, da je vsekakor rezultat več vreden kot pa celo življenje živeti v prepričanju, da je/ni otrok tvoj.


Srečno! user posted image

(odgovor članu Stella83)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: IZRAČUN ZANOSITVE
8.2.2016 23:15:35   
Stella83
Lanika, točen izračun ne obstaja, ampak nek normalni časovni okvir dogodkov pa user posted image

Tudi nosečnosti se ne ugotavlja z znaki in spraševanjem na forumu, ampak s testom :-)

Kot že rečeno, test očetovstva bo odgovoril na zastavljeno vprašanje. Dokler pa še čakajo na izvide, pa verjamem, da je forum odlična tolažba. Kar pogumno user posted image

(odgovor članu Lanika007)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: IZRAČUN ZANOSITVE
9.2.2016 7:41:31   
vrtnica81
Hvala Stella83, javim kako se je razpletlo.

user posted image

(odgovor članu Stella83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
FOTO: Slabi trenutki vsake nosečnice
photo
Nosečnost je čudovito obdobje, vendar je hkrati lahko tudi naporna. Poglejte si serijo fotografij, ki prikazuje tudi te,...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?