|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
11.1.2005 18:51:00   
Žaža
Hallo!

Ima katera, ki je doma v MB porodni termin v marcu, zanima me, če bo katera šla tudi v materinsko šolo sedaj v začeku februarja in kam?

Ko sem bila prvič noseča so bile noseče skoraj vse moje prijateljice in sem lahko z njimi debiatirala in smo druga drugi težile, sedaj pa žal ni tako in sem se zato zatekla k Ringaraji, kjer mi je zelo všeč.

Tulpika

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
11.1.2005 20:34:08   
Anonimen
Hojla!

Jaz sem sicer iz MB, a imam rok že 23.1.2005. Glede materinske šole pa ti priporočam tisto na Zdravstvenem domu, ki je dosti bolj fajn in v manjših skupinah, kjer se lahko pogovarjate med sabo in sprašujete predavatelja, kako in kaj. V bolnici je baje zelo bučno, po 100 ljudi naenkrat in sama, dolgočasna predavanja. Mi smo imeli 4 obiske po uro in pol ali dve uri. Ati lahko gre na vsa predavanja zraven, obvezno pa mora priti na 3. sestanek, če želi dobiti potrdilo za prisotnost pri porodu. Prav tako smo imele enkrat razgibalne vaje in učenje dihanja in pritiskanja.

Bye,

Blacky in :duda:

(odgovor članu Žaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
11.1.2005 21:10:53   
lupča
Alo!
Jaz sem iz MB in imam termin 2.3.2005.
Glede materinske šole pa ti moram povedati, da sem ravno prišla iz prvega predavanja iz SBM!
Meni se je zdelo za prvič kull, res da je malo veliko mamic ampak mene osebno to ne moti!
Kaj bo :modri: ali:roza:?
Javi se še kaj!
Ljubica

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
11.1.2005 22:07:51   
Anonimen
Hojla, Andra!

Ja, to pa je zelo fajn. :sloncek::sloncek: Roditi nameravam v MB. Ti tudi? Mogoče pa bova skupaj v sobi.:bravo::bravo:
Ja, včeraj sem bila na pregledu in sem še čisto zaprta, tako da še ni nobenih znakov. Kaj pa ti? Kako se ti počutiš? Jaz se počutim zelo okorno, bolijo me medenične vezi in kolki. Slabo spim in nonstop hodim lulat. A vse bom pretrpela za mojega :duda:. Ali veš, kaj boš imela? Mi bomo dobili Nejca :modri:.

Bye,

Blacky in :duda:

(odgovor članu Žaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
12.1.2005 8:44:49   
tasika12
Pozdravljena,

jaz imam termin 10.3., in sem bila včeraj prvič v šoli za starše v bolnišnici. Šola za starše se prične ob 18.uri tudi danes, je dvakrat na teden, ponavadi v torek in sredo in se zaključi 27.1. Mislim da bi se še lako vključila. Res pa je da je kar gužva.

Nataša

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
12.1.2005 14:19:13   
Žaža
Hvala vam, punce.

Med prvo nosečnostjo sem eno materinsko šolo že skozi dala, in sicer v Zdravstvenem domu. SAj ni bilo tako slabo. Baje da se ponovno začne prvi teden v februarju.

PDP imam 15.3., Lupča, žal se na UV v 20 tednu ni videlo kaj bo, moja G. mi je rekla, da mi UV ne bo več delala, zato sem se odločila da si enega sama plačam. Tako - za kontrolo, da bom bolj mirna, pa mogoče se bo še spol videl. V sredo, 20.1. grem, pa bom potem poročala.

Hvala in lp

Tulpika

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
12.1.2005 14:29:19   
Anonimen
Hojla, Tulpika!

Ja, kdo pa je tvoja g., da ti UV več ne bo delala? Kaj je normalna? Jaz sem v 39. tednu in sem do sedaj imela 9 pregledov pri svojem g. in na vsakem pregledu sem videla svojega :duda: tudi preko UV. Ne znam si predstavljati, kako bi se počutila, če bi šla od njega brez, da bi vedela, če je s :duda: vse OK. Moj g. ima UV kar zraven mize, kjer me pregleda in vedno naredi tudi UV.

Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Žaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
12.1.2005 16:17:57   
Žaža
Haj Blacky!

Z UV je tako, da ti med nosečnostjo žal pripadata samo dva UV, ki jih zdravstvo krije, če pa želiš več, si pa moraš sam plačat. Je pa res, da se nekateri g. tega ne držijo, kar je za :nosecka: seveda super. Jaz imam super g. - dr. SAbina Ozimič, a žal je z UV pač tak, da ga v tem zdravstvenem domu uporablja veliko g. naenkrat in je zelo zaseden. Na začetku mi je delala UV pri vsakem pregledu, ampak samo zato, ker sem bila rizična (imela sem hematom). Ko pa je v 4 mesecu izginil, pa UV ni bilo več, razen v 20 tednu.

Tako pač je, žal. Denar je sveta vladar.

Cao!

Tulpika

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
12.1.2005 19:59:19   
lupča
Večer!:nosecka::nosecka:
Pol pa sporoči kaj nosiš pod svojim srčkom, ok!
Ljubica

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
13.1.2005 10:30:59   
Anonimen
Hojla, Andra!

Tudi ti se takoj javi, ko se bo kaj začelo oz. če ne boš imela časa prej, ko prideš iz bolnice. Jaz pa imam g. na Ptuju, pravzaprav v Ptujskih toplicah, rodit pa grem v MB. Sem vedno pravila, da nikoli v MB, da grem v Postojno v vodo rodit, sedaj, ko pa sem noseča, pa je Postojna tako zeloooooooooooo daleč, da si ne bi upala tja. No, pa sem zadnja leta slišala le dobro o MB, pa še poskušala bom izkoristiti neke veze, pa upam, da bo šlo. Meni bo pravzaprav bistvo, da imam tam svojega moža, drugih ne rabim, razen, ko bo treba otročka na svet spravit. Takrat pa so tako ali tako tam, ker morajo biti. No, bomo videli, kaj me še čaka. Če bi moj g. še sodeloval pri porodih, bi se verjetno odločila za Ptuj.

Ja, največji hec pa bi bil, če bi se izkazalo, da je punčka namesto fantek. To bi bilo smejanja. Hvalabogu nisva čisto nič kupila v tipičnih barvah modro-roza, ker mi gredo na živce, ampak imam vse v rumenem, zelenem in oranžnem.


Bye,

Blacky s :duda:

(odgovor članu Žaža)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ima katera iz MB PDP v marcu??
11.2.2005 19:28:27   
mojca 25
zdravo bodoče mamice. Ima katera mogoče termin okrog 22.2. takrat ga imam namreč jaz in že komaj čakam. Moram povedat da med samo nosečnostjo nisem imela nobenih težav, mi pa zdaj zelo zatekajo noge.Komaj čakam da bo vse že za mano in da bom končno prijela v roke svojo štručko.V materinsko šolo sem hodila v bolnico in je blo super,edino gužva je bla.

(odgovor članu Žaža)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Kamasutra za nosečnice: najboljši položaji...
Mnoge ženske ugotovijo, da se njihov spolni nagon med nosečnostjo poveča! Odkrijejo pa tudi, da je logistika lahko nepri...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?