|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate kakšno idejo?
7.1.2014 20:55:44   
pefika90
Živijo,


zanima me kaj mi predlagate. Kaj naj kupim punčki za 7. rojstni dan?

Cena: od 5€ do 8€.

Hvala vnaprej in lep pozdrav.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 21:09:40   
aknela123
moja ima zelo rada te knjigice oz. zvezke z nalogami, kjer so notri različne naloge - poveži pike, labirint, učenje pisanja, lažji računi (založba Grahovac - 101 zabavna igra),... in kakšno pisalo zraven.

(odgovor članu pefika90)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 21:36:21   
Lukka

IZVIRNO SPOROČILO: pefika90

Živijo,


zanima me kaj mi predlagate. Kaj naj kupim punčki za 7. rojstni dan?

Cena: od 5€ do 8€.

Hvala vnaprej in lep pozdrav.


Hm... ni ravno veliko denarja, ampak vseeno pa lahko dobiš kakšne lušne nogavičke, krtačo za lase, kako lepo špangico, bleščečo mapo za liste...
Aha, lahko pa ji kupiš kakšen blešeč lonček za svinčnike, ali pa nekaksen komplet sponkic za papir, radirk in podobne sare... ne vem, pomojem da bi jim kaj takega bilo vsec.

(odgovor članu pefika90)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 22:28:01   
SU
Tudi naša dama obožuje razno razne knjigice, ko mažeš obraze punčk, ko imaš neko slikco pa potem sam barvaš, lepiš nalepke gor ipd. Punčkaste reči... če ni res neki ful fantovska... Tudi za 5-8 eurov se lahko dobi lepo darilo, sam malce časa si je potrebno vzet in mal pogledat... Hofer ma kr dost teh reči, pa mal je cenejše... pa v raznih papirnicah se dobi... ipd.

(odgovor članu pefika90)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 22:36:07   
mateyka
če rada peče in pomaga mamici
http://www.loncekkuhaj.si/mali_loncek_kuhaj/set_za_peko_peciva.html

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 22:38:02   
aknela123
no, vidim, da sem verjetno malo čudna mama...namreč ko imamo obiske in moje punce dobijo takšna darila (dvojčici 5 let in starejša 7 let) razne te knjigice ko so neki fotomodeli noter s šablonami, pa raznorazne bleščice, pa bognedaj kake plastične fene, krtačke za barbike, pa bognedaj še kako plastično baburo, zdaj pa si predstavljajte x3, bi najrajši kar kanto odprla in noter vsipala. ne, sem bolj za ustvarjanje in da otroška domišljija cveti!

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 22:50:42   
pomlad08
Pri mojih nečakinjah zmeraj zapalijo nalepke, kakršnihkoli oblik in velikosti (pač, čim večje in čim bolj bleščičaste, tem boljše).

Ali pa klasična punčaksta darila: žabice, špange, uhančki, karkoli za izdelovat verižice itd.

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Imate kakšno idejo?
7.1.2014 23:38:03   
mateyka
ali pa ene kvalitetne barvice. tele štadlerjeve se dobi že za cirka 8 evrov v kakem mercatorju
user posted image

http://www.mimovrste.com/artikel/3790505635/barvice-staedtler-noris-club-abs-24-1

čeprav aknela, jaz ne razumem zakaj bi stran zabrisala, če lahko porabijo v risbicah in izdelkih. pišeš o kreativnosti, pa nisi kreativna kaj z njimi naredit user posted image une pobarvake se zreže in naredi nov ogromen kolaž npr., nalepke se polima v kombinaciji s kolažem recimo. midve s tamalo celo limava (kupim poceni napeto platno za cirka 15 evrov nekaj kosov) kinder eggs živalice na slike in delava kar zanimive kompozicije in slike. mislim, ful se da porabit ta material, ki tebi ni všeč (če je puncam všeč, ne vem zakaj vrčt stran) namesto da ga vržeš v smeti, če si malo kreativen..

user posted image
user posted image

(odgovor članu pomlad08)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Imate kakšno idejo?
8.1.2014 15:52:01   
SU
Sej v bistvu so vse te knjige z raznoraznimi nalepkami eno samo ustvarjanje... poleg mazanja, lepljenja, risanja, barvanja... hm? ni to tut ustvarjanje? Tudi jaz, kadar kupujemo za kak RD, vedno kupim kaj malce bolj didaktičnega in za ustvarjanje... ampak roko na srce... take reči pa res težko dobiš za 5 eurov... no, barvice ja... pa kakšen kolaž, liste ipd.-take "vsakdanje" reči... Kar se pa tiče raznih komleptov za ustvarjanje, pa so vsaj kake 15 eurov (perlice za ogrlice, za vlivanje iz mavca ipd.)...

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Imate kakšno idejo?
8.1.2014 19:05:03   
aknela123
mateyka, govorim o variantah kik/tedi.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Imate kakšno idejo?
9.1.2014 10:19:04   
SU
Ja, v kiku in tediju bi se pa znalo kar najti nekaj teh reči...

(odgovor članu aknela123)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Imate kakšno idejo?
9.1.2014 10:27:12   
Najaa
Za 7 evrov imaš knjigo ala Princeske, Šolarke, Plesalke ipd, kjer lepiš nalepke. Super, moje imata zelo radi. Drugače pa v kiku dobiš risalne liste, barvice, voščenke, flomastre, nalepke, zvezke škarje... ni da ni za ustvarjat. Ni zdej 1.kvaliteta, ni pa niti tak slabo, da se ne bi moglo porabit.
Ideja so tudi hama perlice.
Ali kakšne špangice, trak za lase (tudi kik najceneje), glavnik, toaletna torbica mogoče... Odvisno, kaj ji je všeč in kaj rada dela.

(odgovor članu SU)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Imate kakšno idejo?
9.1.2014 20:09:06   
aknela123
ne, ne, narobe ste me razumele. želela sem napisat, da bi najraje odprla kanto za smeti, ko dobijo kaj iz trgovin kik/tedi, ker dobijo od tam npr. vsaka sedem klump artiklov (kvantiteta), bi bilo boljše , če bi dobile vsaka en kvaliteten artikel. če že obiskovalci mislijo, da morajo kaj prinest, jaz ne mislim.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Pomlad je prebudila tudi klope
S pričetkom pomladi se prebujajo tudi na prvi pogled nedolžni klopi, ki prenašajo vse prej kot nedolžen virus klopnega m...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?