|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izbirčni in neješči otroci
22.3.2006 10:19:55   
kepa*
Naš smrkavček že od nekdaj ni preveč ješč, zdaj pa je postal še pravi izbirčnež. Npr.: en jogurt mu je bil zelo dober in ga je z veseljem zmazal, čez nekaj dni mu ga spet ponudim, on pa le obrača glavo vstran in bi kaj drugega.
Enkrat je to, drugič drugo. Najraje bi seveda jedel sladkarije.
Meni gre pa najbolj na živce, ker se zaradi tega pri nas zmeče ogromno hrane vstran!user posted image
ČE npr. jogurt odpreš, pa ga noče jesti, mi ne preostane nič drugega, ali pa kruh z namazom, celo kosilo... In tako dnevno mečem vstran dobro in ukusno hrano. In meni se srce trga ... No, da bi jaz vse to pojedla, in govora ... Že itak imam težave s težo.
Naš je tak izbirčnež in seveda mu ustrežemo, če se le da, da vsaj nekaj poje...
Po drugi strani pa so otroci drugod lačni... Žalost!
Kako vi to rešujete, če otroci česa ne jedo?

_____________________________

Letos pa bo!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izbirčni in neješči otroci
22.3.2006 10:26:13   
Anonimen
jogurt sprav nazaj v hladilnik in mu ga ponudi za malco naprimer. kosilo vrjetno kuhaš za vse in tist mal kar ti piščanci ne pojejo pač vržeš stran kaj pa češ. kruh z nazaom isto. sam kar se pa take hrane tiče k jo lahko spraviš jo pa daj nazaj v hladilnik pa je.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izbirčni in neješči otroci
22.3.2006 10:27:19   
Anonimen
Ja, jaz tudi precej stran zmečem. Le da jaz vedno vnaprej vprašam, npr. za večerjo, ali boš to ali to. In če reče prvo, niti pod razno pozneje ne grem delat drugega, če prvega ne je. Pač ga okregam, da vsaj nekaj od tega poje, ostalo pa vržem stran.
Pri kosilu je pa tako, da če vem, da nečesa pač absolutno ne je, tega zanj ne pripravim, ampak pač kaj odmrznjem, kar imam v tem primeru pripravljeno. Če pa je tisto, kar jemo, nekje na meji otrokovega okusa, mu pa vseeno dam na krožnik in potem pač poje par žlic, pa še tisto mu jih res jaz največkrat nafilam v usta, osalo pa ali poje kuža ali pa vržem proč.
Ja, res se veliko meče stran. Pa daj jogurt, ki ga odpreš, nazaj v hladilnik, pa mu ne dati drugega. Mogoče ga bo pa čez nekaj časa pojedel. Ali pa mu istega ponudiš potem še ob enem obroku tekom dneva. Saj do naslednjega jutra bi v hladilniku tudi še ostal dober odprt.
Malo se da, včasih pa nimaš kaj.

(odgovor članu kepa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izbirčni in neješči otroci
22.3.2006 10:31:57   
Pinga
Joj, Kepa kot bi opisala situacijo pri nas doma. Čisto isto. Tudi jaz se zelo jezim zaradi tega pa nič ne pomaga.

Lep pozdrav.

(odgovor članu kepa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izbirčni in neješči otroci
23.3.2006 12:47:54   
L&F&B
Probaj z minimalnimi porcijami in z raznovrstno ponudbo. Npr. vzemi krožnik, daj gor dve žlici jogurta, ostalo nazaj v hladilnik+košček kruha+košček jabolka+eno žlico namaza. Nekako v tem stilu, vse ostalo lahko vrneš nazaj v hladilnik.

(odgovor članu Pinga)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?