|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:43:20   
Majči
Pozdravljene,

kar nekaj dni sem rabila, da sem se lotila tega pisanja, saj sem zadnje čase bila kar dosti na tem forumu, delila z vami lepe in slabe trenutke, izkušnje......Moram pa vam povedat, da sem prejšni poneeljek, ko nisem čutila v sebi premike mojega otročka odšla na UZ k moji ginekoliginji in ugotovila je, da moj dragi otroček ni več živ. V ponedeljek sem bila v 20,5 tednu nosečnosti, otroček je bil v meni mrtev po detalnjem pregledu že cca 10 dni. Vse to je grozno pisati, saj nama je grozno hudo, hudo tudi moji prvorojenki, ki je zdaj stara 4,5 let. Ne morem vam povedat, kaj vse sem preživela v tem tednu, koliko bolečin občutila v izgubi, bolečin pri porodu mrtvega otročka......saj je bil že zelo velik in morala sem ga roditi. Dobila sem umetne popadke, se 5 ur mučina in na koncu rodila. Ja, kako boleče! Bil je fantek, katerega smo si tako želeli, najbol pa jaz. Kaj je razlog temu, dvomim da bom kdaj zvedla, saj so mi zdravniki rekli, da se v 70% razlog nikoli ne izve. Zahtevala sem patološko obdukcijo in upam, da kaj zvem, da bom mirnejša. V roku 1 meseca naj bi dobila izvide-njihovo mnenje. Vam povem, da vsega tega postopka - tri dni v Kliničnem na ginekološki ni za opisat. Po porodu so mi naredili še abrazijo - čiščenje in me naslednji dan poslali domov.
Tako boli, boli a mi oz. nama nihče ne more pomagat. vse morava sama prestati in upam, da se kmalu opomoreva. Izredno grenka in boleča izkušnja, katero ne privoščim niti najhujšemu sovražniku. Pa tako daleč sem že bila, niti v sanjah si nisem tega mislila, da je možno, da se kaj zgodi. Dve leti smo se matrali za tega otročka, vse se je razvijalo, kot se je moralo, rastel je pravi fant in kar na enkrat je odšel. Odšel za vedno in teško se je s tem sprijazniti. jaz sem ga čutila, ko so mi ga vzeli, prijela njegovo glavico a videti nisem želela, ker nikoli ne bi pozabila. Morala sem to napisati čeprav vem, da bo marsikatero to znerviralo, ustrašilo a saj se delimo občutke, izkušnje.....
Upam, da se tudi midva kmalu pobereva s tal in začneva na novo! Upam, da še kdaj!??????

pazite nase in čuvajte svoje pikce v trebuščku!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:46:46   
Tiamo
pa ne v 20t:(:(:(:(

sem brez besed....:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

bodi močna..:angel:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:47:35   
Lunca1
Moje sožalje, čim prej ti želim enga luštnega zdravega fantka.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:48:08   
Teni_
Joj, grozno mi je žal:((. Si ne morem misliti, kako je to. Me je pa tega full strah in vsak dan znova čakam v strahu, kdaj bo začel brcat. Sem pa zdaj tudi v 21. tednu in zgleda, da so tudi ti tedni še kritični, ker jih kar nekaj izgubi otroka v teh tednih. Mene je pa tako straaaaaaaaah.Upam, da se čimprej pobereš od vsega hudega in ti želim vse lepo:rozica:.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:51:48   
Čiračara
Tud jaz sem brez besed:(:(...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:52:12   
Grascakinja
kako hudo.... bodite močni!
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:56:03   
Anonimen
Majči, pa vendar ne spet! :(
Sem bila s tabo tudi pred dvema letoma tukaj na forumu, in tudi zdaj ostajam z vami v srcu!

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 10:58:38   
gaya
Iz srca iskerno sožalje in išči moč v svojih ljubih. Možu in hčeri. Sama pa veš, da imaš nekje :angel:, ki te nikoli ne bo pozabil paziti!
Vsem vam pa en velik objem in :rozica:.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:02:40   
LONA13
Iskreno sožalje!:((:((:((:((:((:((
Tudi za vas bo še enkrat posijalo sonce!

Lp, Lona

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:03:03   
Anonimen
Te bolečine tisti, ki tega nismo dali skozi niti približno ne moremo občutiti. Verjamem pa, da boli bolj kot vsaka druga stvar na tem svetu - izgubiti lastnega otroka. Ni normalno, ni naravno.

Majči, iskreno sožalje...Ena zvezdica na nebu več.

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:03:37   
aka
Moj bog. Brez besed. :((

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:03:40   
Janeja
Majči,
kako grozno hudo mi je zate. Sploh ker vsaj približno poznam prvi del tvoje zgodbe ... rodila sem v 24 tednu. Cel porod sva jokala in bila prepričana, da sva dojenčka izgubila. Po rojstvu so mojo punčko odnesli in tri ure sva v porodni sobi oba jokala, potem pa so nama le prišli povedat, da je Lea zadihala in da je na intenzivni ...

Tvoja izguba pa je res nekaj najhujšega, kar lahko doleti starše. Ne zadržuj solz, zjokaj svojo bolečino. Iskreno ti želim, da bi prebolela, da bi vsaj malo nehalo boleti in bi zbrala pogum za novo pikico. Ta bo sigurno ostala z vama, saj imata zdaj čisto svojega :angel: , ki vas bo vse čuval.

Jerneja

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:08:28   
puncica
Majči s tabo sem in kr solze so mi stopile v oči. Tako žal mi je da te je to doletelo, upam da se kmalu pobereš. V mislih sem s teboj:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:11:03   
eva1
nas vas :angel::angel::angel::angel::angel::angel::angel: čuvajo!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:15:07   
bebika
Majči, sploh ne morem dojet, da se takšne stvari dogajajo, ljudem, ki si tako močno želijo imeti otročičke. Ne morem si niti predstavljati, kako ti je pri srcu, tebi in tvoji družini. :((:((:((:(( Ne obupajte, bodite močni, kot se le da in vrjamem, da bo tudi za vas kmalu posiljalo sonce sreče.
Z najlepšimi željami zate in za tvojo družino

bebika :((

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:18:57   
digi
:(:((:(:((:(:((:(:((

Draga Majči bodi močna, čeprav verjamem, da to sploh ni lahko, kajti kar zjokala sem se, ko sem to prepraba.... Iskreno sožalje.... Ne obupaj!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:19:24   
Majči
Najlepša hvala punce za spodbudne besede, za tolažbo a kot sem rekla, je izguba izredno boleča. Ja Meta, spet a sedaj še toliko bolj grozno, ker je bilo že tako daleč. Tistega novembra l. 2003 sem zgubila enojajčna dvojčka - razlog neznan?!!!! a so me zapustili v začetku 8 tedna, Bilo je hudo a tako kot zdaj res ne. Sedeaj sem bila že od 6 tedna nosečnosti doma, na bolniški, čuvala sem se, bila na nuhalni, na dvojnem hormonskem testu, močnim nadzorom na vsake 3,5 tedne.....pa se je zgodila. Ni za govort. Pravijo, da je z menoj vse vredu, zdrava sem, nobenih težav......a zanositi nisem in nisem mogla. Glede na ta čas, ki je bil res dolg do zanositve, smo tega otročka še toliko težje pričakovali in ne dočakali!
Tako se bojim, kaj spet sledi, ne bom zmožna še enkrat preživeti nekaj tako groznega, ne želim si še enkrat poroda mrtvega otročka, ki je še enkrat bolj boleč, kot navaden porod. Ja, dobila sem injekcijo v trebuh v maternico s serumom, ki mi je povzročil krče, umetne popadke, 14 ur sem se matrala a 5 ur je bilo neznosnih, v bolnici so bili popolnoma brez malo etike, nehumano vse povprek, počutila sem se kot mačka, ki lahko skoti svoje mlade kjer koli.... A ne bom pisalo podrobneje, svoje doživetje, saj bi mnoge vse to prizadelo, kot je mene in ne žeilim, da sploh kdo kdaj še kaj doživi. Sem močna osebnost in vem, da se bom postavila kmalu na noge pa tudi moj dragi a za vse je potreben čas!

Hvala za tolažbo, ki mi v teh trenutkih veliko pomeni!

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:22:42   
BlankaT
Majči, tebi in vsem tvojim iskreno sožalje. Solze me kr oblivajo. Vem kao to boli, jaz sem svojega Matica igubila lani septembra, v 22. tednu. Vedi, da te bo tvoj angelček vedno čuval in da bo ob tebi. Začutila ga boš ob sebi, ko boš prirvaljena. Sedaj pa jokaj kolikor ti je volja in nikar se ne zapri vase.

Blanka.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:23:48   
Anonimen
Bodi močna, pogumna in opri se na ljubezen tvojih dveh. Skupaj boste preživeli! Bog s tabo in veliko sreče, Majči.

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:23:57   
Pia73
:(:(:(:((:((:((:(:(:( Pa saj to ne more biti res! :(:(:(:((:((:((:(:(:(

Jočem s teboj,...........

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:24:17   
ElaM
:((:((:((:((:((, kako kruto zna biti življenje.
Držite se, :rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:27:28   
Anonimen
:(:(:(

Iskreno sozalje.:(

(odgovor članu Majči)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:28:02   
eM
iskreno mi je zal, za vasega fantka, se bolj pa mi je hudo za kar morate prestajati - naj vam da Bog moci in volje za naprej,ker vam težko kdorkoli od nas pomaga,

m.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:33:24   
soncek&luna
majci, naj :angel: :angel: bedijo nad vami...
zelo mi je zal...solze mi kar ne morejo nehati teci :((:((...
bodite mocni...

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Izgubila sem otročka!
29.6.2005 11:46:46   
darjatimci
To pa zelo,zelo boli,čustveno in telesno,držite se.

(odgovor članu Majči)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?