Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sem imela prvi pregled pri novi G. Ta G mi je takoj ugotovila vzrok. Prejšnja mi je samo govorila, da se bo že enkrat prjel. No ta mi je pa ugotovila, da imam prekat na maternici. Zmenjene sva bili, da pridem čez 3m nazaj, da bom šla na operacijo, kjer mi bodo odstranili prekat. No k sreči sem pa še isti mesec zanosila. Tako, da imam sedaj še vedno prekat. Za odstranitev pa naj bi bila potrebna ena manjša operacija. Menda da nič kaj hudega. Želim ti samo povedati, da sem jaz, ko sem zvedela za to jokala kot dež. Pa sam Bog ve, kdaj bom dobila otroka. Sem "nezmožna" narediti otroka............... No in potem mi je uspelo. V mesecu, katerem sem najmanj pričkovala
. Tko, da glavo gor.
.
ti bo slikal maternico.
ooo, sonček moj sonček. Hvala. Ampak ne razumem več nič - sploh ne vem kaj bo delal. Prehodnost jajcevodov bo pregledal?? Kaj pa je s pregrado. Saj veš, da sem ga itak razumela, da grem kar na operacijo, ker mi ni nič jajčnikov omenjal.
še kar naprej ne vem...
!
Nekatere pravijo, da lažje zanosiš, prebrala sem celo, da so nekatere zanosile, ko so imele pregrado. Baje imaš po operaciji boleče menstuacije. Glede na to, da jih imam boleče že sedaj, ne vem kako so lahko še bolj
. Je rekel zdaj pa se idite počasi preoblečt pa se bova potem v miru pogovorila. Pa ful resen je postal.....
Kaj pa mi je govoril, pa sploh ne vem prav...