Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.1.2009 16:18:11
|
|
|
|
Lea70
|
Mi smo Beba uporabljali kar nekaj čas in nismo imeli nobenih težav. Tako,da po mojem poskusite, potem boš pa videla, če bodo kakšne reakcije.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.1.2009 16:28:33
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem s sinkom sprobala vse živo in na koncu pristala na Bebi. Meni je bila super. LP
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 13.1.2009 13:04:47
|
|
|
|
ery
|
Tudi jaz sem hčerki dajala BEBO , ji ja nejbolj odgovarjala... sedaj sinku, ki je star 4 mesece, sem pa takoj prešla na bEBO.
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 12.11.2009 22:47:31
|
|
|
|
eelyy
|
Kje pa kupujete bebo..ali v mullerju ali dm me zanima kje se cenovno bolj splača,ker smo tudi mi prešaltali? hvala za odgovor
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 13.11.2009 9:29:04
|
|
|
|
tinatona
|
Jaz sem jo v Müllerju kupovala.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 0:17:23
|
|
|
|
Brenčačka
|
Mi smo imeli Bebo in smo bili zelo zadovoljni, sicer smo pa iz Beba 2 na Beba 3 prehajali postopoma. Kupovali smo jo v Mullerju, ker je najcenejša pa še v akciji jo majo dostkrat. Jaz sem kar na njihovi spletni strani spremljala letake, ker k nam na dom niso prihajali. V DM-u je pa že dolgo nisem zasledila, kvečjemu, če jo imajo zdaj na novo.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 0:19:45
|
|
|
|
Brenčačka
|
Pa še to, zanimivo, mi smo ravno zaradi Novalaca prešaltali na Bebo pri dveh mesecih, ker je bil sin po Novalacu (kateremkoli) močno zaprt. Po Bebi se je prebava uredila. Jaz imam same pohvale.
|
|
|
|
RE: Izkušnje Nestle Beba 3 Ja ali Ne 17.11.2009 9:55:25
|
|
|
|
Melika
|
Tudi mi smo na Bebi (sicer 1) in tudi jaz jo lahko samo pohvalim. Prebava se je uredila, po Apatmilu je bil zaprt, po Novalacu pa bruhal. Tako, da .
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?