|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izpuščaji, AD, Elidel...
23.10.2007 14:02:07   
Afnica
Našemu dojenčku (5 mesecev) so se pojavili izpuščaji po ličnicah, ki tekom dneva zbledijo (ostane suha koža) in pordečijo nazaj. Pediater sumi na alergijo na kravje mleko. Hranjen je z aptamil 1. Predlagal je tudi, da ga hranimo s Pregomin mlekom, ki pa ga nima najbolj rad. Predpisal pa kremo Elidel, ki je ne mažem, saj v navodilih piše, da ni primerna za mlajše od dveh let!!!
S Pregominom imam namen vztrajat vsaj 5 dni, da vidim, če bo boljše. Čudno mi je namreč to, da ga že 2 dni hranim s Pregominom- od predvčeraj- včeraj je imel skoraj nič izpuščajčkov, le malce suho kožo. Danes pa jih ima spet kar fejst in edino kar dobiva je Pregomin. Zato močno sumim, da bi bilo krivo mleko. Že od kar so se pojavili izuščaji, mislim, da so od sline, saj mu rastejo zobki in se zelo slini in ker je rad na trebuščku, potem nasloni lička na tisto slino.
 
Zanima me kako dolgo ste čakale na izvide krvnega testa?? Njegovo kri so iz laboratorija poslali v Ljubljano.
 
Ali poznate kakšno naravno zdravilo- mažo, ki bi nam pomagala in oblažila izpuščajčke za katere mislim, da ga ne srbijo.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izpuščaji, AD, Elidel...
23.10.2007 14:18:14   
Anonimen
Glej zdravniki pravijo, da poškodovana koža povzroča več škode kot elidel. Po drugi strani pa je otrok star pet mesecev.

Jaz osebno bi na stanje ki ga opisuješ namazala z olivnim lekarniškim oljem oz. še rajši olivno olje v belobazi, ki ga zmešajo v lekarni (npr. mešanica 10%). Lahko ti ga predpiše pediater. V glavnem ne uporabljati nobene kozmetike, kopaj pa v vodi, ki ji dodaš malo olivnega olja.

Ker stanje ni hudo bi to moglo pomagati. Goste hrane še ne uvajaš ali pa poleg dojiš?

(odgovor članu Afnica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izpuščaji, AD, Elidel...
23.10.2007 14:24:58   
Afnica
Hvala za odgovor.
 
Gh smo že poskusili v obliki milupine bio riževe kašice v steklenički in  tudi na žličko. S tem smo še malo v zaostanku, ker sta nedonošenčka.

_____________________________

Prodamo opremo in oblačila (primerno tudi za dvojčke)
http://oblacilaigrace.moj-album.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izpuščaji, AD, Elidel...
23.10.2007 14:46:59   
mentos
MI IMAMO POTRJEN AD, v bolnici so mi 3 mesečno punčko kopali v lubju in v kopeli od A-derme. Ful fajna kopel, koža je bolj mehka in več ima vlage. Drugače jo moram 2* na dan namazati s kremo, ki so mi jo dali na recept, je pa ročno mešana v lekarni. Nič kaj boljše, priporočali so mi tudi kremo od A-derme. Mi smo že 14 dni na Pregominu in imamo že potrjeno alergijo na jajca. Koža je še vedno za user posted image

(odgovor članu Afnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?