|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izračun za plačilo vrtca. Kako?
19.10.2009 15:12:38   
@srečka nosečka@
Pozdravljene mamice,
mene pa zanima, kako bi lahko izračunala koliko bomo plačevali vrtec, kako oz. koliko upoštevajo nepremičnino-stanovanje in avto??

in ali drži, da če imaš stanovanjski kredit si avtomatično en razred nižje, kot bi moral biti?? oz. ali se stanovanjski kredit sploh upošteva in kako in koliko??

najlepša hvala za odgovore.


< Sporočilo je popravil Eja RR -- 19.10.2009 20:33:30 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PLAČILO VRTCA
19.10.2009 15:14:14   
bambi14
....baje, da v MB se nič ne upošteva,......zdaj čakam kolko bo za plačat,......user posted image

(odgovor članu @srečka nosečka@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: PLAČILO VRTCA
19.10.2009 15:21:34   
end1
odvisno od občine, pr nas se ne upošteva.

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: PLAČILO VRTCA
19.10.2009 15:26:21   
@srečka nosečka@
Ljubljana

_____________________________

OTROCI SO NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO.

(odgovor članu end1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: PLAČILO VRTCA
19.10.2009 17:25:17   
K_a_t_i
Mi imamo v Lj en razred nižje zaradi kredita. Mora pa biti ta kredit namenjen reševanju stanovanjskega problema. Dokumentacija, ki jo moraš prvič priložiti vrtcu je precej zajetna, v naslednjih letih je dovolj samo bančni izpisek o tem, da kredit še vedno plačuješ.
K.


_____________________________

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

(odgovor članu @srečka nosečka@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izračun za plačilo vrtca. Kako?
20.10.2009 8:04:18   
lenca1
Izračun razreda za plačilo vrtca si lahko izračunaš tukaj: http://portal.3-port.si/public/program_files/vrtci/index.layout

Glede na višino dohodka padeš v določen razred (npr., če po dohodku padeš v 5. razred, si potem ceno vrtca izračunaš tako, da od polne cene programa za vrtec plačaš 50% - cena v Lj. je za I.starostno obdobje v našem vrtcu 474,00€ (plačujemo pa: 474 x 50% = 237€; potem pa imamo v Lj. še dodaten 22% popust, tako da plačujemo potem cca 184€). Ne vem pa, če vsaka občina daje ta dodaten popust.

Glede stanovanjskega kredita pa je tko, da ima občina polno nekih kriterij ali upoštevajo kredit ali ne. Upoštevajo samo kredit, ki je namenjen za osnovno reševanje stanovanjskega problema (se pravi, da je bil kredit porabljen za nakup). Mi imamo 2 kredita, pa so enega upošteval, drugega pa ne (en kredit je bil res namenjen za nakup, drug pa za adaptacijo in tega niso upošteval - sta pa oba po namenu stanovanjska). Eden od pogojev je tud, da morate biti prijavljeni na tem naslovu, da neto dohodek ne presega določenega zneska, pa še polno drugih kriterijev je (lahko vprašaš na občini). Če ti upoštevajo kredit, padeš en razred nižje. Za avto pa nič ne upoštevajo, razen če imaš avto, ki po vrednosti presega nek znesek (verjetno avtomobili višjega cenovnega razreda) in ti to potem upoštevajo kot dodatno premoženje družine.

(odgovor članu @srečka nosečka@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izračun za plačilo vrtca. Kako?
29.12.2009 16:02:21   
Brbs
ejjj
kje pa ste to pobrale, da kredit zmanjšuje plačilo vrtca??? prvič slišim. sem pregledala vlogo za znižano plačilo, o tem nikjer nič ne piše, razen da lahko občina v izjemnih primerih upošteva tudi druga dejstva in okoliščine, ki odražajo dejanski socialni položaj družine...je to to???

ker to bi se res lahko upoštevalo. razkuri me že to, da ti upoštevajo premoženje, tudi npr. delnice, ki si jih lahko kupil na kredit! torej - več kot šparaš in si upaš tvegat, bolj te potem vdrapnejo pri takih plačilih kot je vrtec.

prosim povejte mi, kje lahko začnem to glede upoštevanja kredita raziskovat, kar na občini?
hvala

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izračun za plačilo vrtca. Kako?
29.12.2009 19:49:08   
end1

IZVIRNO SPOROČILO: Brbs

ejjj
kje pa ste to pobrale, da kredit zmanjšuje plačilo vrtca??? prvič slišim. sem pregledala vlogo za znižano plačilo, o tem nikjer nič ne piše, razen da lahko občina v izjemnih primerih upošteva tudi druga dejstva in okoliščine, ki odražajo dejanski socialni položaj družine...je to to???




odvisno od občine, naša ne upoštevauser posted image , sosednja, čeprav je vrtec isti, pa ja!

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Otroka ne vrtite za roke!
Starši uživamo ob pogledu na široko nasmejanega otroka, ko ga vrtimo tako, da ga držimo za roke. Ne počnite tega več! Pr...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?