|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izsiljevanje z lulanjem
14.3.2007 10:52:24   
Tinca7
Imamo en problemček, ki postaja počasi vedno večji in povsem neobvladljiv. Lara (dve leti in 4 mesece) se je pred nekaj tedni odvadila pleničkeuser posted image . Vse lepo in prav, ampak zdaj imamo zvečer pred spanjem celo dramo, ker gre minimalno 20x na kahlico - naredi seveda nič ne. Vem da s tem izsiljuje, da še nebi šla spat, ampak to nikamor več ne pelje. Vsaj 2 uri se vsak večer kregamo, da bi zaspala. Danes ponoči pa je šlo še malo dlje, ko je to naredila ob 3 zjutri. Šla je pač lulat, potem pa ni hotla nazaj zaspat, ampak samo lulat, lulat, lulat,.... Kako naj ustavim to prekleto lulanje? Sem ugotovila da hoče, da spim pri njej, potem je pa ne tišči. Takoj ko hočem it v spalnico, lulatuser posted image !!!

Res je tudi, da se to dogaja, odkar je dobila bratca. Mislim, da je to malo ljubosumje, ki ga sicer drugje nikoli ne kaže. A naj jo pustim, da spi z nama v splnici? Tega res nočem, ker ima svojo sobo in tudi Jan bo šel v kratkem ven iz spalnice.  

Res sem poskušala biti prijazna in ji pustit "lulat" ko je hotela, a tole presega vse meje. Včeri je v joku zaspala, ker sem jo kregala, naj me neha zafrkavat, in ji nisem več kahlice prinesla.

Kaj naj še poskusim?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
14.3.2007 10:56:09   
Anonimen
Jza bi ji dala plenico in rekla, naj se kar v plenico polula. Saj najbrž se ne bo mogla, če se pa bo, se pa pač bo. Boste pa čez pol leta še enkrat poskusili.

(odgovor članu Tinca7)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
14.3.2007 11:06:16   
Tinca7
Sej ji ni za lulat! Ona samo hoče da sem tam z njo, in da ni treba spat. Tut če ji dam planico se dere LULAT!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
14.3.2007 11:47:50   
Natas@
Pri nas je enako, čeprav se je že malo umiril, na začetku je bilo pa res grozno, vsake 5 minut LULAT. Sedaj recimo gre že v posteljo, reče lahko noč in ko ugasnem luč reče še lulat, seveda se nič ne polula, ker se je 2 minuti nazaj, ampak potem sedi še ene pol ure na kahli samo, da mu ni treba spat, pa ga kar pustim naj sedi (zraven njega si razporedi vse igrače), potem pa se naveliča in gre v posteljo. Včasih se še vmes zbudi za lulat (In tudi gre), sicer pa spi do jutra.
Upam, da ko pride naslednji mesec nov član ne bo začel spet v plenice lulat.

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
14.3.2007 13:57:14   
jasnika
JI PUSTI V SOBI MALO LUČKO PA JI DAJ KAHLICO K POSTELJI IN LAHKO GRE SAMA LULAT-BREZ DA SI TI ZRAVEN, TO MISLIM DA JI NE BO ZANIMIVO IN BO PRENEHALA,      upa zdaj vidim velike črke, samo se mi ne da nazaj brisatuser posted image

_____________________________

Sestrica Maruša je dobila bratca Marcela

(odgovor članu Natas@)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
15.3.2007 9:01:12   
Tinca7
Saj ji pustim lučko, kahlico in papirček za rito, ampak ona samo tuli "mami lulat". Saj jo sploh ne tišči, samo mene hoče imet tam celo noč! Danes je bilo malo bolje, a sem mogla zaspat z njo, in sem potem uspela it ven iz sobe, brez da bi to opazila.

(odgovor članu jasnika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
15.3.2007 11:00:07   
Teni_
Jaz sem moji takrat rekla, da bo dobila nazaj pleničko, če jo toliko lulat, pa je bil mir. Se ji je zdelo tako fajn brez pleničke, tako pomembno se je počutila, da niti slučajno ni hotela pleničke nazaj. Potem pa je lepo šla zvečer lulat, takoj spat, pa ponoči še 1X. Aja, pa čeprav se bo grozno slišalo, sem ji rekla, da naj gre lulat, če jo res tišči in naj lula, ker potem več ne bo šla. (npr. čez 10 minut).

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
20.3.2007 10:53:29   
piščanc
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca7


Res sem poskušala biti prijazna in ji pustit "lulat" ko je hotela, a tole presega vse meje. Včeri je v joku zaspala, ker sem jo kregala, naj me neha zafrkavat, in ji nisem več kahlice prinesla.

Kaj naj še poskusim?


jaz mislim, da bo tole tole dovolj
in seveda vztrajanje. če pa ne gre pa plenica.

_____________________________

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izsiljevanje z lulanjem
20.3.2007 22:04:27   
sanasan
malo tolažbe...

naša mala enake starosti kot tvoja je to tudi počela kak mesec ali dva nazaj, ko sva bili par dni v bolnici in nato še ko je imela norice...in nimam pojma zakaj! ves čas sem bila z njo in nima mlajšega bratca ali sestrice... jaz sem mislila, da se mi bo zmešalo od njenih litanij o lulanju in neprestanem slačenju in oblačenjuuser posted image ...potem pa je minilo kot bi trenil, pa spet nimam pojma zakajuser posted image  sem pa neizmerno srečnauser posted image  , da je to obdobje mimo!

sedaj sem premišljevala, da mogoče skapirajo, da smo zelo veseli, ko začnejo lulat na kahlico in to poskušajo uporabiti za uveljavljanje svoje volje?

veliko železnih živcev ti želim! in da čimprej mineuser posted image

(odgovor članu Tinca7)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Ko ti gredo otroci vse bolj na živce...
Ne morem več, je kričalo vse v meni. Nimam vam več kaj dati, je odzvanjalo v meni. Pa sem se še kar gnala. Nisem hotela ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?