|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 10:27:45   
alenkat
Prosila bi vas za vaše mnenje.
zanima me koliko kaj uporabljate oziroma do kdaj ste uporabljale banjico pri previjalni mizi?
Pri nakupu previjalne mize sem namreč v dvomu ali kupiti previjalno mizo z banjico ali ne.
Za mnenja oz. vaše izkušnje se vam v naprej zahvaljujem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 10:48:53   
TONČI.
Moje mnenje, kupi brez banjice. Jaz sem dobila previjalno z banjico. V banjici se je kopal kakšne pol meseca. Pa še to sem imela banjico na mizi ob previjlni mizi. Sedaj jo imam na podstrehi in uporabljem predal za kaj bolj koristnega.

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 11:03:42   
najina pikica*
mi imano previjalno mizico z banjico...zelo nepraktično...ko ga kopaš v banjici nimaš podlage,da bi malega lahko kam odložila...(pa tut še en par rok ne da bi banjico pokrila z podlago)tako da...mi smo ta problem rešili tako da imamo banjico v previjalni omari previjalno podlago pa na pralnem stroju!pa še to sem ugotovila,da bo tale banjica kmalu premal,pa šmo šele v 4 mes!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 11:13:42   
crci06
Živjo!

"Prodajam" ti komentar babce iz materinske šole, ker se mi je zdel precej smiseln:

Komentirala je te ozke previjalne omarice, v kareri je previjalni del na pantih in ga dvigneš navzgor, pa se spodaj odkrije banjica... Pravi, da so zelo nepraktične, ker mora v tem primeru nekdo otroka držat, drug pa položit dol pokrov in na podlogo pripravit plenico, brisačo...

Sama še nimam izkušenj, sem pa si pripravila ta široko previjalno podlogo na eni navadni nizki omarici, ki jo imam v kopalnici ter čebriček... kako pa se to obnese, pa lahko sporočim čez dober mesec!

Lep pozdrav!

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 11:23:49   
Mojca P.
Pri nas smo se takoj odlocili za banjico, ki nima ravnega dna oz. ima otrok med nogami tako prepreko (jahaca), da ne zdrsi in lahko sam lezi v banji (prakticno skoraj od rojstav dalje)...cela banjica se pa z nastavki postavi na veliko banjo, da je tako visja in krizu bolj prijazna (lahko ti posljem kako sliko, da is bos predstavljala).
Previjalno z banjco pa je imela mesec dni mlajsa (od nasega Ziga) necakinja in so jo uporabljali samo 14 dni, potem so kupili tako, kot sem zgoraj opisala.
Kot so prej punce napisale: nimas kam dat otroka, v banji ga moras stalno drzat in ga je z eno roko tezko umit, posebaj ko je otrocek ze tezji; pa problem jo je bilo ze napolnit z vodo, saj moras banjo prakticno dvignit in polno nastavit nazaj ne previjalno, razen ce ti cela zadeva ne stoji v kopalnici, da jo napolnis s tusem (pri nas je bila v otro. sobi).
V glavnem, moje priporocilo: kupi previjalno brez banjice, Banjico pa priporocam tako z neravnim dnom (pri nas je bila se pred parimi dnevi v uporabi, pa je Jaka zdaj 9 mes. star, saj lahko tudi sedi v njej----jo pa prodajam, ce te slucajno zanimauser posted image )

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 15:32:18   
Baucka
Mi imamo toprevijalno mizico, pri kateri se stojalo izvleče in daš not banjico. Tako imaš v stojalu pred previjalno banico in za njo previjalno površino. Ko jo skopam jo samo ven vzamem in dam na previjalno, kjer že imam pripravljeno brisačo, v predalih pa imam zloženo vse kaj rabim, od kozmetike, plenic in oblačil. Tako imam vse pri roki. Imamo bolj malo stanovanje in mi je super ker lahko nato banico pospravim pod previjalno podlogo in stojalo samo potisnem k previjalni in je zloženo.
Nam je ta previjalna super in jo uporabljamo že 6,5 mesecev in se skoraj vsak dan kopamo, razen ko je prehlajena. Čeprav smo že kupli fliperja jo še vedno raje kopamo v banici.

Tista previjalna, ko pa ni izvlečna, pa po moje ni praktična, saj otroka nimaš kam odložit.

Še nekaj, ta previjalana (Previjalna miza IDEA) z izvlečna banica je se daj v pikapolonici za 33.990,00, jaz sem za njo dala aprila 40.000,00.

< Sporočilo je popravil Baucka -- 17.11.2006 15:42:44 >

(odgovor članu Mojca P.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 16:37:03   
trixi
ojla,
mi smo tudi imeli to previjalno z izvlečnim stojalom za banjico in je super ko maš vse prištimano ko otročka kopašuser posted image ,drugače si sploh ne predstavljam kako otročka kopaš pa pol urihtašuser posted image (jest jo tudi prodajam če te slučajno zanima,znamke Brevi,ker smo že veliki in je ne rabimo več)

(odgovor članu Baucka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 22:34:39   
blak
Se popolnima strinjam z Baucko in trixy. Tudi jaz imam tako previjalno Brevi Idea in mi je ful praktična. Poglej si na netu, kako zgleda. Mi smo banjico rabili dobrih 7 mesecev.

(odgovor članu trixi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
17.11.2006 22:56:58   
rija
Brez banjice. Meni se zdi tole totalno nepraktična zadeva. Raje banjico s stojalom, če imaš seveda dovolj prostora.

Pa še samo komentar na banjico z neravnim dnom: sem se sama odločala ali kupiti tako ali z ravnim dnom, pa so me RRovke nekak prepričale v tole z ravnim dnom. In moram rečt, da je res boljša. V tisti z vlitim dnom ne moreš otročka obrnit na trebušče. Držati ga moraš pa itak v vsakem primeru.

Še bolj kot banjico pa ti priporočam za prve mesece čebriček. Mi smo ga uporabljali do 6 meseca, ko se je začel postavljati na noge. Meni je bil zakon. user posted image

< Sporočilo je popravil rija -- 17.11.2006 23:01:07 >

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
20.11.2006 7:16:25   
alenkat
Najlepša hvala za uporabne odgovore.
LP ALenka

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Izvlečna banjica pri previjalni mizi
20.11.2006 10:30:38   
anjaa
mi imamo to previjalno od brevija, z banjico. uporabljalo smo jo samo enkrat, pri prvem kopanju! od takrat naprej imamo pa čebriček in je mali super, ful uživa. previjalno uporabljamo samo za previjanje in shranjevanje oblekic in kozmetike. kopam pa jo samo v čebričku, pa še ful malo vode porabi!

(odgovor članu alenkat)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Kakšne so babice v slovenskih porodnišnicah?
Ob svetovnem dnevu babic smo Ringarajine mamice povprašali, kakšne so njihove izkušnje z babicami in porodom. Z vami del...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?