|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 14:46:31   
AlenkaIST
Pozdravljene drage januarke!
Odpiram novo temo, ker je to naš mesec!

Hitro se javite katere ste še v enem kosu user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 15:33:14   
meta22
Hojla čveke!

se pokorno javljam na novo temo. še vedno v enem kosu, čeprav je bilo včeraj kar divje v mojem trebuhu, je naš user posted image user posted image  kar z nami praznoval novo leto. in to non stop dokler nisem sama zaspala in je vrejetno tudi user posted image user posted image .

zdaj pa je končno prisopihal naš januar!!! lonja je začela, katera bo naslednja???

pri nas nič ne zgleda, da bo kaj v bližnji prihodnosti. vsakodnevno otrdevanje in špikanje, vendar nič bolečega.

držte se pa se slišimo(tipkamo)!

LP
Meta

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 15:53:41   
renan
Pozdravljene januarcice!

Srecno novo leto vsem! Je ze katera srecnica rodila?
Midva sva z mojim dragima praznovala bolj mirno. Nazdravila sva z vodo, saj sem jaz v nosecnosti odkrila alergijo na sampanjec.user posted image V postelji sva bila ze ob pol dveh, a mi je kar pasalo domace vzdusje brez hektike in hrupa...
Ze cutite, da se kaj dogaja? Pri meni zadnje case pogosto otrdeva trebuh...tri dni se mi je pojavil ze nek sluzast izcedek in mislim, da je to mogoce cepek. Razen tega me daje driska...Mislim, da se nekaj dogaja, bomo videli v sredo na ctg, ce ne prej..Me ful moti, da ne vem naprej kdaj se bo zacelo zares...user posted image

Lep dan vsem!

Renan PDP 10.1.2006

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 16:54:23   
Anonimen
Najprej naj vam zaželim sreče, zdravja, zadovoljstva....veliko pirhov in VESELE IN ZDRAVE OTROČKE!!!


tudi jz sem praznovala v bolj mirnem vzdušju - igrali smo igro Zofijin svet in kar pozabili na prihod novega leta. Eh nič hudega, smo ga "pozdravili" pač malo kasneje...Spat smo šli ob 3.00. Ponoči me je pa neki začelo zvijat - kot popadki (otrdevanje, tiščanje, bolečine spodaj in v križu), vendar ne redni. Najprej so bili 3x na 10 minut, potem 20 minut nič, nato 2x na 5 minut, potem eno uro nič...in tako vse do 11.00. Moram rečt, da je že kar malo bolelo user posted image . Danes čez dan pa samo 2 "popadka"...in bolečine v križu. Sicer sem že odprta za 1,5 prsta, v torek imam  ponovno pregled (rok pa šele 18.)....Verjetno mi še ni treba panike zganjat ane?

Očitno z mojim user posted image že malo "trenirava" za čas, ko bo šlo zares user posted image .

Lp

(odgovor članu renan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 18:24:13   
alenkica
Tudi pri nas ni še nič ovega. ponoči sem pa imela kar dva močna popadka, in ful me je bolelo v križu, kot dabi me nekdo urezal z nožem. Upam, da bomokmalu crtali našega user posted image user posted image .

L.P., pa lepo praznujte še naprej!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 18:54:27   
puri
No, da se še jaz javim na novo temouser posted image

Jaz pa nisem nič kaj praznovala,...mi je bilo letos čisto brezveze vse skupaj, ker se preveč veselim našegauser posted image , tako, da je to kar zasenčilo cele praznike. Bo pa drugo leto lepše! Z mojim sva šla oba že kar ob pol 11-ih spat, 5 minut čez polnoč so naju pa zbudile petarde in rakete, ampak sva bila potem tako zaspana, da se nama niti ni dalo vstati, da bi pogledala ven.

Drugače se je pa pri meni stanje kar malo umirilo. Trebuh mi ne otrdeva več tako pogosto, tako da mislim, da bo tudi našuser posted image še nekaj časa počakal user posted image
Sicer imam pa v torek CTG, pa bomo videli, če se že kaj dogaja.
Se mi je pa zelo zmanjšal apetit, zelo hitro sem sita in tudi jesti mi ne paše skoraj nič. Če sem preveč sita, mi je potem kar slabo, tako da jem sedaj čisto po malem in tako sem sedaj čez praznike shujšala za skoraj 2 kguser posted image , kar se mi zdi kar malo čudno. No, ampak sem brala, da zadnji mesec lahko tudi shujšamo, ker se ne nabira več toliko vode v telesu in ker imam apetit veliko manjši, kot kakšen mesec nazaj, je verjetno potem TO TO.


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 19:40:53   
LE&TA
AlenkaIst, tema je OK!
Pri meni nič posebnega. Zdej berem knjigo Otrok od rojstva do šole, kar zanimivo! Vsake tolko me v križu boli, pa noge tudi, v trenutku postanem utrujena.
Še malo!

Ste poslušale poročila, prvi otrok se je v letu 2006 rodil v PO! Sam ne ostane v PO! Pa mojo G so intervjujali!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu puri)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 21:43:51   
uniq
Tudi jast se pofočkam ...drugače  pa user posted image  zelo intenzivno telovadi da je prav boleče...in pa seveda kosti in vse ostalo tudi boleče. Lepe sanje in miren spanec bejbike....

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 22:19:09   
Nannn
Vecer user posted image

Srecno in vse lepo v letu 2006...no no lepo da me pogresate user posted image  nic se ni z mano se zacelo dogajati...itak pa bi sporocila AlenkiIST ali LE&TA ko bi bila na poti v PO user posted image  praznovali smo bolj na miren nacin ampak z mojim dragim sva se imela res fantasticno in zelo romanticno...nato pa sva odsla se do prijateljev in tam bila do 3 user posted image  moje pocutje je kar v redu me je pa ponoci nekaj zacelo grabiti v krizu in me zvijalo tako da sem bila skoz na WC-ju...punce dejte mi povedat a je to ene vrste popadek da me tako zagrabi v kriz in se seli na spodnji del trebuha in takoj moram sibati na veliko potrebo..na momente je driska na momente ne user posted image  hmmm mene malo skrbi kdaj naj se odpravim in kdaj bom spolh vedela da moram v porodnisnico...po pravici povedano me ni strah ker sedaj res ze komaj cakam da rodim in zagledam naso user posted image  user posted image  na momente pa me je strah...me pa res zanima katera bo naslednja...
 
Lepo se imejte user posted image
 
Nannn

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: JANUAR - naš mesec!
1.1.2006 23:17:58   
katy_
user posted image ejla
no pa je končno prišel naš mesec, jaz sem še vedno v enem kosu. Pa ve, kako se počutite? Kako ste preživele silvesterski večer? Jaz in moj dragi sva bila pokonci do 5h tako, da sva se imela fajn.... seveda sva bila pri enih kolegih in jaz sem seveda počivala na kavču ,)
Odtekajo mi  noge... Kaj pa vam?
Imate že pripravljeno potovalko...????
Mene je že kar strah malček ;))), ampak seveda bomo zmogle....


_____________________________

Najlepši cvet je otrok, ki ga zalivaš in neguješ, ter mu dajaš največjo ljubezen

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 0:03:54   
Anonimen
Jz tudi opažam zadnje 14 dni, da imam noge zelo otečene, da izgledajo kot slonova stopala. Gležnjev sploh nimam...

Nann, jz sem danes ponoči tudi imela  "popadke" (bolečina v križu, kot da bi mi nekdo nož zaril, trd trebuh in obupno tiščanje navzdol...). Ene dvakrat sem morala že kar globoko dihat zraven. Ti popadki se od tistih tapravih ločijo po tem, da se ne pojavljajo v določenem časovnem zaporedju (vmes sem zaspala za eno uro), minejo in se ne stopnjujejo v jakosti in pogostosti. Se pravi, da če bi šlo za prave popadke (za tiste, ki pomenijo porod), bi se morali stopnjevati na bolj pogoste in bolj boleče popadke. Dokler se ne začnejo na 10 minut redno, oz. na 5 minut redno (vsaj eno uro) ni potrebe zganjat panike. So pa definitivno znak, da se telo že počasi pripravlja na rojstvo.

(odgovor članu katy_)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 7:07:44   
*hana*
Pozdravljene januarke!

No, jaz že imam zakladek po imenu Hana.
Rodila sem 30.12.2005, (PDP 27.01.06).
Jah, naši punčki se je zelo mudilo, zdaj pa jo na žalost še nimam doma, je v Ljubljani (rodila sem v Kranju), ker so njena pljučka še premalo razvita, da bi lahko sama delovala, vendar gre vsak dan na bolje, tako da je iz 90% pomoči kisika, prišla na 21%-res prava borka, drugače po merah pa je čisto dovolj velika punčka-49 cm, 2800 g.
Punce, to je res nekaj.......ni za opisat, ko ti ga/jo položijo na trebušček.
Drugače pa nič se bat, vsaj jaz imam za samo tako ekspresen porod, da sem si lahko samo želela-v porodni sem bila v dobre pol urce vsega rešena, sem pa res v sobi čakala na popadke na 2 min, prej nisem hotela iti. Te popadki pa so se začeli ob 18h (RES prvi, da sem lahko rekla, da je to to), najprej eno urco na 5 min, potem pa urco na 2 min, potem v porodno nekaj bolj močnih popadkov (ampak za preživet), trije potiski in punčka je bila pri meni.
Aja, začelo pa se je...ja 29.12. zvečer mi je doma odtekla voda in sva šla, potem pa do 30.12. do 18h ni bilo nič popadkov, tako da so rekli da moram samo čakati, ampak domov ne bom šla več.
Na CTG pa ne dajte dost, jaz sem bila od 17h-18h na CTG, pa so rekli, da se popolnoma nič ne dogaja, ob 20.31. pa sem rodila.
Še kaj napišem, zdaj bova počasi šla proti Ljubljani k najini Hani.

Še to, jaz sem popolnoma OK, nič šivana, nikoli mazala presredka......
Čau

Želim pa vsem tak porod in seveda ZDRAVE otročke, pa naj se jim nič ne mudi, vsak dan v vašem trebuščku je za njegovo/njeno zdravje pravo bogastvo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 8:45:45   
puri
*hana* ČESTITKE za tvojo punčko!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Držim pesti, da bo čim prej pri vama doma!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 8:51:10   
Nyah*
Hanauser posted image user posted image user posted image user posted image , to je pa pravo novoletno preenecenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image !

ISKRENE CESTITKE OB ROJSTVU MALE PRINCESKE, PA SEVEDA ZA POGUM IN EKSPRESEN POROD!

Upam, da boste cimprej vsi trije skupaj doma, da bo mala princeska lepo napredovala in zrasla v pravo mlado damico!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse tri!

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 9:33:46   
rija
Hana bravouser posted image user posted image user posted image user posted image

Čestitke za malo ljubico!!!!


Za staro leto sva bila pri prijateljih, ki imajo 2 tedna starega korenjaka in moram povedati, da sem se ob pestovanju čisto raznežila in si skoraj nisem mogla misliti, da bom čez dva tedna ali manj v rokah držala svoj zakladek....

Drugače pa eno vprašanje za vas:

jaz sem začela zelo zatekati, ko se zjutraj zbudim, komaj naredim pest pa še neverjetno me bolijo skepi v dlaneh...ali ima katera podobne probleme?user posted image

(odgovor članu *hana*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 9:35:50   
lumpy
Čestitke , Hana  user posted image user posted image user posted image - lepo si nas presenetila.
Želim vam čimprejšnje carkljanje doma.   user posted image user posted image user posted image

No jaz sem še tudi tu v enem kosu. Na silvestrovo me je začelo nekaj grabiti, na dve uri bolečine v trebuhu, trd trebuh, kar proti zadnjici mi je nekaj tiščalo, to je trajalo do petih zjutraj, potem pa včeraj in danes popolnoma nič, ne duha ne sluha o čem nenavadnem.

Mene tudi muči, ker ne vem kdaj točno se bo začelo? Tako rada bi že stisnila svojega user posted image . Me pa res zanima kdaj bo in če bo res prej, kot sta dejala 2 ginekologa - jutri imam ctg, meni se še namreč sploh ne zdi da bi malček želel ven.

_____________________________

En dan življenja ni veliko,a kdor ljubi življenje mu je vsak dan novo življenje.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 10:11:41   
Anonimen
Hana, čestitke in želim ti, da bi kmalu imela princesko doma.

Pri nas pa ni še nič novega. Razen tega, da sem tudi jaz začela zatekati v noge. V prste na rokah sem pomalem zatekala že prej. Predvsem čez noč. Sedaj so pa prišle na vrsto še noge. Me je prav strah it kam na obisk, ker točno vem, da se bom komaj obula. Pa še obuvati me mora moj dragi. user posted image  Včasih mi mora pa tudi hlače pomagati obleči user posted image  .

Drugače pa sem danes tako zelo user posted image  . Sploh ne vem kaj mi je. Sem si ravnokar merila pritisk in spodnja vrednost je porazna. Še nikoli nisem imela tako nizkega. Upam, da se čez dan dvigne. Ker res ne bi rada pristala v bolnišnici na opazovanju.

No, to bi bilo zaenkrat vse. Se beremo

(odgovor članu lumpy)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 11:05:38   
tinkamiška
Hana, čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ti pa želim, da bo čimprej ob tebiuser posted image user posted image user posted image

Tinka


_____________________________

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 11:20:15   
AlenkaIST
Hana, iskrene čestitke in srečno !   user posted image

Skok v novo leto je minil brez večjih naporov. Ne vem zakaj oziroma kako je user posted image  vedel, ampak sem imela občutek da je ves čas zraven praznoval. Drugo leto bo vsaj lahko še kaj videl user posted image .

Počutje je še vedno ok. Mogoče me na momente mal pomatra ampak nič takega, da bi me zaskrbelo. Nannn, še vsaka je vedela kdaj se je šlo zares! user posted image  Seveda pa tudi mene zanima, kako bom vedela. Tudi če nisi siguren mislim, da je bolje da se greš pokazat, kot da ti doma kaj ven pade.

Imam pa tudi jaz občutek, da zjutraj ko se zbudim, težko stisnem pest. Me členki bolijo. Ampak je hitro v redu. Popoldne opazim pa le rahlo zatekanje nog. Danes bom lahko vsaj na sprehod šla. Včeraj pa je cel dan dež padal in smo kar bolj počivali.

Lep dan in če vam je dolgčas štejte snežinke user posted image

_____________________________

Princeska SARA rojena 17.1.2006
Sestrica LARA pa 7.3.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 14:56:42   
LE&TA
Hana, čestitke in upam da bosta imela svoj zakladek čimprej doma! Sej teža in velikost sta pa v redu!!user posted image user posted image user posted image
Sam prehitevaš! No, mal ti pa zavidam k si mela tko ekspresen porod, pa prvi, ne!?

Nč bat pupe, res se ve kdaj je čas! Tko vsaka reče.
Nannn, jst mam enake občutke, po eni strani komej čakam da vidim naše dete, da sploh vidim kaj nosim, user posted image  al user posted image , pa da mi trebuh uplahne, po drugi bi pa še kr s trebuhom okol hodila ker me je vsak dan bolj strah poroda in tudi pol kako mi bo šlo! Sva končno zbrala imena: Tinkara ali Žiga!!
 
Ostante na vezi, če katera gre v Rim pa sporočte!

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 18:56:13   
Nyah*
user posted image Mene pa tako zgaga peceuser posted image , ne morem ne jest ne pit, sploh ne vem, kaj naj...

Drugace pa imam trebuh se vedno ful visoko, me kar zelodec boli, pa desno rebro, ko me user posted image  mocno brcne, ceprav bolj poredko, ampak takrat toliko bolj energicno user posted image huh.

Zdejle grem pocivat, me tudi kriz nekaj boli.

Jah, tudi mene skrbi, kako bom vedela, pa da ne bova sla v bolnico prehitro ali prepozno,..., ampak takrat, ko pride cas, se bova pac ravnala po obcutku. Zatekam pa tudi jaz ful, zjutraj v roke, zvecer v noge, pa se zile so mi ven stopile pod kolenom zadaj in malo gor po stegnu, pa to tako zelo boli auuuu.

Bi tudi jaz rada cimprej videla, kaj nosim, ceprav imen se vedno nimava za 100%, po drugi strani pa me je strahuser posted image .

Stanovanje je zrihtano tipi topi, se operemo male cotke, potem pa le se cakamo pa cakamo, upam, da ne predolgo.

(odgovor članu LE&TA)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 19:32:53   
žuni
Živijo!

Oglašam se vam po dolgem času. Datum poroda sem imela 13.01.2006, vendar sta naša dva nadebudneža pohitela en cel mesec prej.
13.12.2005 sta na svet privekala Alen in Lara. Sedaj smo že 14 dni doma. Dela je veliko, vendar se splača potruditi.

Želim vam čim lepši porod ter obilo lepih trenutkov ob vaših otročičkih.

Srečno 2006, Nataša.

(odgovor članu AlenkaIST)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 20:49:00   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TUDI TEBI, ŽUNI - DVAKRATNE!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu žuni)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:13:04   
mayflower
Še jst se oglašam. Čestitke vsem novopečenim mamicamuser posted image user posted image user posted image
Drugače sem jst še v enem kosu, čeprav je že dva tedna nazaj kazalo, da bo dete pohitelo. Zdej pa že komaj čakam, da se s ta malim končno spoznava.user posted image Brca na veliko, nikamor se mu ne mudi. Lepo se imejte. Še malo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: JANUAR - naš mesec!
2.1.2006 21:22:01   
renan
Cestitke zuni in hani!!!!!user posted image

Potem zgleda, da je ta driska in prebavne motnje nekaj normalnega verjetno...jaz pa nimam se nobenih bolecin v krizu in spim kot top ponoci. me pa nekaj spodaj tisci in zvija v spodnjem delu trebuha kot pred menstruacijo...mogoce se bo kmalu zacelo, moti me le, da ne vem kdaj, da bi si lahko bolje dneve splanirala....drugace je pa moj user posted image ze tako velik, da me  celo sem in tja preteguje, ko se premika. umiril se pa  ni se nic, vsak zvecer ok. 11 zacne po trebuhu twist plesat..user posted image

lepo bodite vse in pisite o svojih dogajanjih v trebusckih.. me ful pomirja, ko preberem, da imate podobne tezave, kar pomeni, da je vse normalno...

renan PDP 10.1.2006



(odgovor članu žuni)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Čudni prvi znaki nosečnosti
Včasih prvi znaki nosečnosti niso prav nič romantični oziroma so lahko prav "čudni" in naporni. Kakšni, preverite v čl...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?