Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
?

. Kako pa ste ostale? Jaz sem imela včeraj pregled, morfologijo, pa naša pikica ni hotela pokazati spodnjega dela, skrila se je čisto spodaj pod sramno kost, tako da bo treba UZ ponoviti čez 2 tedna, kar sva z G videli je bilo vse ok, vendar ni mogla skoraj nič izmeriti. Škoda, jaz pa sem se že tako veselila, da bom videla, kaj imamo.
pridno brca, redimo se tudi ...
En dan mi je trebuh tako trdel, da sem se čisto prestrašila in sem naslednji dan samo očivala. No zdej je selitev za mano in ostalo je le še nadležno zlaganje vse te "krame", ki je pač ne moreš dat stran, pa ne veš kam bi jo vtaknil
.
,
kako do njega ( napotnica, brez napotnice)?
. Že nekajkrat sem občutila v trebuhu nekak čuden občutek. No, sploh ga ne znam opisati z besedami. Včasih se mi zdi, da so mravljinci, včasih kot da bi se nekaj pretakalo, drugič spet kot nekakšni mehurčki. No, saj vam pravim, da ne vem kako naj vam to opišem. Danes zjutraj sem bila v čakalnici pri zdravniku in v trebuhu sem dobila občutek mravljincev. Zdaj se pa še vedno sprašujem, ali je to naš
in se bom tam zredila kot vedno