|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jaz bi seksala
14.12.2005 11:38:51   
Anonimen
Se raje ne registriram, pa brez zamere.
Torej, ful si želim seksa, res ful. Moj je pa len ko drek. Saj ima res velik dela in tko, a mislim, da tako hudo pa spet ni, kot pravi in jamra on. Seksava le 1x mesečno, pa še to na mojo pobudo. Vedno je kaj, dela, mali ne zaspi, je utrujen, ga kaj boli...madona, jaz pa stara 30 let in nepotešena.
Ne vem, a ga ne privlačim več, al bo kaj drugega. Druge zagotovo nima, ker vedno točno vem, kje je in večinoma dela doma.

Kaj naj storim? Počasi bom obupala nad njim (saj ga imam rada, a seks mi je tud pomemben). Naj si dobim ljubimca, hudiča?
Nisem manekenka, a za odpad pa tud še ne.
Dejte prit z idejami na plano!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 11:44:09   
Anonimen
Poskusita se pogovorit, le tako bosta prišla do skupne rešitve...z malo truda je lahko vse poplačano za nazajuser posted image user posted image user posted image . Sicer sva tudi midva bila v taki krizi, le da nimava otrok, ker se šele trudiva za to, zato mi je bilo toliko bolj hudo, ker sva delala za to, vendar skupi se spravt, ja to je bil pa problem.Veš, vsak pride v določeno obdobje, ki mu ni do tega, vredno se je čimprej pogovorit, si zaupat kaj komu leži na duši glede tega, itd...
Pa želim ti veliko sreče...
Nati

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 11:58:43   
dory
o madona pa kje dobite takeuser posted image user posted image


ja nc bos mogla kar direkt povedat...pol pa upam,da se dec mal zmiga user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 12:05:53   
Anonimen
OOOO, kot da bi tvoj post jst napisala. Pr nas tud nič ne pomaga, ne pogovor, ne sexi perilo, nič od nič user posted image , pa smo včasih mel ne dobr- vrhunski sex user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 12:18:50   
Anonimen
Skoraj tako,kot pri nas,samo da je kontrauser posted image

Jaz ti kar ljubimca predlagam!Ampak z največjo mero pazljivosti,da ne bo  user posted image !

Bognedaj,da si za mojo boljšo polovico to želim!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 12:26:12   
soncek&luna
ja nabav si ljubimca

_____________________________

Mami, pika moja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 12:33:52   
corfu
Tole ni nič kaj zavidljiva situacija. Jaz pa sem jamrala nekaj dni nazaj, da ni energije, midva sva že oba za akcijo, sm nihče nima moči za start.

Kaj naj ti svetujem?
1. resen pogovor o tvojih občutkih in občutkih moža
-zakaj je prišlo do tega?
-zakaj mu ni do sexa?

Če nič od tega ne pomaga, pa ti težko rečem, da si omisli ljubimca, saj nisem zagovornik tega!

Ne vrzi puške v koruzo. Ženske smo načeloma preveč čustvene, nežne, občutljive in ni vse res tako grozno, kot si me predstavljamo, moški so pač drugačni od nas in prav je tako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 14:19:20   
tanikaa
ena se pritužuje, da ji ni do sexa in ji mož plačuje 5.000 sit za sex, druga pa ga ima premalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kaj ko bi vidve menjale partnerja????

ne, šalo na stran. verjamem, da ti je težko in vem, da je to absolutno premalo za žensko tvojih let (jaz jih štejem 3 več). daj, posadi ga dol na stol, še boljše, z lisicami ga prikleni na posteljo in naj ti pove kaj je narobe.

če ima samo trenutno krizo? ok. bo minilo.
če ima kake druge probleme? ok. jih dajta rešit skupaj.
če ima drugo? to pa ni ok. v tem primeru se oglasi še enkrat z drugim vprašanjem.

mogoče pa boš potem, ko bodo lisice zaškrtale okrog njegovih rok ugotovila, da je to tisto, kar potrebuje, da se mu ta mali dvigne v velikana.

mogoče mu je samo vse preveč enolično. mogoče bo pomagal sex shop? ne vem. to lahko ugotoviš samo ti.


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 14:25:20   
artista7
če se da, poskusita rešiti s pogovorom.. Saj seks ni samo za delanje otrok! meni je tako delal bivši eno leto preden sva se razšla in mi je bilo grozno.. Definitivno z moškim ni vse ok, če mu ni do seksa.. najprej odkrit pogovor potem boš pa že videla, kako naprej.user posted image

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 14:29:57   
*barbapapa*
mislim, halo??? user posted image

nekje mora biti vzrok!!!!
pogovor, pogovor, pogovor vaju kliče........


in če ne bo nič bolje,....  si najdi ljubimca user posted image

_____________________________



(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 14:38:38   
tanikaa
.


in če ne bo nič bolje,....  si najdi ljubimca user posted image



[/quote]


JA, IN POTEM STA ŽIVELA SREČNO DO KONCA SVOJIH DNI....


_____________________________

Je** se mi za vse in vsakogar.
_____________________________

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 14:50:10   
juma
1x mesečnouser posted image Kaj pa če je vajin sex postal rutina?(dolgočasen).Zmeraj na istem mestu na isti način v isti pozi?A si že probala kaj začinit?user posted image

(odgovor članu *barbapapa*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 15:40:30   
Anonimen
Evo še ena, ki ima popolnoma isti problem!!!user posted image user posted image user posted image

Pravite pogovor, pogovor, pogovor.... Midva sva se že miljnokrat pogovorila, a s tem nikamor ne prideva!!! Vedno pravi, da se bo potrudil, a potem do tega nikoli ne pride, če nisem spet jaz tista pobudnica. Poskusila sem že čisto vse, vendar on je še kar zmatran, len, ga kaj boli, je zaspan.... Ni monotonosti in še vedno se spolno privlačiva, saj kadar seks je, je res božansko in oba komaj čakava, da bova spet, vendar potem spet mineva dnevni in je mesec naokoli, vse dokler sem popolnoma fertik in ga hočem. Seveda sem spet pobudnik jaz, ker če bi čakala nanj, bi bli verjetno naokoli trije meseci in ne eden. To me že zelo žalosti in bojim se, da dolgo tako več ne bo šlo. Tudi to sem mu že povedala, vendar on še kar ostaja brez energije in zanimanja za to. Sam pri sebi je tudi že velikokrat premišljeval zakaj je tako, vendar ne pride do nobenega zaključka. Enostavno ne čuti potrebe po tem. Mater kakšen dedec je to. Res je, kje ravno na take naletimo. Kar na jok mi gre. Res, nikoli nam ni prav. Če je preveč nam ni všeč, če ga je premalo, nam je še manj všeč. Mogli bi najti kakšen kompromis, a kaj ko je to le z ene strani malo težje!? Upam torej, da je to le obdobje, ki ga bo minilo. Pa saj po eni strani ga čisto razumem, da ima pač že nekaj časa popolnoma natrpan urnik in same psihološke vojne, vendar ne vem, jaz sem še vedno mnenja, da se da tudi to s seksom rešit. Le malce eno mejčkn zanimanja bi lahko pokazal in nudila bi mu VSE. Tako pa se vsak dan sprašujem kaj mi je naredit in čakam na lepše in boljše čase. Upam le, da jih kmalu dočakam.

Moj seveda vse to ve, tudi to, da si bom našla ljubimca, če me ne misli potešit, vendar še nič ni ukrenil glede tega. Mogoče se mu vse skupaj zdi preveč samoumevno, ampak sem mu dala vedet, da to tako ne gre. Da naj se potrudi zame, če me želi obdržat. Da jaz se že tako trudim in trudim in trudim, pa se dolgo več ne bom, če se ne bo vsaj malce potrudil tudi on. Želim si, da bi si me končno enkrat spet zaželel, si me hotel vzeti in raztural sceno, ne da ga za to prosim.

Aja pa še to: tudi abstinirala sem že in ga pustila čisto pri miru. Ampak kot sem rekla, več kot en mesec pač ne zdržim in si moram vzet, to kar potrebujem!!!

Ali je res edina možna opcija le še ta, da zvečer ko pride domov, vstavim pornič, da si ga skupaj ogledava user posted image

(odgovor članu juma)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 16:08:59   
ledenka
jaz bi tudi... moj je zadnje par mesecev čist hladen... pa vedno, ko dam pobudo, mu ni. in vedno, ko me zavrne, se slabo počutim. in se moje samozaupanje krha.

tudi pogovor nič ne pomaga... enostavno pravi, da ima skrbi, dosti dela in da mu ni user posted image  jaz pa potrebna tako, da bi praskala po zidu!!!

punce, lahko ustanovimo klub nepotešenih žensk user posted image   ki bi bil "pobraten" s klubom nepotešenih moških user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 16:31:49   
*alja*
Jas bi mu dala verigo okrok noge ali paroke, dolgo 2 metra tolko da bi lahko skakal po meni user posted image  in bi mu postavila pogoj! Do tečas dokler me ne potešiš boš zvezan! Mogoče pa bi pomagalo če bi bil vsak večer par ur privezan na pojstlo!user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.



(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 16:35:15   
ledenka
bi tud jaz... pa kaj, ce mi njegov "korenjak" ne "salutira" user posted image  

ja, kaj je z anonimnostjo, sem hotla anonimno pisat, oznacla, pa... user posted image  se dobr, da me nobena ne pozna!

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   RE: Jaz bi seksala
14.12.2005 16:36:04   
Anonimen
Jaz sem tud že razmišljala o takem klubu.user posted image
Pa naj vidi, da si znam najti tolažbo drugje.
Mal me sicer tolaži misel, da nisem edina s takimi težavami, da nas je kar nekaj, a to ne bo rešilo zadeve.

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   RE: Jaz bi seksala
15.12.2005 9:57:42   
baguSka
Jeeeeeeeees nism edina!!!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   RE: Jaz bi seksala
15.12.2005 10:05:27   
Anonimen
Evo tudi opcija porničov odpade. Sem ga včeri vprašala, če bi to kej pomagalo, pa je rekel: Mene to ne rajca!!!user posted image user posted image user posted image Ja potem pa res ne vem no.user posted image Še ko sem ga vprašala, zakaj potem gleda tiste babnice na DHS-u (mensezdi), mi je odgovoril, da so mu le zanimive, ker se tko pačijo in kremžijo in raztegujejo, da rajcajo ga pa ne.user posted image Res ne vem več. Očitno ga bom morala res vsak dan pričakat gola doma.

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   RE: Jaz bi seksala
15.12.2005 10:14:08   
tantrik
Lepo si to napisala.. predvsem po pravici.

Pri nama je tudi bila kriza glede tega. Pa sva se lepo pogovorila ter se zmenila kaj in kako bova to reševala. Pa se sedaj stanje na tem področju res izboljšuje.
Ko pa to delava je pa božansko.   user posted image





_____________________________

Živi svoje sanje ne sanjaj svojega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   RE: Jaz bi seksala
15.12.2005 14:42:07   
Anonimen
Punce, men je pa zdej res neki čudn. Ko kakšna odpre post, da pri njih seksajo kot zajci, ne vem kolikokrat na teden ali celo na dan, se vsujejo odgovori, da druge tut in, da je spolno življenje super in oh in sploh, potem pa ena odpre post, da je nepotešena, pa spet cel kup odgovorov, kako je pri vas enako in, da ni nič z vašimi desci. Zdaj mi pa res ni jasno kdo tukaj malo naklada user posted image . Ali pa smo ženske res tako težko zadovoljne - če je preveč, nam ni prav, če je premalo nam spet ni. Itak se nam ne da ustreči a ne user posted image . Pa brez zamere user posted image .

Aja, da še jaz pokomentiram - pri nas je včasih premalo, včasih pa preveč user posted image .

LP

(odgovor članu tantrik)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
   RE: Jaz bi seksala
15.12.2005 23:48:33   
Joe
Mah, seks je eno samo izgubljanje energije in časa - od iskanja, priprav, delovanja in zaključnih opravil. A se ne razumemo prav fajn tudi brez njega?!? Navadno še boljše kot z njim! Najboljše bi bilo, če bi se plodili kot korale v južnih morjih: en dan v letu, pa zdravo. Tako da: ni kaj za obžalovati!

_____________________________

Naši problemi so sanje revnih in preganjanih.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   RE: Jaz bi seksala
16.12.2005 6:50:02   
daddy
    Joe, pritisk v jajčkah bi bil prehud user posted image user posted image
Drugače pa, mene zelo zanima, kolk odgovorov bi bilo v smeri "najdi si ljubimca", če bi enako temo odprl moški ....

(odgovor članu Joe)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   RE: Jaz bi seksala
1.3.2006 13:01:44   
samsara
lep pozdrav.KOot bi brala sama sebe.nevem kaj se dogaj s partnerji ej.Tud mojmu ni do seksa,nekje 2 krat na mesec.Pa kako zdrži člove,ko se meni meša že.Sama kregarija glede tega,pogovor nič ne opmaga,pravi da pride taki čas ko mu ni kaj dost,pa da ni on obsedenec.groza tako smo mladi pa se o tem sekiramo.si naj ljubimca omislim?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   RE: Jaz bi seksala
2.3.2006 8:17:52   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Še ko sem ga vprašala, zakaj potem gleda tiste babnice na DHS-u (mensezdi), mi je odgovoril, da so mu le zanimive, ker se tko pačijo in kremžijo in raztegujejo, da rajcajo ga pa ne.user posted image


Mogoče bi pa probala še s kakšnimi gej porniči?user posted image user posted image
No ja, nikoli ne veš, kje te sreča čaka.user posted image

Pa šalo na stran. Al pa ne. Saj je v bistvu situacija tragikomična.
Veš kaj ti predlagam ? Zvčer, ko se bo kot klada zvalil v posteljo in mu kao ne bo, se ti lepo razkomoti,  se namaži s kakšnim dišavnim oljem, srkaj pijačko vmes, potem se pa lepo začni božat... In tako naprej in tako naprej...user posted image  Do konca, jasno.user posted image  Če ga niti to ne bo premaknilo, potem se boš morala počasi sprijaznit z dejstvom, da ima možakar resne težave. In teh vsekakor ne bosta mogla rešiti sama.

user posted image

_____________________________

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Prvomajske počitnice so najlepše ob morju
photo
Odkrijte popolno spomladansko harmonijo v Adrii Ankaran, zeleni mediteranski oazi. Napolnite se z energijo daleč stran o...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?