|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Jaz sem se prištulila k vam .... 2.12.2004 12:52:27
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Hja, moji znanki je pa res Cbb pokazal negativno in je na UZ pokazalo nosečnost :zmeden: Na tem svetu je seveda vse mogoče, čeprav naj bi bil CB načeloma pa res zelo zanesljiv. No, pa upajmo, da se je pri tebi zmotil ;) Lp, V. :rozica:
|
|
|
|
|
Jaz sem se prištulila k vam .... 2.12.2004 12:54:28
|
|
|
|
Neža81
|
Ma v sobi Zanositev mamo že prav klub Zamujanja menstruacij. Polno babik nas je, ki nam M zamuja, test pa kaže negativno. Seveda pa upamo na najlepše.
|
|
|
|
|
Jaz sem se prištulila k vam .... 2.12.2004 12:57:03
|
|
|
|
barby*
|
Držimo pesti, da se je CB zmotil... Če :hudicek: še nekaj časa ne bo, najbolje da ponoviš test, če ne bo pokazal:modri: in če:hudicek: še ne bo, se naroči na pregled.. Srečno, držim pesti!!! pa pa barby:metulj: in :duda:23t4d
|
|
|
|
|
Jaz sem se prištulila k vam .... 2.12.2004 13:10:12
|
|
|
|
deily
|
Tudi pri menije CB pokazal negativno pa sem vseeno sedaj :nosecka:. Dokler ni M :hudicek: je upanje LP Deily in :duda:
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
UUVAJANJE NA KAHLICONANA123ZANIMA ME KOLIKO SO BILI STARI VAŠI OTROCI DA SOŠLI SAMI NA KAHLICO?2 LETI (
75%)

3 LETA (
22%)

4LETA ALI VEČ (
3%)
Število vseh glasov: 241Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!