|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Je to možno???
16.2.2005 22:22:27   
*HONEY*
Večer...
Eno vprašanje... a je mogoče da se mi zdaj,ko ne jem kontracepcijskih tabletk(stediril-m) DOSTI BOLJ lušta in da sexat:ups::zmeden::zmeden:
Zdaj več kot dober mesec ne jem več k.tabletk,ker sem imela zaradi njih full glavobole:grrr:.Zdaj ko jih ne jem več,so glavoboli minili...in zdaj čakam nalsednjo m,da začnem z novimi k.tabletkami.
Je lahko to vzrok za moj napad na dragega:sloncek::)-

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
16.2.2005 22:24:56   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu *HONEY*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Je to možno???
16.2.2005 22:29:17   
*HONEY*
Oba boma prišla na svoj račun...zdaj pa ne vem več če jih bom sploh še začela jemat:)-:)-:)-:)-:)-:)-
Samo pred drugim:duda: si še pa res morama dat malo duška,ker potem med nosečnostjo ja to bolj tako:(pazit se nama pa ravno ne da najbolj...ni pravega užitka;)...tako,da verjetno bom mogla potrpet s k.tabl.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Je to možno???
16.2.2005 22:29:20   
wawa
Defenitivno možno - mava popolnoma enake izkušnje:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: - moj pravi, ko bi pa to prej vedel:)-, bi ti jih pa že prej v koš vrgel:)-, bo zdaj res prišel na svoj račun:sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Je to možno???
16.2.2005 22:35:18   
čaki
tako je mela moja sestra čist isto- baje res vplivajo na poželenje..jaz sem pa brez njih mazolasta, ko pobrtetnica:(( :((

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Je to možno???
16.2.2005 22:36:50   
m&r
Tud jaz sem par let nazaj jemala stediril in dobila tako migreno,da ni bilo za zdržat.Ko sem nehala jemat tablete,je sicer za nekaj časa izginila,zdej me pa spet vsake tri dni glava boli.Kar pa se seksa tiče,je bilo pa isto s tableti ali brez-večkrat ne kot ja.Pravijo,da bo bolje po petdesetem letu.Ha!!Ti pa kar veselo v napad.Samo,da ne bo tvoj mislil,da imaš druzga,ko se ti kar naenkrat lušta.Moj bi sigurno kej pametnega pogruntal.Pa lep večer.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Je to možno???
16.2.2005 22:40:44   
wawa
:)-:)-:)-:)-:)-saj da navš mislila.....da moj ni kaj izumu.....me je prašu če sem začela kake pornografske kasete kupovat pa naskrivaj gledat, da se mi tok lušta......ja no pa kaj moremo:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Je to možno???
16.2.2005 22:45:22   
Jančika_
Pri meni je že bilo tako:). Sem jih jemala samo kratek čas in to že pred kakimi 10 leti, pa mi je pobralo vsako željo po seksu:(. Takoj, ko sem jih nehala jest, je bilo bolje:bravo:.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Je to možno???
16.2.2005 22:49:05   
NENAJANI
ja, je možno!Pri meni je tudi bilo tako!
Sem jih jedla samo tri mesece, potem pa sem nehala.
Je biloa grozna suša, potem pa full, sedaj pa zopet sušno obdobje. :zmeden:
Bogi moj :love:!!!!!!!:ups:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Je to možno???
16.2.2005 23:30:18   
LEJLA
ja seveda...sej mislim, da je tako z vsakimi tabletkami...zato pa po prvem:duda: nisem sploh hotla slisat o kaksni hormonski kontracepciji,...sem bila ze narocena za "mireno" pa, ko sva bila pri g, sva pa rekla, da ne bova nic, da bomo kar pocakali, da se drugi pride:modri:...se je sestra sam nasmejala in naju poslala domov :)

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Je to možno???
17.2.2005 9:48:13   
baguSka
Točno zarada glavobolov sm tud sama prenehala s KT in moram ti povedat da so od takrat korenite spremembe:nič več glavobolov, bolj mastna koža, bolj mastni lasje in velika želja po sexu. In kaj sem se odločla? Nikoli več KT, ker so bile bolečine ob glavobolu neznosne in ker mi zdej še kako paše :sloncek::sloncek::sloncek:! In seveda želja po :duda:...;)

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Je to možno???
17.2.2005 9:48:46   
kimi
Če te po njih boli glava bi jih bilo pametno zamenjati


(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Je to možno???
17.2.2005 9:49:26   
baguSka
Pa še neki:sm slišala, da če imaš ob KT glavobole, še ne pomeni da jih ne boš mela več če boš začela jemat druge. Baje niti ni dobro kar tako menjat hormonskih tablet, zato dobro premisli!:zmeden2:

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Je to možno???
17.2.2005 13:52:42   
*HONEY*
Sem slišala,da ni dobro manjavat...pa kaj hočem,če pa ni bilo za zdržat...vidim,da vas kar nekaj ve kakšne glavobole imam v mislih. Napisal mi je pa tabletke,ki sem jih imela pred nosečnostjo in z njimi nisem imela nobenih težav. Sploh ne vem zakaj mi jih je spreminjal:zmeden: Bomo vidli. Če ne bo bolje jih pa spoloh ne bomo več jemali...še možnosti za raka na dojki bodo manjše.

LP

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?