Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sem živčna kot sto mater,se matram ta avatar dat gor že en teden in vsaki krat grem z dolgim nosom proč od računalnika,danes ga bom pa razbila!!! Samo poglejte kaj mi je ratalo,ne morem več,se ne bom več trudla k itak nima smisla!
Ups,očitno ni shranlo slikce,hvala bogu vsaj to,ker čene bi kazalo le en del klobuka.
Ma za božjo voljo,mi lahko kdo razloži kako se zmanjša sliko v 73x73???
Greš na Resize al pa zmanjšaj al karkol je že v programu za slike pa zmanjšaš na 73×73, res pa je da moraš že prej imet kvadratno slikco, če ne ti zmanjša drugače
Ampak te fore jaz ne razumem nikjer mi ne piše nobenih pikslov pa to, če kliknem na sliko a to na datoteko klikneš al na odprto sliko al kaj. Sicer sem jo jaz drugače zmanjšala a vseeno
Jaz sem pa zmanjšala nekaj na čez 100 pikslov slikica je velika 3 kb pa mi piše, da so mere prevelike . Delala sem pa v slikarju in mi res ni nič več jasno
Oprosti,menda ti nisem nič pomagala.Mislim da ni fora u pikslih ampak v MB,dej jo fuuull pomanjšat,da vidiš če ti sploh sprejme program,ker meni je potem ko sem jo dovolj zmanjšala u nekem drugem programu napisalo,d pa ni pravi program...zmedeno sem ti to opisala,upam d ti kjera druga bolj lepo razloži