|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Jok ob zelenjavni kašici
13.6.2005 14:39:49   
Marjetka K.
Star je 7, 5 mesecev in pri zelenjavi imava vedno težave. Ni mu dobra. S čim izboljšate okus?
Pripravim mu jo kuhano. Korenček, cvetačo, brokoli dušim 10 minut, riž in grah pa prekuham in ga čisto čisto malo posolim. Meni je zmiksano ful dobro, ampak moj mali to s težavo poje. Nazadnje ga celo prosim za žličko, da odpre usta. Hraniva se pol ure! S sadjem nimava težav. Lepo prosim za nasvet. Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Jok ob zelenjavni kašici
13.6.2005 14:50:36   
SaaS
Moj je star dobrih sedem mesecev in kar rad je zelenjavo. Jaz ponavadi kombiniram s krompirjem. Korenček in krompir, cvetača in krompir... Prvič sem samo skuhala in ni bil preveč navdušen. Zdaj pa se lotim drugače. Najprej na olivnem olju popražim čebulo (obojega malo, ne toliko kot bi zase, da se razume), nato dodam korenček (ali kaj drugega)za kakšno minutko, potem pa krompir in vodo (toliko, da pokrije in nič več). Vse skupaj skuham in spasiram. Zdaj, ko je že več zelenjave, včasih tudi kombiniram različne (korenček in špinača). Kupila sem si knjigo Zdrava kuhinja za dojenčke in malčke (Lizzie Vann) in tam pobiram recepte, mali junak pa kar papa.

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Jok ob zelenjavni kašici
13.6.2005 14:55:20   
Marjetka K.
Po krompirčku je dobil rdeče madeže po telesu, zato mu raje dam riž. Bom pa probala s prepraženo čebulico. Sigurno bo bolj dobro pripravljeno, upam samo da ne bo težav s prebavo ali na telesu. Hvala Saas!:sloncek:

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Jok ob zelenjavni kašici
14.6.2005 7:52:55   
Blink1
marjetka...poskusi dodat še malo kisle smetane. Ful izboljša okus.

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Jok ob zelenjavni kašici
16.6.2005 14:24:21   
Natas@
Kaj pa če bi mu dala samo juho (tisto vodo v kateri kuhaš zelenjavo). Jaz to občasno našemu dam, nutri zdrobim še malo kruha in poje do zadnje kapljice.

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Jok ob zelenjavni kašici
5.7.2005 23:16:19   
mavrica
Ali pa riž nadomesti s polento in ne kombiniraj preveč zelenjave na enkrat. Moj Žiga tudi ne mara preveč pisanih čorbic, raje malo manj pisane in z žličko sladke smetane.

lp mavrica

(odgovor članu Marjetka K.)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





12 imen z močnim pomenom
To je 12 imen – 6 fantovskih in 6 dekliških, ki nosijo močen pomen.
Je za otroka res najboljši najvišji zaščit...
Je za otroka zares najboljša zaščitna krema za sončenje z najvišjim zaščitnim faktorjem? V članku preveri, kako izbrati ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?