|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Julike
12.7.2005 8:14:14   
lana 5
:bravo::bravo: Zame, danes sem pa jaz prva:bravo:;):)-

No upam da bomo kmalu kaj zvedeli kako je kaj s Cipreso? Držim :miska::miska::miska::miska::pujs::pujs::pujs::pujs:, da bi bilo že vse zanjo.

Drugače pa sem ravno popila jutranjo :kava: in čakam da preneha padati dež, da peljem:kuza: na sprehod.

Danes ponoči so me tako bolele kosti tam spodaj, da sem mislila, da mi bodo pogledale ven:)-.

Kako pa ste ve kaj spale?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Julike
12.7.2005 8:25:28   
Talči
Še :bravo: zame, ker sem danes druga.
Sem bolj slabo spala, :duda: je celo noč brcal, pa premetavala sem se, trebuh je otrdeval, pa kar naprej sem hodila lulat.
Danes ob 11.15 imam pregled pri G, upam, da bo povedal kaj novega.
Sicer pa si bom tudi jaz zdaj pripravila eno :kava:, potem pa bom mogoče malo sedla za šivalni stroj (da mi čas prej mine)...
LP
Talči

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Julike
12.7.2005 8:46:38   
Antigona
Jutro drage :nosecka:!

Kako ste kaj?
Jaz pijem :kava: in berem sporočila...
Upam da je Cipresa odromala v Rim in da že carta svojega :duda:. Verjetno je že v 9nebesa in uživa :bravo::bravo::bravo:.

Spala sem tko tko, se kar naprej obračam, in sveda za en "obrat" iz boka na bok rabim skor pol ure, pa še vse kosti pokajo k :hudicek:. Potem se pa spomnim da morm na WC in sledi obrat ter mučno vstajanje :((:((:((.

No ja, še malo pa bo. Vse je vredno naših malih :angel:...

Lp,
:rozica: :rozica: :rozica:


(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Julike
12.7.2005 9:55:03   
CIPRESA
Joj punce ko bi bilo res!!! Iz včerajšnjega ponočevanja je danes ostalo le še malo špikanja pa skos me tišči tam spodaj kot da bi mogla it na velko potrebo pa sem šla že 100 krat.

Ja včeraj so me kar krči začeli tam okrog devetih kar zagrablo pa ni spustlo, bolečine v križu pa še rit me je bolela najprej na 10 min pol pa že na 5 in se je moj :love: zgleda mal vstrašu in je pisal na forum sem vidla da ga je kar mal zvilo.
Ampak pol proti 3 uri pa je nehal pol sem pa zaspala in se nič ne spomnim več. Bolelo pa ni tako hudo sam točno na določene intervale je pa blo. Sem mislila da bom vsaj do roka zdržala brez da bi imela takole lažno vse pa zgleda da m,e bo do roka takole šraufalo d nebom vedla a naj grem a ne. Še to sva včeraj pol pozabla kdaj naj bi sploh lahko šel v porodnišnico.

Če katera ve naj mi prosim napiše ker če bo danes zvečer isto bom vsaj to vedla. A se ni tako dogajalo z pravljico in sedaj mislim da je že vsa nasmejana z :duda: v rokah.

Grem sedaj nekaj pojest pa se pišemo.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Julike
12.7.2005 10:15:30   
Pia73
Pozdravljene!

Cipresa jaz sem tudi mislila, da si že v 9nebesa Veš po mojem že veš, ko je čas za v porodnišnico,... Meni je odtekla voda tako, da težko svetujem. Pa prav upam, da bo tudi sedaj tako in da se bo to zgodilo doma. Jaz grem namreč vsak dan po sina v vrtec in bi bilo fajn, da bi se to zgodilo doma. Sicer pa imam do vrtca 50 m in tudi ne bo panike,... Upam,... :)-

Punce moje drage, danes se še naužijte tega finega vremena, ker mislim, da se bo potem spet začela vročina,.. :(( Čeprav imam jaz doma klimo in dokaj dobro prenašam vročino mi bolj paše, če ne žge. Malo me edino moti, ker s sinom v takih lužah ne morem biti zunaj. Se mi pa zdi tole idealen čas za rodit, ker potem, ko je vroče je v porodnišnicah za znoret, saj ni klim, pa ne sme se preveč zračit, da ni prepiha zaradi :duda: Pa saj bo! Do takrat, ko bom jaz rodila lahko, da bo spet dež,.... :)-:)-:)-

Držte se,... :rozica::rozica::rozica:

LP :nosecka: Pia73 in :duda: 38t 4/7

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Julike
12.7.2005 10:43:30   
CIPRESA
Ja Pia tud jaz mislim da je to najbolje da ti odteče voda, vsaj ne sprašuješ se non stop pa na uro ne gledaš, pa še pred rokom se mi to dogaja to mi je čudno???

Bom že več kot 14 dni upam da se ne bom več mučla s temi vprašanji.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Julike
12.7.2005 10:56:59   
LONA13
Dobro jutro Julčice!

Sem ravno dobro ustala, :kava:sem že spila, moj mali :duda:brcalček se je že zbudil. Me je včer tko dol vleklo pa trtica se mi je pomoje premaknila za 20 cm in ne 10.
Cipresa ti garantiram da se boš še 14 ubadala z vprašanji a je to to ali ni, a grem rodit al ne grem!
Jest sm se cel mesec, pa vsak dan sem bila sigurna da grem rodit pa sem še zmeri doma, sicer z manjšimi bolečinami v križu; ampak nič konkretnega.
Moj :love: se je zapiču v jutrišnji datum, da bo naša mala beba ven prišla - in to govori že dva meseca - bomo videli. Men je 13 zelo všeč ker mam tud jest rojstni dan na 13.

Lana midve se morva počasi dogovort, kdaj bova zasedle postelje v porodnišnci.
Pozor, pozor še vedno imava eno prosto mesto, če se katera javi. Storitev: brezplačna nočitev s polnim pensionom + nagrada: ena mala štručka za domov!:)-:)-:)-

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Julike
12.7.2005 11:06:52   
lana 5
Lona jaz imam jutri kontrolo ob 12.30 in upam da me bo poslala v RIM. Tam pa upam, da me bodo obdržali.
Tako da se midve lahko dogovoriva za jutri;):)-.

Ja Cipresa, jez sem pa ravno govorila mojemu:love:, da si nas zapustila in da imas sedaj ze gotovo:duda: v naročju. Ja tele naši :duda: pa nam delajo skrbi in reglavic.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Julike
12.7.2005 11:13:48   
CIPRESA
Ko bi blo vsaj res, tole ugibanje je pa mučno.
Ampak nisem pa mislila da je moj :love: tud mal živčen sem mislila da sem le jaz je takoj vedu kam kej vprašat. Sem se prejle prov nasmejala tko k sem jaz njemu govorila je on pisal na forum pa prov pametno odgovarjal sem že mislila da imamo ginekologa doma, ha,ha,ha...

Upam da se bo umirilo ali pa fejst prijelo. Neki umes ni nič luštn.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Julike
12.7.2005 11:32:03   
LONA13
lana se pravi gremo jutri? Jest mam ctg ob 13:00! Sicer upam da me že doma zvije, pa da mi sploh tja ne bo treba it. Bomo videl - pustimo se presenetiti.
Cipresa a tvoj :love: je spraševal?Dobr se je odrezal :bravo::bravo::bravo:.
Moj ne ve kaj naj z RR-jem dela, tko da če bo karkoli vam bo brat sporoču kaj in kako!Sam za hiter pretok informacij vam ne garantiram ker bodo pomoje vsi čist pijani ene par dni. Oče mi vsak dan reče: a bo kej kmal, jest bi se ga že rad napil!:)-:)-:)-
To je pa tko če takoj poveš da si noseč in se že vsem uiber vleče. - Dobra šola za naslednjič!
Grem križanko rešt.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Julike
12.7.2005 11:47:00   
malika
Jaz sem še tudi tukaj in čisto nič se ne dogaja.

Sem pa danes pripravila vse oblekce v predale previjalne mize; je moral Vito odstopit svojo polovico.V bistvu sem šele sedaj videla koliko vsega ima. Hvala bogu dobimo še enega pobalina, da bo vse ponosil.

Joj zgleda, da bom ena redkih, ki bo dočakala rok(oz. konec jujija) ali postala celo avgustovka :( .

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Julike
12.7.2005 12:03:16   
smrka
Halooooooooouuuuu Julike!
Jest sem pa sinoči tako lepo spala, da že dolgo nisem tako. Včeraj zvečer mi je tamala v trebuhu tako poskakovala in se stegovala da mi je bil trebuh zdaj trikoten zdaj pravokoten. Zelo si želim da pride čim prej na svet, ampak včeraj me je kar malo stisnilo pa sem rekla... joj kaj zdaj bi ti prišla na svet ob polnoči... mal sem čudna 8) Drgač pa še 6 dni.... do PDP.

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Julike
12.7.2005 12:14:48   
Nejči
Cipresa sem tudi jaz mislila, da te je oreng zagrabilo, ampak očitno se je tvoj otročiček malce pohecal z mamico. No, pri meni je vse mirno, nič posebej ne boli, nič se posebej ne dogaja - razen konkretnega brcanja in premikanja, tako da bom verjetno dočakala 22. julijj v enem delu. Sicer pa, kdo ve!!! A še je katera, ki naj bi okrog tega datuma odkorakala proti mb porodnišnici?

Pa uživajte!

Nejči

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Julike
12.7.2005 12:30:20   
malika
Nejči upam, da jaz. Rok imam sicer 29.7. ampak bi takoooo rada rodila prej :)-

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Julike
12.7.2005 12:36:09   
LONA13
Se mi zdi, da bolj si želiš prej rodit, kasneje greš!
Jest sm ža obupala!:((:((:((:((

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Julike
12.7.2005 12:38:32   
malika
Jaz tudi dobivam tak občutek. Najprej se mu je v 7 mesecu tako mudilo, zdaj pa nič več.

Ko me v porodnišnici takrat vsaj ne bi tako psihično pripravili na zgodnji porod. Bi bilo zdaj dosti lažje čakat!:((:hudicek:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Julike
12.7.2005 12:56:30   
LONA13
Ja al pa če meni ne bi roka prestavljal.In to tri zdravniki 100% prepričani, da smo ga en teden prej naredil. Mislm za ****! Sploh ne smem na to mislt, ker čist živčna ratam in potem sem tečna in samo najedam! Tko bi šele ta teden začela mislt na to da bomo počas rodil. Živa katastrofa!:grrr::grrr::grrr:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   Julike
12.7.2005 13:56:40   
Pia73
Vse tole kar pravite je meni znano od prvič,... Moja G je ves čas govorila, da je :duda: velik pa vsi so govorili, da bom prej rodila, ker sem bila skoz aktivna pa delala sem do konca,.... in na koncu sem šla 8 dni čez rok.

Sedaj pa sem se psihično pripravila, da bom rodila 25.07. (prvoten rok po M bi bil 18.07.) uradni rok pa je 22.07. In 25.07. je ravno 7 dni po roku, prvič pa je bilo 8 dni po roku,....

Če bo pa kaj prej pa itak ne bo nič narobe. A veste, da se mi danes prvič zdi, da imam tak občutek, čisto rahlo seveda, kot pred M. Od prvič se tega ne spomnim. Pa po mojem tudi nič kaj ne pomeni, ker sem to že večkrat zasledila, da pišete o tem.

Skratka jaz vam bom delala družbo do konca,... :)-:)-:)-

Sem ravno danes mojmu :love: rekla, da če bi jaz hotla vsaj katero prehiteti bi si mogla z avgustovkami dopisovat,... :)-:)-:)-

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   Julike
12.7.2005 14:11:30   
Talči
Hoj,
sem pravkar iz pregleda.
Mi je meril pretoke, O.K., pa imela sem CTG (samo srček brez popadkov), je tudi O.K. Rekel mi je tudi, da je plodovnica že zrela.
:zmeden:
Torej bo kmalu?
Rok imam sicer 30.07., ampak se ne bi pritoževala, če bi bilo kaj prej... sicer pa smo tako vse že neučakane, kajne?
Danes popoldan grem menda že zadnjič v Avstrijo v enem kosu. So že razprodaje, pa si grem malo ogledovat, probat si tak ne morem nič. Pa za tamalega bom ziher spet kaj domov prinesla...
Pridne bodite in se čuvajte.
LP
Talči

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Julike
12.7.2005 14:38:21   
pika_b
Hojla!
Sem še ena izmed julik, ki je doma in bo okrog 31.7. hitela v Mb porodnišnico, tako, da še bomo malce počakali. Talči, meni je tudi v petek na pregledu rekla, da je že vse zrelo, toda dvomim, da bo kaj pred rokom. Sicer pa če je :duda: izračunano, kdaj mora prit na svet, naj tako tudi bo, čeprav si na koncu že vska :nosecka: želi čimprej v Rim.

Jaz sem čisto medla, cel dan poležava, pa čeprav sem vso noč spala ko :angel:. Zdaj pa mi je še začela zgaga nagajati.

Julijke lepo se imejte v tem deževnem torku.
Lp,pika_b, zdaj pa hitro na kosilo :kuza:

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Julike
12.7.2005 15:09:49   
Emanuelle
Jaz sem ravno s pregleda. Popadki so že na cca 5-7 min ampak so bolj švohotni, odprta sem slaba 2cm in vse je lepo zmehčano. Mi je rekla G, naj se bolj doma držimo okoli vikenda, pa naj v petek še 1x na CTG pridem, če ne bo prej nič sprememb.
Ampak čep se pa še kar drži, pa dete je tudi živahno, včeraj je motovilil/a za znoret.
Upam, da gremo v četrtrk zvečer oz. v petek v Rim kot pravite...
LP

(odgovor članu lana 5)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Je res potrebno že v nosečnosti utrditi br...
Ali se s pravo pripravo bradavic lahko izognemo bolečim, razpokanim in kdaj celo krvavečim bradavicam? Preverite mite in...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?