|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kontracepcija - intrauterini sistem
6.9.2005 18:05:59   
Nelly 27
Pozdravljene,

Zanima me, če katera pozna kontracepcijo - intrauterini sistem. Baje neka nova zadeva, ki je pravzaprav maternični vložek, vendar plastični in ima neke hormone. Ali je kateri poznano kako se obnese, kje to prakticirajo in koliko stane?

Zanima me tudi kakšno kontracepcijo ve uporabljate in kaj je najboljše po porodu, če ne želiš vsaj štiri do pet let ponovno zanositi?

Vnaprej hvala za odgovor, Nelly
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kontracepcija - intrauterini sistem
9.9.2005 22:58:22   
valči
O Mireni sprašuješ.Jaz jo imam vstavljeno že pol leta in sem kar zadovoljna.Le vmesne krvavitve me motijo.Če te karkoli zanima,ti bom odgovorila.

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kontracepcija - intrauterini sistem
15.9.2005 22:19:43   
Marjana-5
Valči,

daj napiši kaj več o tej Mireni, saj je že takoj bilo postavljeno vprašanje po več informacijah. Mene tudi zanima:

ali imaš potem menstruacije,
kdaj to lahko dobiš,
koliko stane,
ali so kakšni stranski učinki,
ali so za 5 let ipd. skratka čimveč informacij.

Hvala vnaprej za odgovore in lp!

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kontracepcija - intrauterini sistem
16.9.2005 18:28:55   
katarina j.
Jaz mam Mireno ze en mesec. Kupis jo v lekarni, stane 33.000 sit, vstavi ti jo ginekolog v 5 minutah-nic ni bolece, vsaj pri meni ni bilo, je pa res da sem bila 6 tednov po porodu pa je rekla ginek. da imam maternicni vrat se lepo odprt. Slisala sem vse super o Mireni-tudi tu na forumu od nekaj zensk. Nisem imela nobenih bolecin za enkrat, me pa malo moti ta krvav izcedek, ki ga imam se vedno , ne vem zakaj? Sem ravno v pon. mislila poklicat ginek.
A je mela še katera tako dolgo po vstavitvi krvavitev?

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kontracepcija - intrauterini sistem
24.9.2005 22:09:27   
Grascakinja
Tule boš našla vse o Mireni:
http://med.over.net/phorum/read.php?f=19&i=21421&t=21090#reply_21421 
upam, da link deluje, če ne pa skopiraj v ukazno vrstico.

(odgovor članu katarina j.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kontracepcija - intrauterini sistem
24.9.2005 22:30:46   
Gina
Jaz imam mireno eno dobro leto. Vse življenje imam že težave zaradi obilnih in zelo dolgih menstruacij. Vse živlujenje so mi trajale od 10-14 dni, včasih tudi več. Po mireni so krvavitve tako šibke, da bi lahko imela cel dan samo en vložek, tako malo je krvavitve, trajajo pa še vedno toliko, kot prej moje. Se pravi 4 dni packa, 2 dni malo teče in spet 5 dni packa. Nič manj kot prej, ampak tudi nič dlje. Boli me čisto nič in me po nobenem porodu tudi ni, z mireno ali brez. Če vse skupaj seštejem, je meni z mireno kar precej ugodno. Nič več ne krvavim kot bi me klali, tisto trajanje pa je pač tako kot je, in je bilo že prej, samo fejst močni hormoni bi ga spremenili, teh pa nočem. Pa še zaščito imam, me ne skrbi vsak mesec. Vredno svojega denarja. Mislim pa, da kar nekaj ženskam packa. Če te to preveč moti, če imaš svoje M šibke in če ne trajajo dolgo, potem te bo motilo, če pa imaš M dolge in močne, potem je pa mirena super.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kontracepcija - intrauterini sistem
5.10.2005 8:38:58   
lucios
Živjo!
Tudi jaz imam že eno leto Mireno, pa se počutim fantastično.user posted image Menstruacije nimam oz. vsake toliko časa malo enodnevnega packanja. Krčev nimam, tud otekam ne, skratka ful sem zadovoljna z njo. Stala me je 30.000 sit, gin. mi jo je vsavila v 5 min, brez bolečin, ker je bilo 6 tednov po porodu. Fino je to, ker si stalno zaščitena (do 5 let), ni ti treba skrbet, da ne bi pozabla vzet tableto... skratka, jaz sem zelo zadovoljna z njo!user posted image

LP, Lucios

_____________________________

LEPO JE LJUBITI, LEPO JE DAJATI - A NAJLEPŠE JE BITI MATI.

(odgovor članu Nelly 27)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?