|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KAJ POČNEJO VAŠI 2LETNIKI
13.12.2005 10:18:17   
*HONEY*
POZDRAVLJNENE!

ČIsta radovednost!
Zanima me kako zgleda pri vas ki imate otrokece stare 2 leti.
Kake imate navade glede hrane, tisti ki hodijo v vrtec-če so se kaj spremenili, imate še pleničke ali lulate in kakate na kahlici,wc-ju, si pridno umivate zobke,kaj vse vam povejo,gredo radi spat ali če se morate še pred spanjem povcartlajt,se ponoči še kaj zbujajo....

Od rojstva naprej smo jih ogromno "primerjale", zdaj pa nič več ne vem kako ste kaj navajeni, razvajeni...

LP in user posted image vašim najmaljšim!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ POČNEJO VAŠI 2LETNIKI
13.12.2005 14:05:06   
L&F&B
Ja, tudi pri nas nas osrečuje dveletnik. Od sept. hodi v vrtec, lula in kaka v stranišče, ponoči ima še pleničko. Duda in flaša sta pozabljeni, prav tako nočna zbujanja. Glede spanja je sicer zelo redoljuben, a nažalost ga zelo malo potrebuje. Pop. spanje je začel opuščati, tu pa tam se zgodi kak dan, da celo zaspi. Zvečer hodi ob osmih spat, zbuja se po šesti. Zvečer so seveda aktualne pravljice in lego kocke. Govori vse, trenutno je v "zakaj" fazi.
Lp

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ POČNEJO VAŠI 2LETNIKI
13.12.2005 14:45:47   
lan
Ojla!

Pri nas je kar pestro.Lan je zelo zivahen in smo skoz v pogonu.Ze kar nekaj cveka,ampak je malo zmeden,ker poslusa tri jezike in potem slovenscino govori bolj povrsno.Besede pove ze vse,samo pri celih stavkih se mu se zatika,ampak bo ze.Drugace glede lulanja in kakanja v kahlico nismo glih najbolj uspesni,ker nasega Lana ne moti,ce ima pokakano plenico na sebi.Gre pa vsaj enkrat na dan kakat ali pa lulat na WC.
Glede spanje je super otrok.Popoldne spi ponavadi tri ure,zvecer pa od devetih do pol devetih zjutraj.Se ne moremo pritozevati,ha!
Je priden in nimamo velikih problemov s trmo.Ce kaj hoce in mu ne dovoliva enkrat od jeze zakrici in kaj hitro pozabi.Hvala bogu se ne mece na tla in se ne dere.
Zobke si rad umiva in nad vecernim kopanjem je navdusen.
Je zelo komunikativen in druzaben fantek.Pravi sarmer!V vrtec se ne hodi,ker smo pac v tujini in tukaj,v angleskem vrtcu sprejemajo otroke od tretjega leta dalje.To je to na kratko!
V glavnem se mi zdi to starostno obdoje naporno,ampak tako lustno,ker ti malcki veliko vracajo nazaj.

(odgovor članu *HONEY*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ POČNEJO VAŠI 2LETNIKI
28.12.2005 13:00:09   
Cikica
Naš user posted image bo januarja star dve leti.Naš vsak dan?user posted image Ja,zjutraj po telebajskih gre vrtec,po njega grem ob po3,potem domov.Veliko se je spremenilo odkar hodi vrtec,in moram povedati da sem full zadovoljna z vzgojiteljicami.Ja naš ima še pleničkeuser posted image ,zobeke pa si redno umivava vsak dan,zvečer ko se skopa.Ja cartlamo se itak non-stop.Spat gre ob 19:15 ležim sicer zraven njega,dam gor uspavanke on si prineseuser posted image (tudi takšna lepa melodija)za ajat in poslušava.Pri zvezdici gledava malo na strop kako se vrtijo medoji in počasi mu grejo te majhne utrujene očke skupaj.Zaspi v 10min,brez problema.Potem ga še malo tako pustim in čez nekaj časa ga dam v njegovo posteljico.

Neprespane noči so pozabljeneuser posted image .

Lp,Cikica

_____________________________

Na zaljubi se v nekoga,s katerim lahko živiš,
zaljubi se v tistega,brez katerega ne moreš živeti.

Mi pa bomo imeli še enega,jupiiiii

http://alen2004.moj-album.com/





(odgovor članu lan)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ POČNEJO VAŠI 2LETNIKI
28.12.2005 14:58:35   
viv_
Naša tamala (19.12.2003)  pa takole:
- v vrtcu je že eno leto in smo vsi zelo zadovoljni
- plenice so aktualne še podnevi in ponoči, kakat gre včasih na wc. V zadnjem času pove, kdaj se je polulala v plenico.
- z umivanjem zobkov ni težav - umivamo zjutraj in zvečer, umiva jih tudi sama, tudi sicer se zelo rada umiva (roke 100xna dan, vsak večer kopanje)
- s spanjem nikoli ni bilo težav, zvčer ob pol 9 jo dam v posteljo, ena hitra pravljica, ugasnem luč in to je to. Celo noč prespi od 4. meseca naprej. Spi do 8 zjutraj (če ni vrtca). Popoldangre 1x spat za 2-3 ure po kosilu.
- duda je še precej aktualna
- flaža ni več aktualna
- glede prehrane ni bila nikoli problematična - je vse, od 14 meseca vse sama
- zna se sama slečt in sezut, zna se sama obut, oblečt zna pa hlače,  jopo, bundo in kapo (majice in puloverji ji delajo težave).
- govori veliko, v stavkih, ne zna izgovorit R, S in V (te ji delajo največje težave)
- zelo rada prepeva in igra na klavir (to dela hkrati, s tem da igranje je bolj v stilu sodobnih slovenskih skladateljev)
- rada se igra s kockami, gleda knjigice, trenutno so "in" Little People in obožuje risanje, pa seveda Nodi na DVD-ju
- zelo rada plava, tako da če se le da gremo v kakšen bazen
- ne glede na to, da je zelo hitro shodila (pri 9 mesecih) smo še do nedavnega uporabljali voziček, sedaj, v zadnjem mesecu, pa ga ne uporabljamo več, pridemo povsod peš. To je bila največja sprememba po dopolnjenih dveh letih user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Cikica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?