|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KDAJ V " PRIPRAVI?"
30.5.2007 17:16:58   
zirafa76
pozdravcek, mene pa zanima, kdaj biti v popolni pripravi doma, torej vozicek, stvari...ce se nekako dvojcki prej rodijo in ce je je katera imela izkusnje si uredit porodnisko prej???jaz imam rok zacetek novembra, ampak bom verjetno rodila najkasneje oktobra...ker so monoamioti ...dvojckiuser posted image user posted image ...........

pozdravcekuser posted image

_____________________________

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KDAJ V " PRIPRAVI?"
30.5.2007 20:27:30   
emaa
Zdaj si oglej in napiši kaj in kako, po morfologiji začni nabavljati. Poskrbi, da bo znal tudi tvoj dragi kaj kupiti. Midva sva po morfologiji kupila voziček, naslednji mesec pa lupinici in posteljici. Oblekice je nabavil moj dragi po porodu. Od kozmetike samo osnovo, kremo za ritko, fiziološko za popek, en paket plenic (po moje moltex za nedonošenčke). Previjalno sva dobila kot darilo proti koncu. 

(odgovor članu zirafa76)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KDAJ V " PRIPRAVI?"
30.5.2007 20:38:57   
guppy
Ojla,

jaz sem že v polni pripravljenosti (27. teden), čeprav imam bihoriata biamniata. Oblekic imam kar malo, računam pač na to, da bo možek skočil kaj kupit, ko se malčka rodita in vidimo, koliko sta velika.

Se pa psihično pripravljam na to, da zdržim do konca (38. teden). Upam, da bosta tudi tvoja lumpka čimdlje v bušiju!!!

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KDAJ V " PRIPRAVI?"
30.5.2007 21:50:32   
Jesica
Jaz sem imela do 30t previjalno, voziček, oblekice, in osnovno kozmetiko (hl. mazilo, vato, plenice, fiziološko, bepanthen, en paket plenic....). Potem sem šla rodit. Ko sta bili punci v bolnici, jaz pa sem že prišla k sebi od CR, sva zrihtala še posteljice, lupine, posteljino, jogije.
Zrihtaj si le osnovo.Razne ležalnike in vse kar ni nujno ne kupuj. Za darila boš dobila bone za baby center, pa folk te bo spraševal kaj naj ti kupi.
Drugače pa priporočam nekje od 25.-28t. Raj prej, potem ti bo vedno težje. Pa tud če ne boš imela vse poštimano in te porod preseneti, vse se da še potem kupit. Lahko, da bodo otroci na intenzivn in boš imela še nekaj časa. Tako je bilo pri meni. 

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Katero ime?
Februarka08



(82%)

(18%)


Število vseh glasov: 204

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!