|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KREMA A-DERMA
24.9.2004 8:52:18   
PANDORA
Pozdravljene!


Pri hčerki so v 3. mesecu starosti ugotovili atopični dermatitis. Pediatrinja ji je predpisala kremico s kortiko..., saj veste. Ker vem, da ta kremica tanjša kožo, sem v lekarni vprašala, kaj oni priporočajo. Povedali so mi, da obstaja novost na tržišču, ki sicer ni na recept, žal, a je popolnoma neškodljiva. Imenuje se A-DERMA.

Ima morda katera že izkušnje z njo?

Vesela bom vsake pomoči,

Diana
Neposredna povezava do sporočila: 1
   KREMA A-DERMA
24.9.2004 18:24:11   
Janeja
Tudi moj sin je imel že od tretjega meseca alergije in s tem tudi atopični dermatitis. Uporabljala sva kremo Elocom (tudi spada med kortikosteroide) - kadar je imel res hudo obliko oziroma veliko pikic. Ponavadi je zadoščalo že, da sem ga zvečer namazala, pa je bila kožica zjutraj kot nova. Bri blažjih oblikah pa mi je zdravnica napisala recept za "razredčen" Elocom: 10% v belem hladilnem mazilu.

Seveda smo probali tudi nešteto neškodljivih krem vendar pa nobena ni pomagala. Za to novo pa še nisem slišala.

Danes je Jan star tri leta in že pred osmimi meseci sva pozdravila alergije tako da tudi pikic nimamo več. So mi pa v Ljubljani na alergološki ambulanti povedali, da kreme s kortikosteroidi niso tako zelo škodljive in da bi se morale uporabljati več mesecev vsak dan, da bi se koža res stanjšala.

Janu se kljub temu, da sva se velikokrat namazala z Elocomom niti malo ne pozna na koži, pomagalo pa je takoj. Tako se ni praskal, saj si otroci s tem še bolj poškodujejo kožico.

To je le moja izkušnja in mnenje glede raznih krem, ti pa se odloči po svoje.

Čim manj pikic pa lep pozdrav.

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   KREMA A-DERMA
24.9.2004 19:05:48   
PANDORA
Janeja!

Najlepša hvala za pomoč. Zanima me še, če si sinka kopala kaj v hrastovem lubju? Ko so ugotovili alergijo, ali si ga dojila ali hranila po steklenički?

Diana

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   KREMA A-DERMA
24.9.2004 19:27:48   
Janeja
Kopal se je v hrastovem lubju, pa v linola fet kopeli pa tudi v hipermanganu. Nobenega posebnega efekta!:(
Hipermangan vsaj razkuži kožo, za hrastovo lubje pa še danes ne vem kakšen pomen naj bi imel (v njem sem ga kopala samo dvaktar). Mogoče je za "nerezultate" kriva tudi moja nepotrpežljivost:ups: Ko sem spoznala, da Elocom pomaga dobesedno čez noč se mi je vse ostalo zdelo neučinkovito.

Jana sem dojila 8 mesecev in v tem času sem bila sama na strogi dieti - brez jajc, mleka in mlečnih izdelkov,...

Nekaj več sem o svojih izkušnjah in pozdravitvi Janovih alergij z BIOCOM terapijo napisala na tem istem forumu pod naslovom "izkušnje" in "kar naenkrat alergija".

(odgovor članu PANDORA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Neverjeten trik: Uspavajte dojenčka v eni ...
video
Po internetu je zakrožil nenavaden trik. Neki očka, ki je poskušal na vse mogoče načine uspavati dojenčka, je uspel z ze...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?