|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kašelj
3.9.2004 8:38:14   
African queen
Hola,
Danes ponoči je moj ta mal začel full kašljati(na momente se je kar dušil)potem pa je povrh še bruhal,poleg mleka še nekakšno sluz!Več kot uro ni mogel nazaj zaspati in sva se sprehajal po hiši..
Sedaj še vedno tako kašlja in ne vem kako mu pomagat,s čim naj blažim kašelj???
Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kašelj
3.9.2004 9:03:31   
Anonimen
:duda:V lekarni vprašaj ker jaz ne vem kolko je star ta tvoj pikec,za otroški sirup iz tropotca.Pa kakšno toplo volneno krpico na prsni koš.Upam da mu bo kmalu boljše:)-;);)Papa:rozica:

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kašelj
3.9.2004 10:30:26   
African queen
Hola neva6,
A tale tropotčev sirup res pomaga,ker ne bi rada,da bi se zgodilo,da ne bo nič pomagal pol pa ga bom mogla vreči neporabljenega v smeti!
Lp

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kašelj
3.9.2004 13:30:08   
Anonimen
Hellow od vedno ga uporabljam za otroke pomagal je sicer ne že takoj,veš kaj najbolje da v lekarni poveš kakšno vrsto kašlja ima pa ti bodo svetovali,ker je vedno kaj novega lahko obstaja kak boljši sirup tropotčev je iz zelišča.:duda::duda::duda::duda:

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kašelj
3.9.2004 13:40:00   
African queen
Neva6,
No super,če si ga probala in je v redu potem ga bom šla kupit!!!!Thanks...

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kašelj
3.9.2004 13:50:31   
Anonimen
Samo najprej povej oziroma opiši kakšno vrsto kašlja ima:suh ki draži na kašelj ali pa pikec izkašljuje kakšno sluz,je potem razlika v sirupih eden pomiri kašelj drugi pa ustavi izkašljevanje sluzi,jo omili.Samo da bi pomagalo boga pikica ki na more spat če kašlja.Papa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kašelj
3.9.2004 14:35:06   
African queen
Hola spet,
Ja izkašljuje sluz sam on jo kar požre.Tolk kašlja,da mu gre kar za bruhat..sluz sem jaz videla ponoči,ko je mal bruhal..
pozdravček...
A je tvoj vnuček kaj pojedel danes za kosilo??

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kašelj
3.9.2004 16:45:56   
Anonimen
:duda::duda:Pa ima slučajno poln nosek? lahko da mu teče iz noska po žrelu v požiralnik zato se davi in bruha.:duda::duda:Moj vnuček skoraj nič nijedel kot ponavadi samo sadno skuto!papa:duda::duda:

(odgovor članu African queen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kašelj
3.9.2004 18:30:06   
VITA74
Ojla mi smo našemu škratku kadar je kašljal dvignili ležišče, ampak tako da sem podložila blazino pod jogi in letvice da je bil celoten jogi malo po diagonali :) Obvezno sem uporabljala WICKS (baje se dobi le v AUT) s katerim sem mu mazala prsi in hrbet in potem grela z toplimi pleničkami (ki sem jo segrela na kuhalni plati) in mu s tem olajšali izkašljevanje... ker je zelo dobro da se izkašlja da ne gre naprej na pljučka.
Hitro okrevanje.
Aja pa ponoči postavim lonec vroče vode ob posteljico, v vodo kanem par kapljic Olja31 da izpareva v zrak, da ni suh in mu s tem olajšaš dihanje.
Eno :rozica: za oba

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kašelj
5.9.2004 14:55:31   
African queen
Hola Majda,
Thanks za te nasvete,bom probala,no sej danes je že bolje...Wicks pa tudi jaz imam,kupila sem ga v Italiji in je zelo v redu..
Lep pozdravček tebi in tvojemu škratku!!

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?