|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 9:11:15   
mojcapr
Mala miška je alergična na jajce in je poleg tega še zelo izbiarčna in mi zmanjkuje že idej za večerje. Daj napište mi kaj dajete ve za večerje.:metulj::metulj:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 9:28:55   
darjatimci
Najbrž ni alergična samo na jajce,ali imata dieto nisi nič napisala,mi imamo dieto brez jajc in mleka,in mu dajem nadomeste(mlečne),zakuham gres,ali pa kašice,ki so dovoljene,kruh z marmelado ,se pravi tisto kar lahko je,odvisno tudi koliko je otrok star.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 9:46:57   
mojcapr
Imava brezjajčno dieto in seveda dieto brez lecitina. Mlečnega gresa in riža pa mi noče jest.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 9:50:25   
darjatimci
Kdo vama je pa določil to dieto mi je malo čudna,če noče jesti pa poskusi kaj drugega,koliko pa je star si poskusila kakšno kašico?

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 12:35:46   
mojcapr
Stara je 14 mesecev in imava šele dva zobka, ki sva jih komaj dobili, zato je tudi problem z grizenjem hrane. Dieto sva dobili v bolnici, kjer sva bili na pregledu zaradi nenapredovanja. Jedla bi mi samo jogurte in skutice pa kašice. Zelo rada je jedla grisolino, a se ga je spreobjedla. Kruh in marmelada ter sirni namaz pa tudi kar naprej ni fajn, saj to jeva za zajtrk. Ful rada bi jedla salame tako kot taveliki, pa jih ne sme. No potem pa mi res že zmanjka idej................:duda::duda:

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 12:39:10   
darjatimci
Če ni skrivnost kako se dieta imenuje,ti pa verjamem,da se je malčica preobjedla imam tudi sama s tem izkušnje,pa še zobkov nima veliko ja hudo je.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 14:45:02   
BarbaraO
Moja Enja (stara skoraj 18 mesecev in alergična na mleko in jajca) dobi popoldan okrog 17 ali 18 ure pozno kosilo (ker takrat pridemo iz službe), pred spanjem pa še vedno flaško rižka (s Pregominom). Tudi sama sem že poskusila z gresom z riževim mlekom, pa ga zaenkrat še ne mara, ker ni navajena na okus. Bi se rada počasi znebila flaške (tudi zjutraj v vrtcu jo še dobi), ker ima že veliko zobkov in ne bi smel biti problem jesti kaj drugega. Tudi sama ne vem več, kaj naj ji kuham, ker se mi zdi, da je enolično hrano. Po drugi strani pa ne mara nečesa, kar ne pozna. Trenutno je v obdobju, ko bi jedla samo meso (piščanca).
Če ima še katera kakšno idejo, je bom tudi sama vesela.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kaj dajtete otrokom za večerje
5.7.2005 22:19:43   
Ivi33
Mi smo na dijeti brez mleka in jajc pa večerjamo kakšno zmiksano sadje z dodatkom 2 - 3 žlice riževe žitne kašice. Npr. melona + banana in kašica ali pa breskev + lubenica s kašico.

LP:sloncek:

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kaj dajtete otrokom za večerje
6.7.2005 7:01:17   
Natasa-6
Naša Teja tudi ni marala gresa in riževih kosmičev, potem pa sem kupila sldki greh - višnja in ji gres dala v eno lepo skodelico, prelila z malo preliva, da je bilo bolj pisano in zdaj vse poje. Včasih ji ga potrewsem z grenkim kakavom ali pa cimetom, pač nekaj, da ni čisto belo. Nam je uspelo!
Drugače pa ji za večerjo dam tudi sadne želeje - skuham kompot, sadje malo pretlačim, vendar pustim, da ostanejo koščki, nato pa zakuham v kompto Gustin ali pa koruzno moko, da se zgosti. Teja ima takšne "pudinge" zelo rada.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?