|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj menite?
19.3.2010 12:20:37   
darja.mark
Hejla punce....mene pa zanima nekaj, oziroma rabim še kako mnenje, ideje...

Zelo rada sama doma rišem, ustvarjam,...risbe oz. slike mi je že veliko ljudi pohavlilo, pa sem malo razmišljala, zakaj ne bi izkoristila ta ''''dar'''' in še imela kaj od tega, saj bi mi kak evro zraven še kako dobro prišel.

Sem razmišljala da bi svoje slike prodajala, oziroma delala po naročilu. Motiv je lahko po želji, skoraj karkoli, delam pa večinoma s kredami. Pa me zanima kje mislite da bi lahko oglaševala, sploh ponudila kar imam? Ali bi sploh bilo to interesnatno, mislite da bi sploh to šlo?
Z mojim sva razmišljala, da bi narisala recimo motorje pa bi on šel na te zbore motoristov jim pokazal slike za vzorec,...seveda bi jaz pol lahko naredila potencialnemu kandidatu kopijo njegovega motorja, dobil bi pač identično risbo motorja ki ga ima. Po željah.
Sva pa še študerala da bi tut nardila slike kakih lovcev in šla v lovske družine ter tam ponudila isto zadevo....tam je ponavadi veliko članov, oni bi to lahko potem dajali kolegom lovcem za roj. dneve, obletnice, whatever....

Kaj mislite, bi to sploh šlo?


< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 19.3.2010 21:29:17 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KAJ MENITE...
19.3.2010 15:57:05   
babyloverka
mogoče ni slaba ideja čeprav mislim da ne moreš pričakovat nekih ful velikih zneskov in ogromno naročil. po mojem je najboljše stvar izpeljat realno, brez večjih stroškov, da ne bo potem kriza če ne bo veliko naročil. lahko pa vsekakor poskusiš. meni je ob prebiranju tvojega posta prišel v misli prizor iz obalnih mest, kjer v sezoni prodajajo takšne slike razni umetniki, ljudje pa jih kupujejp za spomin

_____________________________

Bastian...največja ljubezen
30.04.2010

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: KAJ MENITE...
19.3.2010 16:09:07   
špelin@
Ni slaba ideja, če si res dobra. Moja tašča, npr., je zelo dolgo iskala nekoga, ki ji je potem za eno sprejemljivo ceno prerisal s stare fotografije tastovo rojstno hišo - za darilo in spomin tastovi sestri, ki živi v tujini. Za razne obletnice (rojstnodnevne, poročne ipd.) ljudje precej iščejo tovrstne storitve.

(odgovor članu babyloverka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: KAJ MENITE...
19.3.2010 16:12:08   
Anonimen
Če obvladaš zadevo... zakaj pa ne?
samo potem moraš bit res dobra, da lahko izdelek
prodaš pa visoki ceni...

Moraš razmisliti koliko boš porabila za material, čas, trud...
In če tvoj izdelek še vedno presega vse to.. potem se splača.
Da bi pa enemu čisto povprenemu izdelku nabila ceno...
Pa ne bo šlo..

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: KAJ MENITE...
19.3.2010 16:29:30   
blaža
kot so ti ostale napisale, bi po mojem šlo, če si res zelo zelo dobra pri tem.

Ker ponavadi folk kupuje slike za kaka darila kar od znanih avtorjev. če pa kupijo kakega , ki nima šole oz ni akademski slikar,... mora bit pa že nekaj posebnega. Imam kolega, ki je zelo dober in riše po naročilu, kot ti je že ena napisala kako rojstno hišo,...

Drugače je pa reprodukcij ogrooomno in za malo denarja, pa povsod se da sliko dobit, v obiju,... čeprav jaz tega še zdaleč ne enačim s tem kar ti počneš, pa folk ali kupi delo priznanega avtorja, ali pa ne bi dali dosti denarja za nekoga, ki ni priznan.

žal je tako, kitajčki pa rišejo reprodukcije in skoraj zastonj prodajajo, nardijo pa tako mega dobro, skoraj kot original. sem gledala enkrat eno oddajo.,

po moje boš težko s tem uspela. samo moje mnenje. Čeprav ti pa želim, da bi in ti kar riši, in če si dobra, te bojo sami začeli spraševat po slikah. naredi si svoj blog. Klikneš lahko na mojega( čeprav tle ne dela, ga prenesi v google in bo ratalo, pa maš zgoraj desno in piše ustvri svoj blog). Tam si naloži svoje slikice in pol lahko daš še na fb,... pa počasi počasi,... ti pa mogoče res rata.

Vso srečo!

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: KAJ MENITE...
19.3.2010 21:17:05   
Ribi Bibi
Vsekakor poskusi! Najslabše je samo o nečem razmišlat in tega nikoli ne poskusit, čez 20 let pa samo obžalovanje. Tudi če ti ne uspe, boš vsaj vedela, da si poskusila on dala vse od sebe. Je pa najbrž res, da kakih večjih dobičkov d tega ne gre pričakovati...ljudje ne cenijo več ročnega dela in se jim zdi vsaka cena previsoka - logično, če pa kitajci naredijo vse zastonj user posted image Meni se zdi ideja zanimiva, sledi svojim sanjam in ne poslušat tistih, ki bi te od tega odvračali.

_____________________________

- www.mojasobica.si -

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: KAJ MENITE...
20.3.2010 2:44:01   
darja.mark
nnajprej vsem najlepša hvala za odgovore in moralno podporo, ki mi veliko pomeni :)
ko bom pogruntala kako, bom kako slikco tut sem dala da malo pokažem kaj sem že naredila :)

drugače pa neke bajne denarje tako ali tako ne mislim služit s tem....samo mislila sem da če že delam, bi pa lahko imela tudi kaj od tega. pa če si samo stroške pokrijem pa kako malenkost zraven dobim pa bom vesela. največ mi pa tako pomeni da je oseba kateri je izdelek namenjen, zadovoljne. in ko vidim tisti veseli, nasmejani in zadovoljni obraz mi pomeni več kot pa vse drugo :)

bom se lotila in probala narediti blog pa mal predstaviti kaj delam....mogoče pa bo kaj iz tega ;) kot ste rekle...probat ni greh in nekoč se vsaj po glavi ne bom tolkl zakaj vsaj probala nisem user posted image

(odgovor članu Ribi Bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: KAJ MENITE...
22.3.2010 20:35:19   
malania
Lahko si narediš svojo spletno stran (če znaš sama oz. poznaš koga, ki ti jo lahko naredi - obstaja kar nekaj brezplačnih aplikacij za spletne strani). Narediš si reklamo na najdi.si za stran, pa kdor bo iskal slikarja mu bo vn vrglo tvojo stran...


_____________________________

Ni grdih žensk, so samo lene.
H. Rubinstein

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: KAJ MENITE...
27.3.2010 6:47:53   
bralka
Osebno se mi prerisane fotke, izdelki, niso všeč. Morda bi ga res kdo naročil kot hec, za kako smešno darilo, ampak ne pričakuj, da boš s tem res kaj iztržila. Sploh zato, ker ti je bistvi denar, ne pa ustvarjanje s srcem. To se potem na izdelku vidi že od daleč. 

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: KAJ MENITE...
29.3.2010 7:33:21   
darja.mark
Ne ne, si verjetno narobe razumela....ne delam prerisanih slik oz. risb, to naredim če kdo hoče da naredim neko sliko po naročilu ali želji. Sem mela punco ki je na netu najdla neko slikco in jo je hotla met pač večjo v otroški sobi in mi je dala za narisat. po njeni želji sve nekaj tut spremenile. vse je stvar dogovora lah nardim tut z glave.
In pa ne, ne delam tega za denar...verjemi da to delam s srcem, če ne tega sploh ne bi delala in na silo se risat NE DA ker izdelek gotovo ni tak kot bi moral biti. Tko da že po sliki se vidi ali je narjena s srcem al ne in moje so s srcem. sam ker so pač težki časi zakaj ne bi še mela kej od tega če že delam a ni tko?

(odgovor članu bralka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: KAJ MENITE...
29.3.2010 17:59:59   
citrončica

Super,
meni so vedno všeč take stvari, pa iščejo se za kake obletnice...., tudi karikature so mi všeč, predvsem pa vem, da so stvari narejene "za dušo" in to nekaj veljauser posted image .

Res pa naredi kak blog, vsaj albim za enkrat, najbrž nas bo zanimalo, pa kako okvirno ceno, pa bo hitro na zs padlo kako naročilouser posted image

pa srečno :)

< Sporočilo je popravil citrončica -- 29.3.2010 18:00:32 >

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: KAJ MENITE...
31.3.2010 7:41:16   
punci
jaz ti priporočam, da daš oglas v kakšnem Kmečki glas ali kakšno takšno revijo, ki jih berejo bolj ljudje ki živijo ven iz mesta. Ne resno, ker takšne slike boš v mestu bolj težko prodajala, tam se išče vse bolj "nobel" in moderno, na vaseh pa je to full popularno recimo za Abrahame dat slavljencu narisat njegovo rojstno hišo ali pa stari mamai za 80 roj.dan ali pa ženinu in nevesti..... Verjemi mi , sem bila včasih na kmetih doma v eni zabačeni vasica pa se te stvari skoz iščejo.....

(odgovor članu citrončica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: KAJ MENITE...
12.4.2010 12:20:02   
darja.mark
hm...če bom tkole javno objavljala verjetno rabim met prijavljeno pop. obrt ali kaj podobnega?

Če bom že nekej delala z veseljem res ne bi rada da me zaradi tega kdo lovi okoli in me še kej zahaklajo in me oberejo user posted image

se vama pa zahvaljujem za nasvete, no vsem...user posted image bom v kratkem naredila na facebook-u stran s tami stvarmi in se tam predstavila. Ko bom mela pa kaj več časa pa še blog. Se mi zdi da je malo bolj zakompliceran in je več dela. Ko pa nekaj delam pa rada naredim tako kot je treba, zato bom za blog verjetno potrebovala več časa.

Ko pa bo kaj urejeno da boste lahko videle, pa sporočim naslove :)

(odgovor članu punci)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: KAJ MENITE...
12.4.2010 20:12:48   
Anonimen
hm...če bom tkole javno objavljala verjetno rabim met prijavljeno pop. obrt ali kaj podobnega?


Lahko imaš prijavljeno kot osebno dopolnilno delo-mislim, da je to najcenejši in najbolj enostaven način. Je pa omejen z zgornjim zneskom prometa. Vtipkaj v googla in boš našla uradno verzijo kaj in kako. Pa srečno!

(odgovor članu darja.mark)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: KAJ MENITE...
13.4.2010 11:57:30   
darja.mark
user posted image hvala za info :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: KAJ MENITE...
13.4.2010 13:08:48   
darja.mark
Aja, mam še 1 vprašanje. Pa je s tem kej stroškov, tko kot pri s.p. recimo? Al pač sam oddajaš poročila vsake 3 mesce pa pri dohodnini obračunajo?

(odgovor članu darja.mark)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Glivična okužba nožnice – pogost vzrok nep...
Čeprav večinoma mine brez posebnosti, je glivična okužba nožnice ali bakterijska vaginoza precej pogost vzrok za neplodn...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodbe malih junakov: 9 dni sem bila v ume...
Sprejeli so me v zelo kritičnem stanju na Infekcijsko kliniko, opravili nujen carski rez, intubirali. Potem sem bila v ...
Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
Živilo, ki preprečuje pojav alergij pri ot...
Znanstveniki iz Nove Zelandije so prišli do zanimivega odkritja, da lahko samo z enim samim živilom v prehrani otroka zm...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?