|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči mamici?
6.8.2014 13:53:31   
Polona Gorjup
Zdravo mamice. Prijateljica ima do konca še dober mesec, jaz pa iščem darilo zanjo. Ne bi rada kupovala knjig, albumov ali plišastih zadev, ker je tega - vsaj po mojem preveč. Ima kakšna idejo za kaj lepega, uporabnega? Za dojenčka imam darilo, zanjo pa ne vem ... se mi pa zdi lepo, če se preseneti tudi mamico. Brskam in brskam pa nič ne najdem user posted image Vsake ideje bom res vesela! Hvala že vnaprej!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
6.8.2014 14:06:35   
janaž
hm, sicer drago, ampak paše: masaža po porodu...

(odgovor članu Polona Gorjup)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
6.8.2014 14:18:35   
mini86

IZVIRNO SPOROČILO: janaž

hm, sicer drago, ampak paše: masaža po porodu...


sori ampak se ne spomnem kdaj po porodu je meni zapasala masaža..




_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu janaž)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
6.8.2014 14:35:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mini86)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
6.8.2014 15:42:08   
*zvezdica zaspanka*
boni za kakšno trgovino so sicer zelo "neosebni", a vedno pridejo najbolj prav (bolj kot če se nekdo želi izkazati z ne vem kakšnimi kremicami ipd.), drugače pa mi je takoj na pamet padla blazina za dojenje - jaz sem jo dobila še pred porodom in sem jo uporabljala za spanje, potem za dojenje, sedaj pa je odličen pripomoček za igro na tleh user posted image

ps: masaža bi mi sicer recimo pasala, a vem, da zanjo ne bi našla časa (ker bi se morala peljati vsaj pol ure do masažnega salona, potem masaža, pa še nazaj ... tamala pa je hotela vsake pol ure dojko user posted image )

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
6.8.2014 21:56:44   
Polona Gorjup
Hvala, hvala! Na naslovki Ringaraje sem dobila idejo za torbo za previjanje ... ker se pa bojim, da jo bo kupila skupaj z vozičkom, sem mal brskala in najdla fulll luštno torbo s pliškotom (http://www.adelina.si/collections/modni-dodatki/products/torbica-plisko), ki jo bom napolnila s pleničkami. A bo to ok? Pa en bon za varstvo bom naredila - hvala, Ankica!!user posted image Zvezdica zaspanka - a blazina za dojenje je tista kača/blazina?

(odgovor članu Polona Gorjup)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
7.8.2014 6:58:44   
Hope2
Boni za razvajanje, masaze, pedikure, frizerja..... se lahko kupijo z trajanjem 1 leta. In ce mama v tem casu ne najde zase casa, potem kar malo zalostno. Mama se mora razvajat in si vzet cas zase, saj srecna mama, srecen otrok, srecen mozekuser posted image . Drugo je, ce kaj takega zenska prav sovrazi. Ampak dvomim, da se katera ne bi rada sla mal razvajat. Ni govora takoj po porodu, ampak kasnej v roku 1 leta.

Meni je tudi ful pasalo, ko me je ena prijateljica zvlekla ven v kino in na en koktajl (ne rabis glih alkoholnega), ampak zenski cvek brez plenic, joka... je prav pasal. Pa se moz je doma dal spat otroka, izkusnja za naprej.

Previjalne torbice se pa ponavadi ze vnaprej kupijo. jAZ tega ne bi kupovala in ne bi bila prav vesela takega darila, ker imam doloceno specifiko glede torb. Mora biti uporabna, dovolj velika, dovolj predalov, termo predal... neke kicaste pa prav sovrazim- imam raje nekaj nevtralnega, enobarvnega... saj torba ni za otrokovo igranje. Bi pa na tvojem mestu raje prej vprasala. ideja z napolnitvijo plenick, je super.

Ne vem kaj je tezko vprasat. Jaz sem prav vesela, ce me kdo vprasa. Imam tudi ze vnaprej pripravljen seznam, kaj rabim in ce me kdo vprasa, si izbere iz tistega seznama. Vecina daril, ki sem jih dobila na slepo oz po zelji drugih ljudi, so pristali neodprti, podarjeni naprej, prodani.

(odgovor članu *zvezdica zaspanka*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
7.8.2014 7:00:06   
Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: mini86


IZVIRNO SPOROČILO: janaž

hm, sicer drago, ampak paše: masaža po porodu...


sori ampak se ne spomnem kdaj po porodu je meni zapasala masaža..





Takoj po porodu res ne, kasnej pa. Ce drugo ne, da zbezis mal vstran od vsakdanauser posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Kaj naj kupim noseči prijateljici/bodoči ...
7.8.2014 9:26:47   
*zvezdica zaspanka*
a blazina za dojenje je tista kača/blazina?


mislim, da misliva isto :D v trgovinah imaš čuda in pol ... moja je podobna tejle: http://www.bombazek.si/iimg/321/blazina_za_dojenje.jpg.

drugače pa, torba je šik, ideja s plenicami luštna ... ampak če bi jo dobila jaz, bi žal najverjetneje obtičala nekje v omari (še svojih torb ne nosim več, ker ponavadi spakiram kar previjalno torbo). tako kot je rekla hope - tudi sama sem imela veliko veselje (in tudi svoje zahteve), ko sem kupovala in zbirala opremo za otroka, vključno s torbo in ... saj ceniš, ko ti nekdo nekaj prinese, ampak velikokrat potem te stvari kar nekje obtičijo, ker že imaš neko svojo rutino. recimo primer: dobila sem neko noro drago kremo za dojenčkovo kožo, ki naj bi bila oh in sploh in vse, ampak meni osebno, pa zgleda da tudi mali ritki, recimo zadostuje navadno hladilno mazilo, poleg tega ima mala suho in občutljivo kožo proti čemur najbolj pomaga mešanica, ki jo je napisala pediatrinja. in krema sedaj tiči nekje v predalu, rok pa se počasi bliža koncu ... tudi sama sem imela seznam in če je kdo vprašal, sem pač povedala kaj potrebujem.
sedaj sem se spomnila - jaz sem možeku naredila survival kit, ob rojstvu hčerke pa ko je bil sam doma, ko sem bila v porodnišnici (plenice, zamaški proti hrupu, ščipalke proti smradu, mini šampanjec, darilce - knjigica ali veš koliko te imam rad ipd. sem zapakirala v oblečeno škatlo za čevlje, opremila z posvetili in navodili) ... mogoče pa namesto da zapraviš kup denarja, raje narediš kakšno pozornost ;)

(odgovor članu Polona Gorjup)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Metode uspavanja, ki škodijo otrokovemu ra...
Namesto, da bi poslušali sebe in otroka, se preveč pogosto zanašamo na mnenje strokovnjakov, sorodnikov in znancev. Le r...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?